Σε αυτά βέβαια πάιζει ρόλο και το πού και πώς γράφεις.Τα άκουσα στα demos του Henning και φίλε έχουν ΠΟΛΥ hum. Του το είπα κιόλας
Γιατί να πρέπει να κάνεις modelling και το αρνητικό κομμάτι των ενισχυτών;
ΞεκινάωΓια να καταλάβεις, επόμενη αλλαγή είναι να βγάλω το σετ που έχει η στρατ με τοv RWRP μεσαίο μαγνήτη και να βάλω Pure Vintage 61s.
Τι στιλ? Δωσε teaserΕίδα τον τίτλο και με έβαλε σε σκέψεις:
“Ίσως χρειάζομαι ακόμα μια κιθάρα”
Τι στιλ? Δωσε teaser
Να μαντέψω; Αμερικάνικη από Λάρισα;Τώρα είμαι σε prs mood. Θα ανοίξω νέο θέμα προσεχώς…
Για μένα PRS Mood = παλιά CE24 με Vintage Bass/HFS και Rotary. Η μόνη PRS με PRS ήχοΤώρα είμαι σε prs mood
Ποιά μετάβαση; Οι Αμερικάνικες PRS είναι από τις πιο καλοστημένες κιθάρες που υπάρχουν. Από κει και πέρα ηχητικά έχει να κάνει και με το μοντέλο, αν πχ είναι με wraparound είναι άλλη φάση σε σχέση με TOM ή με tremolo bridge.Ερώτηση. Πώς είναι η μετάβαση στο PRS scale? Μ'αρέσουν σαν κιθάρες, αλλά όλη την ζωή έχω παίξει μόνο με strat scale, 25,5 ίντσες.
.... με PRS ήχο![]()
Αφού είσαι ήδη συνηθισμένος στο μεγαλύτερο scale length δε νομίζω να σε δυσκολέψει καθόλου η μετάβαση σε κάτι μικρότερο, υπάρχει διαφορά στην αίσθηση προφανώς (ειδικά αν πήγαινες all the way στο 24.75") αλλά είναι κάτι που συνηθίζεις γρήγορα. Να μου πείς σε προβληματίζει το να πας απο μια ζωη Gibson σε Fender οκ, το καταλαβαίνω (αν και δεν το συμμερίζομαι, όλα συνηθίζονται), αλλά ειδικά απο Fender σε PRS μη το φοβάσαι καθόλου.Ερώτηση. Πώς είναι η μετάβαση στο PRS scale? Μ'αρέσουν σαν κιθάρες, αλλά όλη την ζωή έχω παίξει μόνο με strat scale, 25,5 ίντσες.
Για μένα PRS Mood = παλιά CE24 με Vintage Bass/HFS και Rotary. Η μόνη PRS με PRS ήχο![]()
Για μένα ο PRS ήχος είναι early 00s. Nickelback, Linking Park κλπ. Καρφί σε Mesa Boogie. Ψιλοgeneric καθαρά, creamy overdrivesΥπάρχει τέτοιο πράγμα...?
Για μένα ο PRS ήχος είναι early 00s. Nickelback, Linking Park κλπ. Καρφί σε Mesa Boogie. Ψιλοgeneric καθαρά, creamy overdrives