Ουτε εγω δεν εχω βρει .....noe13 είπε:τελικα παιδες βρεθηκε καμια λυση,γτ μετα απο φορματ,το παθαινω κ εγω!!!
Έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivera με επιτυχία αν μιλάμε για υπολογιστή.Γιατί μετά απο φορματ αλλάζει η συμπεριφορά του υπολογιστή και δεν είναι όπως πριν.Αυτό με τα cookies που είπε ο yameth υπαρχει περίπτωση να ευθύνεται.noe13 είπε:τελικα παιδες βρεθηκε καμια λυση,γτ μετα απο φορματ,το παθαινω κ εγω!!!
Το δοκιμασα εγω με αποδοχη cookies αλλα δεν ειναι αυτο τελικάmikeguitar είπε:Έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivera με επιτυχία αν μιλάμε για υπολογιστή.Γιατί μετά απο φορματ αλλάζει η συμπεριφορά του υπολογιστή και δεν είναι όπως πριν.Αυτό με τα cookies που είπε ο yameth υπαρχει περίπτωση να ευθύνεται.
Δοκίμασε από διαφορετική συσκευή και διαφορετική σύνδεση στο internet(άλλη ip).Μήπως ετσι διορθωθεί ;Τι να πω μου ακούγεται πολύ μπερδεψουριόζικο όλο αυτό.Εγώ πάντως ποτέ μου δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.Θα ήταν καλύτερα να απαντήσει κάποιος που το'χει πάθει.Satanas είπε:Το δοκιμασα εγω με αποδοχη cookies αλλα δεν ειναι αυτο τελικά
+100000PeterGriffin είπε:τελικα τι θα γινει; θα το φτιαξετε αυτο ή θα πρεπει καθε φορα να γραφουμε username και pass σα να μπαινουμε στο ιντερνετ το 1995;
Μα αφου δεν υπάρχει κάτι για να φτιάξει....neokosmi είπε:Και σε εμενα «εφτιαξε» σημερα... ;D