Εισοδος στις αγγελιες..

Status
Not open for further replies.

Satanas

Μέλος
Πόντοι
48
Μεχρι χθες εκανα συνδεση χωρις να βαζω mail και password καθε φορα που εβγαινα εκτός(στις αγγελίες)...

Τωρα καθε φορα που κλεινω τη σελιδα και ξαναμπαινω μου ζηταει συνεχεια κωδικους...

Εννοειται οτι εχω κανει Remember me

Ευχαριστώ

Μήπως ευθύνεται το ότι το noiz και το smart noiz είναι πλέον https?

ας περιμένουμε ενημέρωση απο κάποιον υπεύθυνο...

δεν το γνωριζω καθόλου

Μια απο τις παρακάτω περιπτώσεις μπορεί να είναι υπεύθυνη για το "πρόβλημα" αυτό:

- Μπορεί να χρησιμοποιείς νεό/άλλο browser απο την προηγούμενη σύνδεση.

- Το εγκατεστημένο αρχείο cookie έχει πρόβλημα - Σε αυτή την περίπτωση, καθάρησε τα cookies για να αντικατασταθούν απο νέα.

- Ο browser αυτοκαθαρίζει τα cookies - Μπορείς να κάνεις reset τον browser να δέχεται cookies απο το Noiz.

- Κάποιο security software καθαρίζει τα cookies - Αν κάποιο firewall ή antivirus σβήνει τα cookies, μπορείς να το αποεπιλέξεις στις ρυθμίσεις του.

- Εχεις περισσότερα απο ένα προφίλ.

To 1 το 4 και το 5 δεν ισχύουν ...

Ψάχνω τα υπόλοιπα....

τελικα παιδες βρεθηκε καμια λυση,γτ μετα απο φορματ,το παθαινω κ εγω!!!

noe13 είπε:
Ουτε εγω δεν εχω βρει .....

Οπως και με τα μνμτα στις αγγελιες...δεν μπορω να σβησω αυτα που θελω...

noe13 είπε:
Έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivera με επιτυχία αν μιλάμε για υπολογιστή.Γιατί μετά απο φορματ αλλάζει η συμπεριφορά του υπολογιστή και δεν είναι όπως πριν.Αυτό με τα cookies που είπε ο yameth υπαρχει περίπτωση να ευθύνεται.

mikeguitar είπε:
Έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivera με επιτυχία αν μιλάμε για υπολογιστή.Γιατί μετά απο φορματ αλλάζει η συμπεριφορά του υπολογιστή και δεν είναι όπως πριν.Αυτό με τα cookies που είπε ο yameth υπαρχει περίπτωση να ευθύνεται.
Το δοκιμασα εγω με αποδοχη cookies αλλα δεν ειναι αυτο τελικά

Satanas είπε:
Το δοκιμασα εγω με αποδοχη cookies αλλα δεν ειναι αυτο τελικά
Δοκίμασε από διαφορετική συσκευή και διαφορετική σύνδεση στο internet(άλλη ip).Μήπως ετσι διορθωθεί ;Τι να πω μου ακούγεται πολύ μπερδεψουριόζικο όλο αυτό.Εγώ πάντως ποτέ μου δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.Θα ήταν καλύτερα να απαντήσει κάποιος που το'χει πάθει.

ΥΣ:Θέλω guitar review απο τον BlackCrow81 που έγραψε παραπάνω.

και ΄γω το ίδιο πρόβλημα έχω τις τελευταίες μέρες, έτσι ξαφνικά ! βρέθηκε καμιά λύση ?

τελικα τι θα γινει; θα το φτιαξετε αυτο ή θα πρεπει καθε φορα να γραφουμε username και pass σα να μπαινουμε στο ιντερνετ το 1995;

PeterGriffin είπε:
τελικα τι θα γινει; θα το φτιαξετε αυτο ή θα πρεπει καθε φορα να γραφουμε username και pass σα να μπαινουμε στο ιντερνετ το 1995;
+100000

Παιδια δειτε το γιατι συμβαινει ταυτοχρονα σε πολλους χρηστες (και σε εμενα).

Εχει συμβει και κατα το παρελθον.

Δεν υπάρχει κάτι για να "φτιάξει¨ παίδες.

Έχω αναφερθεί στο θέμα.

Τηρούνται κάποιες προδιαγραφές ασφαλείας που δυστυχώς μας ξεβολεύουν κάποιες φορές. Το καταλαβαίνω αλλά...

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις. Τις λαμβάνουμε σοβαρά υπ΄όψη.

Και σε εμενα «εφτιαξε» σημερα... ;D

neokosmi είπε:
Και σε εμενα «εφτιαξε» σημερα... ;D
Μα αφου δεν υπάρχει κάτι για να φτιάξει....

Ας βγει πάντως αυτό το : Remember me. Κάθε φορά την πατάω και ... το πατάω ! Χωρίς κανένα νόημα βέβαια...

Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο (πολύ πιο ύποπτο) με την ενεργοποίηση αυτής της χωρίς φανερό λόγο λειτουργίας.. Μια ακούσια δήλωση παραίτησης μας από κάθε διεκδίκηση έναντι τρίτων (των διαχειριστών αυτού του φόρουμ π.χ. ή άλλων κακόβουλων, τρόλς, Νιγηριανών  κ.λ.π.), η είσοδος σε κάποια άλλη διάσταση (όπου υπάρχει πράγματι μεταχειρισμένο αυτό που θες να βρεις), ή ίσως η αυτόματη τοποθέτηση της θετικής μας φήφου σε δημοψηφίσματα άλλων δημοκρατιών...

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back