Ερχομαι BABYYYYYYYY!!!!!!!Που σαι Θανααααση...Που σαι Θαναααααασσσσηηη...εδω οι πουστηδες μας πηρανε φαλαααααγγι.....![]()
![]()
Κοurosava...Ελα Αθηνα να βασανιστουμε BABY O....!!!![]()
![]()
Ερχομαι BABYYYYYYYY!!!!!!!Που σαι Θανααααση...Που σαι Θαναααααασσσσηηη...εδω οι πουστηδες μας πηρανε φαλαααααγγι.....![]()
![]()
Κοurosava...Ελα Αθηνα να βασανιστουμε BABY O....!!!![]()
![]()
Καλά να περάσετε απ'ότι βλέπω ..... σας καλοαρέσει η ιδέαΖεστανε το VEGAS Antouan............
Καλά να περάσετε απ'ότι βλέπω ..... σας καλοαρέσει η ιδέαΖεστανε το VEGAS Antouan............
Δεν είχα καμμιά αμφιβολία για την κλασσική νοοτροπία .............Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες....![]()
![]()
![]()
Ναι..ειμαστε κλασσικοι..εσυ εισαι ψαγμενος...αντε bye και φιλια στο Βαλλιανατο ....μαλλον το χιουμορ το εχεις ξεχασει σε καποιο παλιο σου συρταρι..εσυ αν θες μην ερθεις Baby O ..kατσε σπιτι και βαρα καμια μπαγλαμαδια..ετσι να στανιαρεις...Δεν είχα καμμιά αμφιβολία για την κλασσική νοοτροπία .............Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες....![]()
![]()
![]()
Στην τελική τι με νοιάζει εμένα ποιούς κοροιδεύετε και με ποιούς γελάτε
Bye
Το μόνο που έχω σίγουρα είναι το χιούμορ απλά δεν μ'αρέσει το χιούμορ που έχει να κάνει με κοροιδία άλλουΝαι..ειμαστε κλασσικοι..εσυ εισαι ψαγμενος...αντε bye και φιλια στο Βαλλιανατο ....μαλλον το χιουμορ το εχεις ξεχασει σε καποιο παλιο σου συρταρι..εσυ αν θες μην ερθεις Baby O ..kατσε σπιτι και βαρα καμια μπαγλαμαδια..ετσι να στανιαρεις...Δεν είχα καμμιά αμφιβολία για την κλασσική νοοτροπία .............Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες....![]()
![]()
![]()
Bye
Ειμαστε tredy τυπακια...που παμε μπουζουκια...στριπτιτζαδικα...εχουμε ακριβα αυτοκινητα..λαμε κουστουμια και το κινητο ανα χειρας..αχ αγορινα...με βρηκες βρε...
Bye sexual ......!!!!!!!!
Σε Αγαπω..ο Τυρρανος σου...antouan_z!!!
μα τι εχουν τα λαμε κουστουμια? 8O μια χαρα ειναι!Ναι..ειμαστε κλασσικοι..εσυ εισαι ψαγμενος...αντε bye και φιλια στο Βαλλιανατο ....μαλλον το χιουμορ το εχεις ξεχασει σε καποιο παλιο σου συρταρι..εσυ αν θες μην ερθεις Baby O ..kατσε σπιτι και βαρα καμια μπαγλαμαδια..ετσι να στανιαρεις...Δεν είχα καμμιά αμφιβολία για την κλασσική νοοτροπία .............Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες....![]()
![]()
![]()
Bye
Ειμαστε tredy τυπακια...που παμε μπουζουκια...στριπτιτζαδικα...εχουμε ακριβα αυτοκινητα..λαμε κουστουμια και το κινητο ανα χειρας..αχ αγορινα...με βρηκες βρε...
Bye sexual ......!!!!!!!!
Σε Αγαπω..ο Τυρρανος σου...antouan_z!!!
¶ντε' date=' ας φιλιώσουμε.
Simboy, μην είσαι τόσο ακατάδεκτος, λίγη πλάκα κάνουν τα παιδιά, Δεν ξέρω αν εσύ στις παρέες σου συζητάτε μόνο για Ιερά Κείμενα και Φιλοσοφία, αλλά μην επικρίνεις τους άλλους επειδή χαλαρώνουν και με λίγο σεξιστικό χιούμορ.
Οι υπόλοιποι, σας θυμίζω ότι οι βρισιές απαγορεύονται, ενώ το σεξίστικό χιούμορ έχει πιο πολύ πλάκα όταν διατυπώνεται διακριτικά.
Ναι;[/quote']
Δεν ήξερα ότι είναι ακατάδεκτος όποιος δεν θέλει να κοροιδεύει τον άλλον
Δεν είμαι ακατάδεκτος και πολύ θα ήθελα να συζητάω για ιερά κείμενα και φιλοσοφία αλλά δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.
Ισως όμως θα έπρεπε να προσέξεις λίγο τη ροή της συζήτησης που από το πουθενά ο Αντουάν με διαφημίζει ως gay επειδή είπα σε έναν άλλον άσχετο από αυτόν χρήστη να μη κοροιδεύει με αυτό το τρόπο την προσωπική ζωή του Ρουβά κάτι που δεν τον απασχολεί ( πιστεύω )
Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Αλλωστε την κοινωνία μας τη βλέπετε ........ ότι και να κάνει κάποιος πετάει και μια σχέση με ένα μοντέλο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και καθάρισε
Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
Δεν είμαι ακατάδεκτος και πολύ θα ήθελα να συζητάω για ιερά κείμενα και φιλοσοφία αλλά δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.