Υποσυνείδητα μηνύματα

Που σαι Θανααααση...Που σαι Θαναααααασσσσηηη...εδω οι ******** μας πηρανε φαλαααααγγι..... :D :D

Κοurosava...Ελα Αθηνα να βασανιστουμε BABY O....!!! :D :D
Καλέ μπορώ να έρθω και εγώ???? Δε θα συμμετέχω αν δε θέλετε!

Μόνο μια κάμερα θα κρατάω! :wink:

Πουλάνε τα άτιμα τα videa στο internet. γιατι να χασουμε την ευκαιρία!!

:D :D

Που σαι Θανααααση...Που σαι Θαναααααασσσσηηη...εδω οι πουστηδες μας πηρανε φαλαααααγγι..... :D :D

Κοurosava...Ελα Αθηνα να βασανιστουμε BABY O....!!! :D :D
Ερχομαι BABYYYYYYYY!!!!!!!

Eλα μπεμπη RECOC μου και εσυ...θα σε περιμενω..με digital camera on line...αν και τα κοριτσα δεν θα σε αφησουν σε ησυχια :D :D

Ζεστανε το VEGAS Antouan............
Καλά να περάσετε απ'ότι βλέπω ..... σας καλοαρέσει η ιδέα

Δεν ξέρεις τι απόλαυση είναι οταν...............ζεσταίνεις το VEGAS!

Ετσι δεν είναι Antouan???

Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες.... :D :D :D

Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες.... :D :D :D
Δεν είχα καμμιά αμφιβολία για την κλασσική νοοτροπία .............

Στην τελική τι με νοιάζει εμένα ποιούς κοροιδεύετε και με ποιούς γελάτε

Bye

Bye
Ναι..ειμαστε κλασσικοι..εσυ εισαι ψαγμενος...αντε bye και φιλια στο Βαλλιανατο ....μαλλον το χιουμορ το εχεις ξεχασει σε καποιο παλιο σου συρταρι..εσυ αν θες μην ερθεις Baby O ..kατσε σπιτι και βαρα καμια μπαγλαμαδια..ετσι να στανιαρεις...

Ειμαστε tredy τυπακια...που παμε μπουζουκια...στριπτιτζαδικα...εχουμε ακριβα αυτοκινητα..λαμε κουστουμια και το κινητο ανα χειρας..αχ αγορινα...με βρηκες βρε...

Bye sexual ......!!!!!!!!

Σε Αγαπω..ο Τυρρανος σου...antouan_z!!!

Bye
Ναι..ειμαστε κλασσικοι..εσυ εισαι ψαγμενος...αντε bye και φιλια στο Βαλλιανατο ....μαλλον το χιουμορ το εχεις ξεχασει σε καποιο παλιο σου συρταρι..εσυ αν θες μην ερθεις Baby O ..kατσε σπιτι και βαρα καμια μπαγλαμαδια..ετσι να στανιαρεις...

Ειμαστε tredy τυπακια...που παμε μπουζουκια...στριπτιτζαδικα...εχουμε ακριβα αυτοκινητα..λαμε κουστουμια και το κινητο ανα χειρας..αχ αγορινα...με βρηκες βρε...

Το μόνο που έχω σίγουρα είναι το χιούμορ απλά δεν μ'αρέσει το χιούμορ που έχει να κάνει με κοροιδία άλλου

Αυτό είναι όλο

Bye

μα τι εχουν τα λαμε κουστουμια? 8O μια χαρα ειναι!

να και μια κρυφη φωτο του αντωνακη με 2 κορασιδες απο το baby-o ! :lol: (φωτο courtesy of TATIANA!)

byebyebirdie.jpg

XAXAAXAXAXAXAAX.......Nα μαι ο ατιμος.....αλα Φλωρινιωτης νταβαντζης σε αγνωστου προελευσεως(κατα προσεγγιση μαλλον Ταιλανδεζες) νεανιδες....που την βρηκες ρε SF ..με παρακολουθεις ατιμο ε;;;

Εγω θα εβαζα μια αλλη φωτο που ειμαι με 2 Ανατολικου Μπλοκ μωρα...αλλα ο Yameth θα την κατεβαζε στανταρ....για αυτο βολευτειτε τωρα με τα συγκεκριμενα ατριχα πιπινια...χαχαχααχ :D :D

¶ντε, ας φιλιώσουμε.

Simboy, μην είσαι τόσο ακατάδεκτος, λίγη πλάκα κάνουν τα παιδιά, και μάλιστα για πρόσωπα που σηκώνουν πλάκα, όχι επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά επειδή μόνοι τους επέλεξαν να απασχολούν την κοινή γνώμη για αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους. Δεν ξέρω αν εσύ στις παρέες σου συζητάτε μόνο για Ιερά Κείμενα και Φιλοσοφία, αλλά μην επικρίνεις τους άλλους επειδή χαλαρώνουν και με λίγο σεξιστικό χιούμορ.

Οι υπόλοιποι, σας θυμίζω ότι οι βρισιές απαγορεύονται, ενώ το σεξίστικό χιούμορ έχει πιο πολύ πλάκα όταν διατυπώνεται διακριτικά.

Ναι;

Οκ ..........o antouan_z ησυχαζει.... :roll: :roll: :roll: !!!!!!

Σας αγαπω...Το βασανακι σας...

¶ντε' date=' ας φιλιώσουμε.
Simboy, μην είσαι τόσο ακατάδεκτος, λίγη πλάκα κάνουν τα παιδιά, Δεν ξέρω αν εσύ στις παρέες σου συζητάτε μόνο για Ιερά Κείμενα και Φιλοσοφία, αλλά μην επικρίνεις τους άλλους επειδή χαλαρώνουν και με λίγο σεξιστικό χιούμορ.

Οι υπόλοιποι, σας θυμίζω ότι οι βρισιές απαγορεύονται, ενώ το σεξίστικό χιούμορ έχει πιο πολύ πλάκα όταν διατυπώνεται διακριτικά.

Ναι;[/quote']

Δεν ήξερα ότι είναι ακατάδεκτος όποιος δεν θέλει να κοροιδεύει τον άλλον

Δεν είμαι ακατάδεκτος και πολύ θα ήθελα να συζητάω για ιερά κείμενα και φιλοσοφία αλλά δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

Ισως όμως θα έπρεπε να προσέξεις λίγο τη ροή της συζήτησης που από το πουθενά ο Αντουάν με διαφημίζει ως gay επειδή είπα σε έναν άλλον άσχετο από αυτόν χρήστη να μη κοροιδεύει με αυτό το τρόπο την προσωπική ζωή του Ρουβά κάτι που δεν τον απασχολεί ( πιστεύω )

Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

Αλλωστε την κοινωνία μας τη βλέπετε ........ ότι και να κάνει κάποιος πετάει και μια σχέση με ένα μοντέλο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και καθάρισε

Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα

Trending...

Νέα θέματα

Back