Υποσυνείδητα μηνύματα

?? Μα τι λες? αφου άμα δε δεις τους στίχους, με τίποτα δεν πάει το μυαλό σου οτι υπάρχει μύνημα ή οτι είναι αυτό!Και άλλες λέξεις να βρεις που να έχουν τους τονισμούς στα ίδια φωνήματα και να τα συνδυάσεις, θα μπορέσεις να βγάλεις άλλο μύνημα! Ειδικά το Satan, με δύο συλλαβούλες που μοιάζουν ακόμα και όταν ακούσεις "A pn" "a tn" "a fn" μέσα σε αυτό το θόρυβο...

Βασικά είναι ακριβώς αυτό στην περίπτωση του stairway:

Another example of the observer-expectancy effect is demonstrated in music backtracking; some people expect to hear hidden messages when reversing songs, and therefore hear the messages, but to others it sounds like nothing more than random sounds.
¶κου τα χωρίς να έχεις έτοιμους στίχους. Μόνο τότε θα καταλάβεις τα πραγματικά backwards messages, που σε μερικά κομμάτια όντως υπάρχουν ξεκάθαρα. Σε αυτό είναι φανερό οτι δεν υπάρχουν...

λοιπόν άμα τα ακούσεις όλα, τα μόνα κομμάτια που έχουνε backwards message είναι τα empty spaces, και το nature trail to hell. Τα μυνηματα ακούγονται ξεκάθαρα, και για να μην ενοχλούν το κανονικό κομμάτι είναι μιξαρισμένα σε χαμηλή ένταση στο ένα κανάλι (δεξί νομίζω).

Το ένα λέει "congratulations. You've just discovered the secret message. Please send your answer to Old Pink, care of the funny farm, Chalfont" και το άλλο λέει "Satan eats Cheese Whiz"

Πάντων το θεϊκότερο όλων (ή μήπως να πω διαβολικότερο) είναι το kiss, kiss, kiss που ανάποδα λέει: I shot john lennon. Που βέβαια αν δεν διαβάσεις τους στοιχους δεν υπάρχει μια στο δισεκατομυριο να φανταστείς οτι λέει αυτό! Είναι απίστευτοι οι τύποι πάντως.

Επίσης γ%#$το είναι και της Britney. Παιδιά αξίζει να το ακούσετε!!! :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Γιατί δεν μου εμφανίζεται η υπογραφή??? Ποιος δίαολος εχει βαλει το χεράκι του??? :evil:

Λοιπόν αν δεν κάνω λάθος ο κιθαρίστας των παπαροκάδων χρησιμοποιεί το Metal Zone.Who is the guitargeek now? :P

Ποιές σκοτεινές δυνάμεις τον έσπρωξαν σε αυτή την επιλογή?Όταν έψαχνε distortion μήπως εννοούσε teen distortion κατά τη στιχουργική του συναδέλφου του μουσικού Marilyn Manson?

σεικαλαμ οποπ:!:

Μιας και το ανεφερες..... Κατι φιλοι μου εχουν γνωρισει τους παπαροκαδες και λενε οτι ειναι και γαμω τα παιδια και καθολου κολλημενοι!!!!!! Μεταλλαδες "ως το κοκκαλο" με την καλη εννοια παντα....ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ....(μα τι μετριοφρων που ειμαι??? :lol: )

οποιος μου πει τι σημαινει KISS κερδιζει γλυφιτζουρι :wink:
Knights in Satan's Service

τί γεύση είναι το γλυφιτζούρι??? :D

Οποιος μου πεί τι σημαίνει AC-DC παίρνει το ίδιο γλυφιτζούρι!

White noiz ξέρεις πολλα!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!!

"You know what you get when you play Twisted Sister's 'Burn in Hell' backwards? 'Go to church and pray on Sunday.' " Jay Leno, Comedian

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να πω ότι είναι κρίμα που τη πέσαμε σαν τα γεράκια στο νέο μέλος, ο οποίος δεν πρόλαβε να εκφράσει θετική ή αρνητική άποψη για το θέμα.

(Που παρεπιμπτόντως γουστάρετε αφού έχει καλαμπούρι, καθώς οι σελίδες και τα ποστ αυξάνονται ραγδαία).

Κι εγώ στην αρχή το είδα με μισό μάτι καθώς έχουν προ-υπάρξει άλλοι "δαιμονισμένοι" ή "ερευνητές" που διαφήμιζαν τα sites τους με τ' ανεξήγητα θέματα, αλλά εδώ ο φίλος ακολούθησε και είχε σκοπό να συμμετάσχει. Δυστυχώς όμως τον βουτήξαμε από τη μούρη...

Το κακό με τα κρυμμένα μηνύματα είναι πρώτον ότι είναι πολύ εύκολο να τα ακούσεις, αφού ο περισσότερος κόσμος με το που αγοράζει ένα cd, το πρώτο που κάνει είναι να μετατρέψει τα κομμάτια σε wav και να τα αντιστρέψει με το Cool Edit Pro, και δεύτερον ότι τα μηνύματα αυτά είναι πάντα τόσο σαφή, που αποκλείεται να χάσεις το νόημά τους.

Για παράδειγμα: "Όντως θα αλλάξουμε σε ήθος οι που ξέραμε ο έχων συνάξει αλλήλους το χάρο να χει ανάμεσα", από το "¶σε με να κάνω λάθος".

Μη μου πείτε ότι δεν είναι προφανές το τι θέλει να πει (ή ακόμα καλύτερα, πέστε μου τι σκατά λεει, γιατί μεταξύ συναγμένων αλλήλων, ων που ξέρανε, και του χάρου που θα' ναι κι αυτός ανάμεσα - λες και δεν έφταναν οι άλλοι - ομολογώ ότι κάπου χάθηκα...).

Πάντως, ο Wow! έχει δίκιο. Αυτή η ιστορία είναι τόσο παλιά, που εμείς οι λίγο - και τονίζω, λίγο - μεγαλύτεροι την έχουμε ήδη βαρεθεί.

Υ.Γ. 1 Το καρέ με την Jessica Rabbit είναι όντως εκπληκτικό.

Υ.Γ. 2 Χιονίζει.

Code:
"....Others claim that advertising is a form of mind control, where subliminal messages are planted in our minds by sneaky corporations who want us to buy their products.

Indeed, according to reports, we will soon enter the age of "hypersonic messaging", in which advertisers hope to use advances in neurotechnology to bombard people's brains with signals to trigger purchases..."
Όλο το άρθρο

To "Σάκης" αν το παίξουμε ανάποδα ακούγετε "Συκιάς"!!!
Συκιάς= Κουνήστρα' date=' Λουλού, Ντιντίς, Πισωγλέντης κ.τ.λ

Ουου.....Αχ Καλέεεεεε Σάαααακηηηηη......Σύυυυκααααα!!!![/quote']

Οκ ? εξέφρασες τον ανδρισμό σου ; κορόιδεψες έναν σου συνάνθρωπο ;

Ωραία .Σε καμαρώσαμε όλοι

Ενταξει Σακη μου...ηρεμησε.... :D :D :D :D
Aλλος από δω :?

Δηλαδή πρέπει να είσαι "Σάκης" για να υπερασπιστείς το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να είναι ΟΤΙ γουστάρει χωρίς να κοροιδεύουν οι άλλοι ?

Τεσπά δεν είναι φόρουμ ψυχολογίας εδώ ούτε είναι αυτό το θέμα μας

Ωπα ρε μεγαλε...Νταρντανιαν ..υπερασπιστη των ανθρωπινων δικαιωματων...ο Kourosava χαβαλε εκανε και για εναν ανθρωπο που τουλαχιστον εγω δεν εκτιμω καθολου ουτε σαν τραγουδιστη ουτε σαν προσωπικοτητα..

Τωρα αν εσυ μεσα στο κλιμα του αστειου..θελησες να πεταξεις μια παρολα σοβαροτητας και καλα...τοτε συγνωμη αλλα

ΒΑΣΑΝΙΣΟΥ

ΤΟ ΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΚΗ ΜΟΥ......Φιλακια....

Ωπα ρε μεγαλε...Νταρντανιαν ..υπερασπιστη των ανθρωπινων δικαιωματων...ο Kourosava χαβαλε εκανε και για εναν ανθρωπο που τουλαχιστον εγω δεν εκτιμω καθολου ουτε σαν τραγουδιστη ουτε σαν προσωπικοτητα..Τωρα αν εσυ μεσα στο κλιμα του αστειου..θελησες να πεταξεις μια παρολα σοβαροτητας και καλα...τοτε συγνωμη αλλα

ΒΑΣΑΝΙΣΟΥ

Ούτε εμένα μου αρέσει ο Ρουβάς ούτε ως τραγουδιστής ούτε ως εμφάνιση

Τα αστεία είναι αστεία όταν δεν θίγουν την αξιοπρέπεια ενός συνανθρώπου μας. Δεν κορόιδεψε μόνο τον Ρουβά με αυτή του τη δήλωση αλλά όλους τους ομοφυλόφιλους

Οσο για μένα don't worry δεν βασανίζομαι .

Αλλά για να επανέλθουμε στο θέμα θεωρώ ηλιθιότατο το site το συγκεκριμένο και του έστειλα και mail του ανθρώπου να του πω πως και εγώ Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι αλλά τα θεωρώ βλακείες αυτά που γράφει

Στην τελική αν ακούς ACDC δεν είναι ανάγκη να ακούσεις ανάποδα το δίσκο για να ταραχτείς .Και ορθά πάλι σε ταράζει :p

Ωπα ρε μεγαλε...Νταρντανιαν ..υπερασπιστη των ανθρωπινων δικαιωματων...ο Kourosava χαβαλε εκανε και για εναν ανθρωπο που τουλαχιστον εγω δεν εκτιμω καθολου ουτε σαν τραγουδιστη ουτε σαν προσωπικοτητα..Τωρα αν εσυ μεσα στο κλιμα του αστειου..θελησες να πεταξεις μια παρολα σοβαροτητας και καλα...τοτε συγνωμη αλλα

ΒΑΣΑΝΙΣΟΥ

Ούτε εμένα μου αρέσει ο Ρουβάς ούτε ως τραγουδιστής ούτε ως εμφάνιση

Τα αστεία είναι αστεία όταν δεν θίγουν την αξιοπρέπεια ενός συνανθρώπου μας. Δεν κορόιδεψε μόνο τον Ρουβά με αυτή του τη δήλωση αλλά όλους τους ομοφυλόφιλους

Οσο για μένα don't worry δεν βασανίζομαι .
Κύριοι......μην προτρέχετε!!!

Δεν κορόϊδεψα κανέναν Ρουβά και κανένα ομοφυλόφιλο!

Να σας συστηθώ.......με λένε ΣΑΚΗ!!!!! (απ'το Θανάσης, το οποίο βγαίνει απο το Αθανάσιος)

ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙΤΕ

.................καλέεεεεεε Σάκηηηηηη!!!!!!

ΒΑΣΑΝΙΣΟΥ

Δεν κορόιδεψε μόνο τον Ρουβά με αυτή του τη δήλωση αλλά όλους τους ομοφυλόφιλους

:p

Και εσενα ποιος σε εχρησε υπερασπιστης τους ;;;;Ο Βαλλιανατος;;Και στο κατω κατω τι σε κοφτει βασανακι μου για τους πο....ες!!

Ουστ ...ουστ...εξω οι ομοφυλοφιλοι..666.... :D :D

Που σαι Θανααααση...Που σαι Θαναααααασσσσηηη...εδω οι ******** μας πηρανε φαλαααααγγι..... :D :D

Κοurosava...Ελα Αθηνα να βασανιστουμε BABY O....!!! :D :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back