Υποσυνείδητα μηνύματα

Καλα η μαλα...α εχει λαβει τρομακτικες διαστασεις........Ελπιιζω ο φιλος που εκανε αυτο το ποστ να μην ασπαζεται τετοιες ιδεες....

Το παραπανω αντιστροφα ακουγεται και ως εξης:::Ο Διαβολος μπαινει στο Noiz…Mπουουουουουου

:twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

το site του link αποδεικνύει περίτρανα πως η μ@λ@κία κουφαίνει. Γι'αυτό οι κύριοι που υποστηρίζουν τέτοιες ασυναρτησίες ακούνε αυτά που ακούνε. :twisted:

To "Σάκης" αν το παίξουμε ανάποδα ακούγετε "Συκιάς"!!!

Συκιάς= Κουνήστρα, Λουλού, Ντιντίς, Πισωγλέντης κ.τ.λ

Ουου.....Αχ Καλέεεεεε Σάαααακηηηηη......Σύυυυκααααα!!!!

Λοιπον.... δε μελετησα το λινκ που εστειλες αλλα...

εχω ενα ντοκυμαντερ 1.30 ωρα περιπου (για τα υποσυνηδειτα μυνηματα) που εν τελει λεει οτι "αν δεν αντιλαμβανεσαι το μυνημα που δεχονται τα οπτικοακουστικα "μεσα" του ανθρωπου, δεν μπορει να σε επιρρεασει"...

Αυτο ειναι το γενικο συμπερασμα του ντοκυμαντερ.......

Και λογικο ειναι να συμφωνησω με ολες τις παραπανω απαντησεις!!

:wink: 8)

Καθηστε καθηστε................

Διαβασα τι λεει το λινκ....... :lol:

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕ??????? :lol: :x :evil:

Μ'αρεσε και η ετοιμολογια......χαχαχαχαχα :lol:

Μιλαμε για μεγαλη ασχετοσήνη... :?

Τελος παντων ενα Υ.Γ. Συγνωμη για το ψιλομπινελικι αλλα δεν αντεξα!!!

Προσοχη!!!!!!!!!!!!!

Ο Goatbarber στελνει υποσηνειδητα μυνηματα...αντεστρεψα τα λεγομενα του και ιδου το αποτελεσμα

O Σατανας χορευει μαμπο ενω η Sylvia Saint και η Gucci Lamour του προσφερουν απλοχερα στοματικο ερωτα.....Καταρα στο Noiz…. :twisted: :evil:

Προσοχη!!!!!!!!!!!!!
Ο Goatbarber στελνει υποσηνειδητα μυνηματα...αντεστρεψα τα λεγομενα του και ιδου το αποτελεσμα

O Σατανας χορευει μαμπο ενω η Sylvia Saint και η Gucci Lamour του προσφερουν απλοχερα στοματικο ερωτα.....Καταρα στο Noiz…. :twisted: :evil:

Eιδατε...... 8O

Αυτο εννοουσα.. Ο αντουαν τωρα που καταλαβε το υποσυνηδειτο μυνημα που εστειλα :lol: μπορει να τον επιρρεασει, στου αλλους που δεν το καταλαβαινουν δε γινεται να τους επιρρεασει το μυνημα.........

Καλα ρε θυριο επιασες ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ αυτο που ειχα σκοπο να "μεταδωσω"

Σατανας + Συλβια + Γκουτσι + Ανιτα Μπλοντ RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XAXAXAXAXAXAXA............

Aaaaaaaaaaaaa και η ροκ μουσικη εκτος απο τον Τραγο σε οδηγει στα ναρκωτικα και στην απομονωση απο την ομορφη ζωη!!!!!!! Μην ξεχνιομαστε ετσι??? :lol: :lol: :lol:

Γι'αυτο ας το ριξουμε ολοι στις ψαλμοδειες και στη Βανδη!!!!!!!!!

Βανδη RULES!!!!! χαχαχαχαχαχαχα...... αρε γλεντια!!!! :lol: :lol:

Το site έχει επισήμανση, να μη διαβάζεται από άτομα κάτω των 18 ετών, φίλε antente. Με την ανοχή των υπευθύνων του site, δημοσιεύουμε σ' αυτό το forum θέματα όπως λέει, "περί ανέμων και υδάτων". Η δική μου και αποκλειστικά η δική μου γνώμη, είναι, πως: Θα μπορούσες να αναφερθείς στο θέμα, το οποίο είναι χιλιοσυζητημένο, χωρίς να δώσεις link. Πιστεύω πως γίνεται ίδια ζημιά σε ευαίσθητους ανθρώπους, όπως να δημοσιεύεις link, για site χυδαίου περιεχόμενου. Καταλαβαίνω το λόγο που δημοσίευσες κάτι τέτοιο και καλά έκανες αφού επιτρέπεται, αλλά ίσως ήθελε λίιιιιιιιιιγο παραπάνω προσοχή. Ξέρεις πως το άτιμο marketing, χρησιμοποιεί μυνήματα για να προβάλει διαφημίσεις. Αυτό θα το κάνει και μια οργάνωση π.χ. που προβάλει διαφημίσεις για εισφορές των θυμάτων του τσουνάμι, θα το κάνουν μεγάλες εταιρείες αναψυκτικών και πόσο μάλλον διάφοροι κακοπροαίρετοι που προσπαθούν να προσυλιτίσουν τον κόσμο στα διάφορα "δικά τους". Ακόμα και το ύφος που γράφουμε π.χ. τώρα εδώ, ακόμα και η στάση του σώματός μας π.χ. ανάμεσα σε μια παρέα φίλων, το ντυσιμό μας κ.α., δίνουν μυνήματα. Τι να κάνουμε λοιπόν; Να διαγράψουμε και τον εαυτό μας αν κάποιος θεωρεί ότι δώσαμε "λάθος" μυνήματα; Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, τι πιστεύεις ή τελικά ποια είναι η σκοπιμότητα να μπαίνεις σε ένα site " Noiz.gr Music Technology on Line" και με το καλημέρα να δίνεις πληροφορίες για τέτοιο site. έχεις κάτι που αφορά τη μουσική, ή θεωρείς πως τα ανάποδα μυνήματα του Πάριου είναι θέμα που έχει να κάνει με τη μουσική και τη μουσική τεχνολογία; Πάντως, πρόσεχε μην πέφτεις στην παγίδα του internet και αν την έπαθες πρόσεχε μην παρασύρεις και άλλους συναδέλφους μουσικούς (γιατί εδώ η πλειοψηφία έτσι είναι). Υπάρχουν site που αχολούνται με την ψυχή και τα ανεξήγητα και τα φαινόμενα κ.λ.π. Ίσως εκεί βρεις την άκρη, γιατί εδώ μάλλον "ελαφρά" σε πήραν χαμπάρι. Δεν είμαι άθεος και δεν συμφωνώ με τέτοιου είδους μυνήματα και μάλιστα δεν συμφωνώ με όλα τα παραπλανητικά μυνήματα σε οποιαδήποτε μορφή. Δεν είμαι οπαδός σκοτεινών δυνάμεων και αιρέσεων και πήρα το θάρρος να εκφέρω γνώμη απόλυτα προσωπική, για ένα λόγο: Έχω παιδιά και δεν θα ήθελα ποτέ να μπούνε σε κανένα τέτοιο κολπάκι. Ο συνειδητοποιημένος άνθρωπος μπορεί να προστατέψει τα προστατευόμενα μέλη της οικογένοιάς του, χωρίς την ανάγνωση τέτοιων site.

Σ'ευχαριστώ και χωρίς παρεξήγηση θα θεωρήσω αυτό το θέμα στο forum ως κλειδωμένο, χωρίς να ανταποδώσω άλλη απάντηση ή παράθεση. Προτιμώ τη μουσική κι ας είναι "ανάποδη"...........................................................

Τουλάχιστον δεν είναι άλλο ένα βαρετό post

ΟΧΙ ΡΕΕ ΦΙΛΕ.......

Το ποστ ειναι παρα πολυ καλο (σοβαρα)

Απλα καποιοι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, γραφουν την αποψη τους..

Μην αρπαζεσαι, Φιλικα γιδοκουρεας!!!

Τουλάχιστον δεν είναι άλλο ένα βαρετό post

Aν θεωρεις τα post βαρετα...δεν καταλαβαινω το λογο που εγινες μελος σε αυτο το φορουμ.... :D

Επισης αντεστρεψα και το δικο σου μηνυμα το οποιο λεει:Ειμαι ο διαολος και θα σας παρω και θα σας σηκωσω.....

Κατι ειχε πει ο Εyeprotocol για τον τροπο που νεα μελη πρεπει να προσεγγιζουν το φορουμ...για να το ξαναθυμηθουμε :D :D :D

Μερικοί από εσάς είστε (ευτυχώς) πολύ νέοι, αλλά οι πιο παλιοί θυμόμαστε ότι αυτή είναι μία παλιά ιστορία. Ξεκίνησε πριν περίπου 20 χρόνια, όταν η επίσημη εκκλησία ανακάλυψε τις ακόμη παλαιότερες καταγγελίες που είχαν δημοσιευθεί από τη δεκαετία του 70. Οι "καταγγελίες" ήταν απλά δημοσιογραφικές μπούρδες, όχι -και καλά- υπήρχαν υποσυνείδητα μηνύματα σε διάφορα ροκ τραγούδια.

Πρόκειται για ωμό σκοταδισμό, δεν έχει σχέση με τη ζωή μας. Ξεχάστε τους.

εδώ μάλλον "ελαφρά" σε πήραν χαμπάρι.

Τι πήραν χαμπάρι ένα "μουσικό" post έκανα. Γιατί το πας στο προσωπικό. Τι μου κανεις κήρυγμα ; Δεν είπα δέστε το και να σας αρέσει. Ούτε είπα ότι γράφετε βαρετά posts εδώ. Πες την άποψη σου για το site αλλα εμενα δεν με ξέρεις για να δημαγωγείς

Το λεω διοτι αν ελεγες

1.Τουλαχιστον δεν ειναι ενα βαρετο post

Θα με εβρισκε εν Μαιρη συμφωνο,διοτι ναι περαν απο τεχνικης και θεωρητικης φυσεως post...ειναι καλο να υπαρχουν και τετοια..και πιστεψε με...εχω κανει αρκετα με αναλαφρο υφος..

2.Τουλαχιστον δεν ειναι αλλο ενα βαρετο post

Εδω δειχνεις οτι γενικα το forum ειναι βαρετο και το πληθος των post ειναι κουραστικο και ανουσιο...

Σε αγαπω πολυ...Ομοφυλοφιλικα

Αντουαν_ζ(Βασανισου....)

Νομιζω οτι μια και το ποστ σου αυτο ηταν και το ΠΡΩΤΟ σου ποστ στο φορουμ,δικαια σε αντιμετωπιζουν με καχυποψια.

Θα επρεπε τουλαχιστον να σεβαστεις τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ κανονες της κοινωνικης συμπεριφορας και πρωτα απο ολα να ΣΥΣΤΗΘΕΙΣ να ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ (οχι... στρατιωτικα :lol: ενα απλο ΚΑΛΗΜΕΡΑ θα αρκουσε :roll: ) & ΜΕΤΑ να ποσταρεις το αστειοτατο αυτο λινκ ,αν & αν εισαι μουσικος (γιατι απο μουσικους απαρτιζεται το φορουμ αυτο & σε μουσικους απευθυνεται) ειμαι σιγουρος οτι θα μπορουσες να ξεκινησεις την παρουσια σου στο φορουμ με κατι ουσιαστικοτερο :wink:

Έλα γεια

σημ.superfunk

να μας γραφεις... :lol:

το μυν.διαγραφηκε γιατι περιειχε βρισιδια & μπινελικια :lol:

Και μονο που θεωρησες σοβαρο ενα τετοιο λινκ για να το κανεις ποστ και να το θεσεις ως θεμα συζητησης φανερωνει πολλα για την μουσικοτητα σου...τωρα εκφρασεις του στυλ Ελα γεια κτλ..τσαμπα μαγκιες ειναι...

Αντι να καθεσαι να ακους αναποδα μυνηματα...κανε κανα αναποδο αεροπλανικο με κανα μωρακι ..ετσι για να στανιαρεις... :D

Φιλια Μπαμπη μου.....

:D :D :D

αρκετα ασχοληθηκαμε νομιζω, διεγραψα το μυν.γιατι δεν ταιριαζει στο φορουμ μας..

Trending...

Νέα θέματα

Back