Ηπειρωτικό μοιρολόι με την ηλεκτρική κιθάρα.

Θυμάμαι στην κηδεία της προγιαγιας είχα ακούσει ζωντανό μοιρολόι απο την γιαγιά, αλλά σε δίσκο/CD δεν εχει πεσει τπτ στα χέρια μου, βρήκες κανα δείγμα σε κάποια ηχογράφηση?

Αυτο απο το βιντεο που σου εβαλα, θελω να περασω. Αλλα τι να κανω δεν ξερω απο συνοδεια

.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αλλα τι να κανω δεν ξερω απο συνοδεια

Ισοκράτη λέμε ...

Μια κιθάρα να παίζει το ίσο θέλεις.

Τώρα για τύμπανα .... μόνο custom προγραμματισμός.

Στο πωγωνισιο θελει ρυθμο, ντεφι βιολι λαουτο.

Έκανα  edit στο παραπάνω σχόλιό μου.

Όσο για βιολί και λαούτο, περισσότερες κιθάρες (άμα είναι να το κάνεις, κάντο υπερπαραγωγή).

Λαούτο - ακουστική

Βιολί - ηλεκτρική βέβαια.

Tip, αν έχεις ebow, χρησιμοποίησέ το στο "βιολί".

Ισοκράτη λέμε ...

Μια κιθάρα να παίζει το ίσο θέλεις.

Τώρα για τύμπανα .... μόνο custom προγραμματισμός.
Τυμπανα με τιποτα. Εχω καλο ντεφι σε midi, αντε πες να βαλω και τη 12χορδη να παιξω σαν λαουτο αλλα απο βιολι τον ηπιαμε.

Επισης μεγαλη δυσκολια ειναι οτι με Prοgramming δεν ...

Δεν μπορεις και δεν πρεπει να παιξεις σταθερο ρυθμο σε αυτα τα πραγματα.

Θυμαμαι τη κλωτσια που εφαγα οταν 10 χρονων πηρα κι επαιξα ντεφι (κάνοντας το διάλειμμα του θειου μου) για τον παππου μου που επαιζε κλαρινο σε ενα πανηγύρι στο χωριο.

Πηγα να κρατησω σταθερο ρυθμο σε βαρυ πωγωνισιο, ενω καποιος το χορευε.

Μου ριχνει κρυφα την κλωτσια και μου λεει: το ποδαρ' τ' κοιταζ' ωρε. Οταν θα το παταει κατα(γ)η, τοτε θα ριχνεις το "μπιμ". (ο ρυθμος ειναι μπιμ, πα-πα, μπιμ, πα)

Tip, αν έχεις ebow, χρησιμοποίησέ το στο "βιολί".
Χμμμ καλη ιδεα.

Δεν εχω,

Πρεπει να παρω.

Το λεω χρονια.

Ευκαιρια ειναι.

Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο.

Προσπάθησε να το κάνεις πάνω από αυτό που ανέβασες.

Τυμπανα με τιποτα. Εχω καλο ντεφι σε midi, αντε πες να βαλω και τη 12χορδη να παιξω σαν λαουτο αλλα απο βιολι τον ηπιαμε.

Επισης μεγαλη δυσκολια ειναι οτι με Prοgramming δεν ...

Δεν μπορεις και δεν πρεπει να παιξεις σταθερο ρυθμο σε αυτα τα πραγματα.

Θυμαμαι τη κλωτσια που εφαγα οταν 10 χρονων πηρα κι επαιξα ντεφι (κάνοντας το διάλειμμα του θειου μου) για τον παππου μου που επαιζε κλαρινο σε ενα πανηγύρι στο χωριο.

Πηγα να κρατησω σταθερο ρυθμο σε βαρυ πωγωνισιο, ενω καποιος το χορευε.

Μου ριχνει κρυφα την κλωτσια και μου λεει: το ποδαρ' τ' κοιταζ' ωρε. Οταν θα το παταει κατα(γ)η, τοτε θα ριχνεις το "μπιμ". (ο ρυθμος ειναι μπιμ, πα-πα, μπιμ, πα)

Χμμμ καλη ιδεα.

Δεν εχω,

Πρεπει να παρω.

Το λεω χρονια.

Ευκαιρια ειναι.
εχω ενα βιολι. Να στο στειλω;

Ενα ισο θα κρατησεις....δεν θελει να εισαι και αστροναυτης.....που εισαι μεταξυ μας...

εχω ενα βιολι. Να στο στειλω;

Ενα ισο θα κρατησεις....δεν θελει να εισαι και αστροναυτης.....που εισαι μεταξυ μας...
Xaxaxa να΄σαι καλα, σε ευχαριστω.

Δεν χρειαζεται μονο ισο. Θελει κεντημα και απο το βιολι. Τσαμπα ρισκο θα ηταν να ταξιδεψει το οργανο.

Εχω προσπαθησει παλιοτερα αλλα δεν ...

Εχω ομως ενα συναδελφο βιολιστη εδω κοντα, που ισως ερθει να μου παιξει.

Αντε με βαζετε στην πριζα για σοβαρα πραγματα.

Ωραίο!

Μου έκανε θετική εντύπωση η μαρσαλοκιθάρα (o προσωπικός σου ήχος αν δεν κάνω λάθος) και το ότι δεν πήγες στην πεπατημένη της Σπαθοστρατ.

Ωραίο!

Μου έκανε θετική εντύπωση η μαρσαλοκιθάρα (o προσωπικός σου ήχος αν δεν κάνω λάθος) και το ότι δεν πήγες στην πεπατημένη της Σπαθοστρατ.
Θενξ. Ναι ο ήχος μου είναι, αλλά και ο Σπάθας στο waiting for something με μαρσαλοκιθαρα παίζει τα μοιρολόγια του.

Κατά τα άλλα δεν είχα κατά νου τα μοιρολόγια του Σπάθα, και πήγα κατευθείαν στην πηγή (Πετρολούκας) για φράσεις κλπ.

Δύναμη! Μου άρεσε πολύ το παίξιμο, και οι ορίτζιναλ φράσεις του κλαρίνου! Εκείνη δε η έβδομη από τη 2η χαμηλωμένη βαθμίδα προς την πάνω οκτάβα είναι ακριβώς όπως τη θέλω! Και οι βαριές κοφτές αττάκες! Μπράβο! Μπράβο! ?

Αυτό που είπε ο fusiongtr για τις συνοδείες με ebow! Εγώ μια φορά που το ειχα δοκιμάσει (μια τριάδα να συνοδεύει κλαρίνο) βγήκε καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. (Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να προσπαθήσω να ξεθάψω το κλιπ)

Αυτό που είπε ο fusiongtr για τις συνοδείες με ebow! Εγώ μια φορά που το ειχα δοκιμάσει (μια τριάδα να συνοδεύει κλαρίνο) βγήκε καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. (Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να προσπαθήσω να ξεθάψω το κλιπ)
ναι ναι

Απίθανο! Μοιραία σκεφτόμαστε Σπάθα.

Α, και δεν χρειάζεσαι βιολιστή. ΒιολιτΖή χρειάζεσαι!

Πολυ ωραιο με αρκετο Γ. Σπαθα και λιγο J. Beck μεσα. Ευγε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back