- Πόντοι
- 723
Επειδη ποτε δεν ημουν plug&play κιθαριστας, δεν ειχα απολυτη εμπιστοσυνη στις κιθαριστικες μου ικανοτητες, παντα μου αρεσαν σχετικα βαρυφορτωμενοι ηχοι με εφε, καθως και το γεγονος οτι παντα μου αρεσαν τα γκατζετακια και το πειραγμα κουμπιων
, κατεληξα να παιζω με αρκετα βαρυφορτωμενο απο πεταλια (γυρω στα 12-13) σημα με οτι αυτο συνεπαγεται......και κυριως με μεγαλη απωλεια πριμων....Το προβλημα δεν υπαρχει οταν παιζω με emg (για ευνοητους λογους) αλλα μολις γυρναω σε καποια passive κιθαρα το σημα γινεται μουντο, χανω τα πριμα και ακομα και με τους πριμους CS69 καταφευγω σε ενα boost των high freqs μεσω eq(σε πεταλι) προκειμενου να ακουσω αυτα που μου "τρωει" η αλυσιδα του ηχου μου...
Εκτος απο το να παψω να χρησιμοποιω passive κιθαρες, εκτος απο τη αδυνατη χωροταξικα λυση ενος looper με 13loops, και αποκλειοντας λυσεις "μη χρησιμοποιεις πεταλια" υπαρχει καποια αλλη λυση προκειμενου να ακουω τις κιθαρες μου χωρις "πεθαμενα" πριμα?
Εκτος απο το να παψω να χρησιμοποιω passive κιθαρες, εκτος απο τη αδυνατη χωροταξικα λυση ενος looper με 13loops, και αποκλειοντας λυσεις "μη χρησιμοποιεις πεταλια" υπαρχει καποια αλλη λυση προκειμενου να ακουω τις κιθαρες μου χωρις "πεθαμενα" πριμα?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: