- Πόντοι
- 2,148
Ε το ψαχνει το πραγμα...νήμα λέει, εδώ έχει γίνει σεντόνι μεγαλύτερο του champions league
Ε το ψαχνει το πραγμα...νήμα λέει, εδώ έχει γίνει σεντόνι μεγαλύτερο του champions league
Όχι, το XK1c έχει μόνο 8 favorites, και δεν έχει κάποιες banks με favorites όπως το XK4. 8 favorites και τέλος.
Ποιο manual διαβάζεις?Από το manual:
You can load the FAVORITE Touch Buttons with up to ten (10) Banks of Favorites, so that you can have up to 100 Patches available through the FAVORITE Touch Buttons.
Όχι.υ.γ. Οι ταινίες περιτυλίγματος και η προστασία της οθόνης έχουν βγεί και επανατοποθετηθεί.
Δεν υπάρχει αυτό που λες στο συγκεκριμένο manual.XK1c, εκεί που ανάρτησα την απάντηση.
Ξεκόλλα, είπαμε όχι. Βρες και άλλες παρόμοιες pics και θα καταλάβεις.Ναι. Αλλά δεν παίζει ρόλο. Απλή παρατήρηση ήταν.
Στις 2:00 με παίρνει τηλ. ο οδηγός και με ρωτάει που ακριβώς είναι το σπίτι μου για να μου φέρει το πιάνο (άντε πάλι?). Τον κατατοπίζω, και μετά από κάνα τέταρτο σκάει μύτη και μου φέρνει το "πιάνο". Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν ήταν πιάνο!? Τι ήταν άραγε, τι ήταν...Προβολή συνημμένου 48508
Προβολή συνημμένου 48517
Προβολή συνημμένου 48518
Προβολή συνημμένου 48519
Προβολή συνημμένου 48520
Προβολή συνημμένου 48521
Προβολή συνημμένου 48522
Προβολή συνημμένου 48523
Προβολή συνημμένου 48524
Προβολή συνημμένου 48525
Προβολή συνημμένου 48526
Προβολή συνημμένου 48527
Προβολή συνημμένου 48528
Προβολή συνημμένου 48529
Προβολή συνημμένου 48530
να πω κατι; μη το γελας καθολου!...κάντε και κάνα διάλειμμα..
Να προλάβουν οι μοδερατος να ξεχωρίσουν το τι πρέπει να μέινει στο ήγγικεν η ώρα και το τί θα πρέπει να πάει στο καλημέρα ζωή...
Κάνα άσμα θα ακούσουμε να δούμε πώς παίζει ο χάμμοντ;;
Βάλε 4κ, βάλε τα δάχτυλα, σύνδεσε την κάρτα ήχου με τα out του οργάνου και παμε..
Εμ πως να υπάρχει, αφού στην παρακάτω σελίδα https://hammondorganco.com/legacy-sk εκεί που λέει "OEM XK-1c Manual" ανοίγει pdf που αφορά... άλλο μοντέλο, ωραίο;;;Δεν υπάρχει αυτό που λες στο συγκεκριμένο manual.
Ήρθε. Τσέκαρε την πίσω σελίδα...Οταν ερθει το Yamaha Montage M
Μπααα...Υπάρχει το πολύ καλό review μιας ώρας και κάτι από τον Loopop, και πολλά ακόμα παρόμοια reviews και κριτικές, τι παραπάνω να πω εγώ? Άσε που αποκλείεται να μάθω κάθε πτυχή του οργάνου για να μπορώ να κάνω και review, αυτοί που κάνουν reviews μένουν με τα όργανα κάποιες βδομάδες και ασχολούνται με αυτά αποκλειστικά απ΄το πρωί ως το βράδυ. Δεν είναι εύκολα τα reviews για τόσο πολύπλοκα όργανα.θα ηθελα ενα live, αν ειναι δυνατον tutorial&review, μονο για μελη του νοΪζ ας πουμε, δεν ξερω πως τα παει ο Waterfall με τη δημοσιοτητα, να τα πει και στα Ελληνικα, να ειναι το πρωτο tutorial του Μ στη γλωσσα μας!
Κάτσε να έρθει το MONTAGE, εκεί θα βγάλω εγώ τη ΧΟΛΗ ΜΟΥ ????νήμα λέει, εδώ έχει γίνει σεντόνι μεγαλύτερο του champions league