- Πόντοι
- 1,848
Έχω απαντήσει ήδη στα παραπάνω, το XK1c είναι full προγραμματιζόμενο και μπορεί κανείς να κάνει save τα πάντα.Δηλαδή δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις και μετά να τις αποθηκεύσεις σε κάποιο favorite ?
Έχω απαντήσει ήδη στα παραπάνω, το XK1c είναι full προγραμματιζόμενο και μπορεί κανείς να κάνει save τα πάντα.Δηλαδή δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις και μετά να τις αποθηκεύσεις σε κάποιο favorite ?
Αν και δεν ρώτησα εσένα αλλά τον @sultan of string.Έχω απαντήσει ήδη στα παραπάνω, το XK1c είναι full προγραμματιζόμενο και μπορεί κανείς να κάνει save τα πάντα.
ναι 10 ειναιΤο έψαξες; μήπως ήδη τα έχει.
εννοείται μπορείςΔηλαδή δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις και μετά να τις αποθηκεύσεις σε κάποιο favorite ?
Ψάξε το καλύτερα, μπορεί να γίνεται με κάποιον τρόπο.
SK2Εσύ ποιό μοντέλο έχεις;
Και γιατί ρωτάς τον Sultan, είχε ποτέ το XK1c? Όχι είναι η απάντηση.Αν και δεν ρώτησα εσένα αλλά τον @sultan of string
Ξέρεις κάποιον τρόπο να μην γίνεται αυτό? Τυχαίνει ρε κουμπάρε, τυχαίνει...?ας μη γράφουμε μαζί...
δατ μεικς θινγκς γουερς...Ξέρεις κάποιον τρόπο να μην γίνεται αυτό? Τυχαίνει ρε κουμπάρε, τυχαίνει...?
Τα favorites στο XK1c ήταν 8.
...κι αν στον γεμίζανε με κουμπάκια, δεν θα στο πούλαγαν €1,350 (τότε) αλλά €1,800 (που το πουλάνε τώρα).ένα στρέμμα χώρο είχανε...
γιατί τώρα έχει περισσότερα?...κι αν στον γεμίζανε με κουμπάκια, δεν θα στο πούλαγαν €1,350 (τότε) αλλά €1,800 (που το πουλάνε τώρα).
Όχι.γιατί τώρα έχει περισσότερα?
κουμπια
100 patches.Οπότε, μάλλον όλα έχουν 100 μνήμες favorites. Απλά σας "χαλάνε" τα κουμπιά επιλογών που είναι μόνο 10.
Όχι, το XK1c έχει μόνο 8 favorites, και δεν έχει κάποιες banks με favorites όπως το XK4. 8 favorites και τέλος. Συν 64 factory patches και 64 user patches.Οπότε, μάλλον όλα έχουν 100 μνήμες favorites.
Άλλους τους χαλάει αυτό, προσωπικά βρίσκω τον αριθμό των favorites υπεραρκετό, ακόμα και στο XK1c.Απλά σας "χαλάνε" τα κουμπιά επιλογών που είναι μόνο 10.
Ναι, ναι, αυτό.Κάνα άσμα θα ακούσουμε να δούμε πώς παίζει ο χάμμοντ;;
Εσύ πάρε ένα ΡΟΛΊ ..και θα είσαι άρχων του βιολιού..Μόνο 10. ?Τίποτα. Βιολιά καλά έχει? Για να κανω bending με τη ροδα.
Ετσι οπως παει γυρω στων Φωτων...Ναι, ναι, αυτό.