- Πόντοι
- 38
Και να φανταστείς ήμουν στο Βερολίνο Τρίτη και Τετάρτη αλλά που να προλάβαινα με τη δουλειά...BigAlejandro είπε:περασα πολυ πολυ ωραια!!!!
αξιζει χιλια τοις εκατο να πας.....!!!!

Και να φανταστείς ήμουν στο Βερολίνο Τρίτη και Τετάρτη αλλά που να προλάβαινα με τη δουλειά...BigAlejandro είπε:περασα πολυ πολυ ωραια!!!!
BigAlejandro είπε:περασα πολυ πολυ ωραια!!!!
ε οχι!!!!!Και να φανταστείς ήμουν στο Βερολίνο Τρίτη και Τετάρτη αλλά που να προλάβαινα με τη δουλειά...![]()
δεν ξερω...Evilnye είπε:Αυτές παρατηρούσα κ εγώ.
Λες να είναι για να κρατάνε τα τάστα; ???
Πάρα πολύ ωραία καλλιτεχνήματα. Αλλά τι τρελά progressive πολύχορδα είναι αυτά;
Δηλαδή, για να μπορούν να τα βγάζουν αλλάζουν πιο εύκολα; ή κάτι άλλο;neeq είπε:Μεγαλη υπόθεση τα κινητά ταστα.
Ισως πω τεραστια κοτσανα, αλλα μηπως είναι για να βγαζουν τιποτα αρμονικούς παραπανω? Λεω γω τωρα, κατι θολο εχω στο μυαλο μου αλλα δε μπορω να το εξηγησω.BigAlejandro είπε:εχει κανεις καμια ιδεα για το τι ρολο βαρανε αυτες οι μικρες κλωστουλες πισω απο τις χορδες στην ταστιερα??
μηπως ειναι απλα για λογους του μουσειου?η εχουν και καποια χρησιμοτητα?
BigAlejandro είπε:ε οχι!!!!!
επρεπε να μου το χεις πει....!!!!
να πηγαιναμε για καμια παγωμενη μπυρα μαζι με μια παγωμενη κοκακολα!!!! ;D ;D
και θα χτυπουσαμε και μερικα λουκανικα....!!!!!![]()
![]()
![]()
Μπορεις να αλλαζεις τις κλιμακες που παιζεις και τα αποτελεσματα, οπως τα εχω παρακολουθησει για καιρο απο τους κορυφαιους μουσικους της Ελλαδας, είναι απιστευτα. Μακαρι να ειχα το μυαλό τοτε να παρω αυτα που μου προσφεραν καποιοιEvilnye είπε:Δηλαδή, για να μπορούν να τα βγάζουν αλλάζουν πιο εύκολα; ή κάτι άλλο;
πραγματι θα ηταν επικο......!!!!!!Jasemeister είπε:
Δεν το είχα παρατηρήσει οτι θα πήγαινες μάι φρεντ :-\
Θα ήταν επικό, Μπυροποσια στο Βερολίνο![]()
πραγματι.neeq είπε:Μπορεις να αλλαζεις τις κλιμακες που παιζεις και τα αποτελεσματα, οπως τα εχω παρακολουθησει για καιρο απο τους κορυφαιους μουσικους της Ελλαδας, είναι απιστευτα. Μακαρι να ειχα το μυαλό τοτε να παρω αυτα που μου προσφεραν καποιοι![]()
Something's brewingBigAlejandro είπε:πραγματι θα ηταν επικο......!!!!!!
δεν κανονιζεις τιποτα για αθηνα, μιας και χασαμε την ευκαιρια???![]()