μεχρι και ο μαγαζατορας η ο υπευθυνος "μαεστρος" του μαγαζιου μπορει να στην πει στο live του μαγαζιου του για την εμφανιση σου η μελους της μπαντας (ιδιαιτερα παλια στα μαγαζια που ειχαν αρκετο δικο τους κοσμο, γιατι στα λαιβαδικα του φερε τον κοσμο σου και πληρωσε για να παιξεις δεν ασχολουνται καν)
Δεν ειναι μονο το τι πιστευουμε ατομικα , που συντριπτικα φαινεται εδω στο thread τι ειναι το αυτονόητο, ειναι ΛΕΜΕ και τι ισχυει έξω.
Το dress code ειναι πολυ σημαντικο για τον καλλιτεχνη
Ειναι συν στην γενικη του εικονα οσο και φωναρα να ειναι , οσο και παιχταρας να ειναι , οσο και συνθεταρας να ειναι και οποιος δεν το αντιλαμβανεται αυτο ............... ας προσεχε.
Και αν δεν το αντιληφθηκε, θα πρεπει να το σκεφτει σοβαρα να το εφαρμοζει , γιατι μονο ποντους θα του προσθεσει, κακο δεν θα του κανει επαγγελματικα στη μουσικη
ΚΑκο Δεν Θα του κανει.
Θα προσθεσει συν και στο ερασιτεχνικο επιπεδο, και στο παρεϊστικο επιπεδο η προσοχη στην εμφανιση, μια φιλη θα δει τον πληκτρα η οποιοδηποτε μελος μιας προσεγμενης εμφανισιακα μπαντας σε ενα live , θα φερει τις φιλες της να τον δουν στο επομενο κλπ
Η τραγουδιστρια και ο τραγουδιστης ειναι δυνατον να βγουνε σαν λετσοι?
Εγω θα ντρεπομουν να παιξω με τετοια τραγουδιστρια οσο φωναρα και αν ηταν
Τελος εχω πληθωρα live στο ενεργητικο μου την περασμενη δεκαετια και ολοι προσεχαμε την εμφανιση μας αυτονοητα, ντυνομασταν αναλογα.
Σε μπαντες που συμμετειχα παντα καποιος εθετε το θεμα του dress code και συμφωνουσαμε ολοι.
Και οι ερασιτεχνικες μπαντες στην πλειοψηφια τους το αντιλαμβανονται, εκτος και αν μιλαμε για τελειωμενους καμμενους που συνηθως η μουσικη τους αποδοση ειναι αναλογη της αισχρης εμφανισης τους.
Εγω τελος αδυνατω με το φτωχο μου αρρωστημενο ξιπασμενο ναρκισσιστικα σκεπτομενο μυαλο μου να καταννοησω αυτο που παει να περασει οτι δηλαδη ενας ανθρωπος που ειναι πραγματικο ταλεντο και καλος στη μουσικη εχει σιγουρα αισθητικη μεσα του, αυτη ειναι αδυνατο να μην θελει απο φυσικου του να την εκφρασει στην εμφανιση του οταν παρουσιασει το εργο το και να τον ενδιαφερει μονο το εργο , τουλαχιστο οταν ειναι νηφαλιος.
Ειναι λοιπον σημαντικη η εμφανιση του καλλιτεχνη και ο καλλιτεχνης την επιδιωκει, πιστεψτε με , σας μιλαω ως πραγματικος καλλιτέχνης, γιατι είμαι, .