Απ'ότι ξέρω η Gibson δεν ανήκει σε Ελληνικά χέρια.....Ιβανόης είπε:το άλλο πολύ ενδιαφέρον που είπε,είναι πως η όλη μπίζνα γίνεται με την ανοχή,ή τις ευλογίες,της Gibson για να πουλάει ανταλλακτικά...
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω τα περί συνομωσίας πως "η όλη μπίζνα γίνεται με την ανοχή ή τις ευλογίες της Gibson για να πουλάει ανταλλακτικά". Χαριτωμένο, δεν λέω, αλλά είπαμε: πείτε όχι στα ναρκωτικά, δεν φτάνουν για όλους.Ιβανόης είπε:Σωστό εν γένει,αλλά γιατί το λες εν προκειμένω;
Διεθνης Σιωνισμός. Απλα και ξαστερα. Τα διευθυντήρια μας θέλουν αβουλους και υπακουους. Νεα ταξη.Ιβανόης είπε:Τι να σε πω και εγώ..Αν καταφέρω θα ανεβάσω το βίντεο.Ο τύπος απλά ανέφερε τη θεωρία συνομωσίας,δε νομίζω πως την ασπάζεται.
δαιν φατνι που ι σιονιστες ΚΕ ΤΑ ΔΙΕΦΘΙΝΤΗΡΙΑ μας αιβαλαν στα μνιμονια γεια να μας παρρουν της παραλιαις κε τα απαραμιλις εσθιτικις εκσωχικα μας,δαιν φτανι που οι λεσχι μπιλντερμπαιργκ σινομοτι γεια να μας αιξαφανισι,τορα μας κλαιβουν κε τοις Γκιμπσον....λαΓε κσυπνα! ΔΕΙΑΔΟΣΑΙ ΤΩ!!!Ιβανόης είπε:Σωστό εν γένει,αλλά γιατί το λες εν προκειμένω;
Αυτές τις ημέρες "εργάζομαι" , μάλλον μαζοχίζομαι είναι η ορθή τοποθέτηση, να καταφέρω να κάνω όργανο μια κινεζιά .cigaret13 είπε:Edit: bouzoukleri λες να θέλουν ταστοδουλειά, αλλαγές σε ηλεκτρικά, μαγνήτες και γέφυρα-κλειδιά; :;D
Aυτό εκ πείρας....noe13 είπε:παντως απο τα βιντεο που εχω δει γιουτουμπ,οι αποψεις ειναι μοιρασμενες...μη πω οτι η ελαφρα πλειοψηφια ειναι υπερ...το οποιο με κανει να καταληγω σε 2 συμπερασματα...ή δεν υπαρχει κονσιστενσυ στις κατασκευες,ή υπαρχουν πωλητες με καλυτερη ποιοτητα απο αλλους!