- Πόντοι
- 16
Καλή πρόταση...
Αν δεν θες να απευθυνθεις εκτος (ο Ντουκας ειναι στα Γιαννενα), υπαρχουν μαστορες και στη Θεσσαλονικη...Υπαρχει ο Λαμπης (φανταζομαι δε θα εχει προβλημα να αναλαβει τετοια δουλεια), υπαρχει και το παλικαρι που κανει τα service στον Ζαχο (δυστυχως μου διαφευγει το ονομα του). Και πολλοι αλλοι...telemanic είπε:Θα προτιμούσα μια πιο κλασσική -εμφανισιακά- τελε, οπότε η πρόταση του superfunk είναι ό,τι καλύτερο, ΑΛΛΑ πού στο καλό να βρω τώρα τον κατάλληλο μάστορα εδώ πάνω Σαλόνικα για να κάνει τις απαιτούμενες εργασίες;;; ΑΥΤΟ το τρέξιμο φοβόμουν...
Προφανώς (εάν έχεις ξεπεράσει την ιδέα να έχεις ένα συγκεκριμένο logo στο head της κιθάρας σου), και επειδή ξέρεις πολύ καλά τι ψάχνεις, και επειδή οι Tele είναι οι πιο εύκολες κιθάρες του πλανήτη στη συναρμολόγηση και το βάψιμο...πάς καρφωτός για partcaster. Με λίγο προσεκτικό ψάξιμο (πχ USACustomGuitars...έχει συχνά σώματα ευκαιρίες...), πέφτεις και από τα λεφτά που μέτρησε ο Superfunk.Superfunk είπε:1.πας στο site της Warmoth http://www.warmoth.com/ αυτη τη στιγμη εχουν εκπτωσεις 20% οποτε ουσιαστικα σου πληρωνουν τους δασμους & τους φορους που θα πληρωνες αν αγοραζες σε κανονικες τιμες,με το δολλαριο στην ξεφτυλα θα σου κοστισει λιγα ενα σουπερ οργανο....
ετοιμος.
Πάνω από 300 ευρώ δεν πρόκειται να σου πάνε...Tele είπαμε φτιάχνεις...σιγά το μοντάρισμα, σετάρισμα.οταν ερθουν στην Ελλαδα πας σε εναν καλο μαστορα για να σου βαψει/δεσει το οργανο (υπολογησε κανα 400-500αρι)
Εχω βαλει & το ΒΑΨΙΜΟ μεσα (κατω απο 250 ευρω δεν υπαρχει)Πάνω από 300 ευρώ δεν πρόκειται να σου πάνε...Tele είπαμε φτιάχνεις...σιγά το μοντάρισμα, σετάρισμα.
200 ευρώ σε πολύ καλό μάστορα (ξαναλέμε Tele είναι)...μιλάω μόνο σώμα και χωρίς πολλές παλαβομάρες, εάν μετράς και λουστράρισμα μπράτσου, πάσο.Superfunk είπε:Εχω βαλει & το ΒΑΨΙΜΟ μεσα (κατω απο 250 ευρω δεν υπαρχει)
Τότε πάσο...αλλά νίτρο?...που το θυμήθηκες? ;D ;DSuperfunk είπε:Τα παντα ολα & νιτρο εννοω... ;D
+2310911911Πάντως έχει... υπέροχα κορμιά Kiss, έτοιμα βαμμένα στο showcase της warmoth πουκοστίζουν απο 230 δολλάρια, γιατί να περιμένει τον κάθε 'φίρμα' μάστορα να του το
βάψει και να του χρεώσει το βάψιμο περισσότερο απο το ίδιο το σώμα?
Για κάνε το "πειραμα" να κάνεις ότι παραγγέλνεις κάτι, να δείς πόσο σου βγαίνει στο τέλος, βάλε και μεταφορικά, τελωνεία...και θα δείς γιατί πρέπει να περιμένεις το μάστορα...και τον 'φίρμα' μάστορα τον διαλέγεις για να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα...εάν είσαι μάγκας και με 20 ευρώ, το κάνεις μόνος σου. Επειδή το έχω παίξει, αρκετές φορές "μάγκας", σου λέω εκ πείρας, ότι όταν θέλω να φτιάξω ένα καλό όργανο, εμπιστεύομαι μερικούς πιο "μάγκες" από ότι είμαι εγώ.bihlas87 είπε:Πάντως έχει... υπέροχα κορμιά :-*, έτοιμα βαμμένα στο showcase της warmoth που κοστίζουν απο 230 δολλάρια, γιατί να περιμένει τον κάθε 'φίρμα' μάστορα να