Ηλεκτρική κιθάρα tenson και πρόβλημα με βαγονάκι saddle

babis1012

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλή σας μέρα!!!

Είναι το πρώτο μου Post εδώ, αν και έχω παρακολουθήσει συζητήσεις σας  εδώ και δύο χρόνια περίπου ;D .

Όπως αναφέρω και στον τίτλο, έχω πρόβλημα με το ένα βαγονάκι της ηλεκτρικής μου το οποίο και χάθηκε  :( μετά από πολλά τηλέφωνα σε μάστορες και ψάξιμο στο forum σας δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. γιατί δυστυχώς η κιθάρα αν και όχι ιδιαίτερα ακριβή (320 ευρώ αν θυμάμαι καλά) αλλά ούτε και αυτές που κάνουν 100-150, η μάρκα της είναι λίγο άγνωστη και δεν μπορω ούτε site na βρω να ζητήσω βοήθεια από αυτούς στο τι μπορώ να κάνω για να βρω το βαγονάκι, η ερώτηση είναι αν πάρω ένα ολόκληρο σετ από fender πχ θα ταιριάζει ή θα μπω σε περιπέτειες? και γενικά αξίζει μια τέτοια αλλαγή ή να πάω για κιθάρα ( που δεν το θέλω γιατί την χρησιμοποιώ μόνο για τις ηχογραφήσεις μου) Ευχαριστώ!!!!

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας. Με το που γυρισω σπιτι θα την ανεβασω αμεσως γιατι ειμαι στην δουλεια :(

Ενα παχύμετρο βοηθάει πολύ σ αυτές τις περιπτώσεις (παχος βίδας, πάχος βαγονιου / αποστάσεις τρυπων) - μπορείς μετά να συγκρίνεις με τα στανταρ των αλλων κατασκευαστων :)

Σωστό και αυτό. όποτε πρέπει να βρω παχύμετρο πάντως αν βοηθάει να και η φοτό

IMAG0755.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back