- Πόντοι
- 2,148
Κατσε να βγουν και οι μελέτες για την χρήση των κινητών. ...
Α, το γυρισες στο "modelling" κι εσύ ε;; ;D ;D ;Dharilatron είπε:(*εδώ και 2-3 χρόνια λαμβάνω νικοτίνη μόνο μέσω πσηφιακού simulation με μπαταρία κλπ)
Με το συμπάθειο, :-\ αλλα αν καπνιζεις και εχεις παιδια, και κουβαλάς τέτοια πακέτα (φαντάζομαι οτι εισαι προσεκτικός αν εχεις παιδιαez είπε:....αισθάνομαι την αισθητική μου να προσβάλλεται αντικρύζοντας κάποιες απο αυτές τις εικόνες, πολλώ δε μάλλον αν καπνίζω, έχω παιδιά και κουβαλάω πακέτα που μπορούν και τα ίδια να δούν.....
+1Holystone είπε:(Τι σας σόκαρα; :-X Για περάστε λιγο διπλα απο μια ογκολογικη/ χειρουργική κλινική με καρκινοπαθείς, ή περάσετε λιγο πιο διπλα απο το χ/ψ νεκροταφείο οταν κηδευουν δικούς τους ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν απο καρκίνο λόγω τσιγάρου, και μετα αν θέλετε ξανα μιλάμε για... Αισθητική)
μη ζητας συγνωμη δεν αλλαζω γνωμηtheoctapus είπε:Συγνώμη LK, μιλάτε για τις εικόνες, το ξέρω, η συζήτηση μου φαίνεται όμως τόσο ... κάπως.
μα δεν βλάπτει ...το λεει και ο....ΓΙΑΤΡΟΣ... ;DΚαι, φυσικά, υπάρχουν οι συνήθεις τύποι (όχι σε αυτό το θρεντ) με δηλώσεις ότι το τσιγάρο δε βλάπτει, κλπ...
ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ σιγουρα παντως... ;D ;D ;D ;DLK είπε:Φυσικά , ούτε το τσιγάρο ούτε και η κοκα κόλα (η zero) παχαίνουν ;D
Εμένα στα τσιγάρα μου ΔΕΝ έχει εικόνες πάντως.
Καλά και εσύ, τώρα μιλάς για τους "πόντιους" των γερμανόφωνων. Αυτούς ρε ακόμα και οι Βαυαροί τους κοροϊδεύουνε! Το πιό light που λένε είναι το ότι "τα βαλκάνια αρχίζουν στην Αυστρία". Τι άλλο να πεις;Superfunk είπε:ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ φαγαμε Sir....στα μπρουκληκα παω ΜΟΝΟΣ μου....(δεν εχω λεφτα για 3.... ;D ;D ;D)
Μια και μιλαμε για...μπρουκλησμους παντως....στην πλεον μπρουκληκη πολη της ΕΕ την ΒΙΕΝΝΗ στην οποια ημουν την προηγουμενη εβδομαδα καπνιζαν ΠΑΝΤΟΥ....εγινα καπνιστος σε οποιοδηποτε εστιατοριο ή καφε μπηκα....και ενοιωσα λιγη....ΕΛΛΑΔΑ ;D....
Θεριακληδες οι Αυστριακοι και δεν τους το ειχα...... ;D
Ήταν η εποχή όπου νόμιζα (ακόμη) ότι έχει κάποια σημασία να επιμένω.Nikolas είπε:Πάντως το θρεντ μου με την καταγγελία είναι αθάνατο ρε γαμώτο! Μπράβο μου! Άλλες εποχές τότε... Έβρης, Εύη, Μπασφανκ, Eye Protocoll (γατάκι πιά...). χεχε...
Οι Ελληνες?είναι ότι προτιμούν τη φαντασίωση από την πραγματικότητα
"Προτιμούν τη φαντασίωση από την πραγματικότητα"trolley είπε:Ήταν η εποχή όπου νόμιζα (ακόμη) ότι έχει κάποια σημασία να επιμένω.
Μετά οι έλληνες, έκαναν πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, οπότε έχω πλέον σαφή αντίληψη της κατάστασής τους.
Και μια και είπα για τις εκλογικές συνήθειες των ελλήνων, επιτρέψτε μου μία ανεπίσημη διάγνωση, ότι ο λόγος που ενοχλούνται από τις εικόνες στα πακέτα είναι ότι προτιμούν τη φαντασίωση από την πραγματικότητα.
Απλώς αναφέρθηκα (δια ζωντανού παραδείγματος) στην αξία της φαντασίωσης. Υπάρχουν και άλλα, βέβαια.Tamtam είπε:"Προτιμούν τη φαντασίωση από την πραγματικότητα"
Προφανώς, και είσαι η ζωντανή απόδειξη!Όταν η μισή αντιπολίτευση και πρώην συγκυβέρνηση (ΝΔσοκ), έχει πνιγεί στις δικογραφίες και στις καταδικαστικές αποφάσεις για κάθε είδους κατηγορία: εκβιασμούς, παιδεραστία, κατάχρηση δημοσίου συμφέροντος και χρηματισμό, you name it, και κάποιοι θεωρούν ότι αν ξανάρθουν θα μας σώσουν, εσύ φέρνεις ώς αντιπαράδειγμα τον Τσίπρα...
Εγώ πάντως άλλα φαντασιώνω φίλοους, και άλλες αυταπάτες με τρέφουν.trolley είπε:Απλώς αναφέρθηκα (δια ζωντανού παραδείγματος) στην αξία της φαντασίωσης. Υπάρχουν και άλλα, βέβαια.
Όσο για την τοποθέτησή σου, έχω δύο απαντήσεις.
α) Εγώ δεν καπνίζω πλέον.
β) Εσύ μάλλον τον ψήφισες τον μαλάκα. Άρα τι πρόβλημα έχεις με την... αισθητική των πακέτων;
LK, σόρυ ρε, αλλά με είπε ο άλλος γατάκι και είπα να θυμήσω περί τίνος πρόκειται. Δεν θα επεκταθώ, άλλωστε οι άνθρωποι προτιμούν τις φαντασιώσεις τους όπως έμαθα πολύ-πολύ καλά εδώ.
fusiongtr +1 ;
Ταμταμ παίξε ότι θέλεις με όποιον θέλεις, αλλά - σε παρακαλώ - μην αφήνεσαι να πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος διάλογος μεταξύ μας και μάλιστα για ζητήματα πολιτικής.Tamtam είπε:Αν είναι να παίξουμε πολιτική, όμως, παίζω κι εγώ και βλέπουμε ποιος κάνει τους πιο πολλούς ρούμπους! :![]()