Ξερεις,ξερεις!!ax1ss είπε:εγω εχω μια απορια και εχει σχεση και με ενα προηγουμενο topic που εβαλα για μια κιθαρα gibson les paul studio (αν αξιζει...κτλ)
εγω οπως προειπα επαιξα με ενα copy SG της stagg που εχει μαονι σωμα και μπρατσο με set-neck και μαγνητες αντιγραφα και ειναι παρα πολυ καλη..
ποση τρομερη διαφορα μπορουν να εχουν τα ξυλα της gibson sg απο το αντιγραφο της stagg?
αφου και τα 2 μαονι ξυλο ειναι..απλο φυσικο προιον
οι μαγνητες ειναι πολοι καλοι και αμα θες τους αλλαζεις..
ατελειες,αστοχιες δεν εχει
ξερω εγω ???
Δεν είναι θέμα ντροπής το να λάβεις απάντηση....! Απλά το forum είναι διχασμένο (όπως και οι απανταχού κιθαρίστες) σε αυτούς που πιστεύουν πως το ξύλο παίζει ρόλο στον ήχο και σε αυτούς που δεν το πιστεύουν.... Την αλήθεια δεν θα την βρείς με αυτή σου την ερώτηση...!ax1ss είπε:μην ντρεπεστε πειτε την γνωμη σας...δεν εχουμε να χωρισουμε κατι για να μαλωσουμε..απλα ζηταω τις δικες σας εμπειριες και αποψεις πανω σε αυτο το θεμα για να δω πραγματικα "τι παιζει" γιατι αρχιζω να πιστευω πως οι εταιριες εκμεταλευονται το παθος μας για μουσικη και μας πατανε εκει που ποναμε
Άααααααααντε πάλι να βγάλω το φίδι από την τρύπα...Superfunk είπε:θα στα βρει ολα ο Ηλιας!
ΗΛΙΑ!!ΗΛΙΑ!!!!!!!!!!![]()
![]()
Τα σωστά keywords αγαπητέ είναι "κουρδισμένα ξύλα", όρος που πρέπει να γνωρίζει απαραίτητα κάθε κιθαρίστας στο noiz.ax1ss είπε:εκανα search με keywords "ξυλα" και "ξυλα κιθαρας" και δεν βρηκα τιποτα
μηπως μπορειτε να μου Linkαρετε κανενα?