- Πόντοι
- 398
ειναι καλη μπαντα…..... αυτον που παιζει τα μπλιμπλικια να τον χαμηλωνεις χωρις να του το λεςKnightRider1 είπε:Αυτο εδω ειναι
ειναι καλη μπαντα…..... αυτον που παιζει τα μπλιμπλικια να τον χαμηλωνεις χωρις να του το λεςKnightRider1 είπε:Αυτο εδω ειναι
Σύμφωνα με τη κοσμοθεωρία του Άνδριου και τη δικιά σου δλδ, περί εμπορικότητας, ναι ήταν ταβερνιάρης.Superfunk είπε:Δυστυχως ηταν ασχημος και χοντρος....και δεν ταιριαζε στυλιστικα με τους υπολοιπους...![]()
οχι ευτυχως τα περισσοτερα χρηματα τα εχω βγαλει ως μελος μπαντας (bandleader & καλα ;D) και ως συνθετης in fact απο τα 15 μου μεχρι και τα 44 μου μονο σε δικες μου μπαντες επαιζα.samy paraga είπε:εξάλλου νομίζω έχεις βολευτεί στο 2ο ρόλο του Ίαν. Με μια διαφορά όμως, δεν είσαι σε κάποια παρέα, είσαι συνεργάτης-ευγενικά- υπάλληλος, του εκάστοτε εργοδότη. Ή δεν είναι έτσι? Ο Ίαν ήταν μέλος- συνεργάτης- σε μια παρέα που έκανε και μπίζνα.
ενταξει εχεις δικιο ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ξερει τον Ιαν Στιουαρτ οσο ξερει & τους υπολοιπους Stones ;DΚάποια στιγμή σταμάτα να βλέπεις τα πάντα-ΜΟΝΟ- σα χρήμα
και τωρα μου λες οτι δεν τον εριξαν....ρε μπας και... τσιπουριζεις οταν γραφεις? ;Dακόμα χειρότερα δλδ απ το φίλο που έθεσε το θέμα
Ο Ίαν αγκάπε μου έμεινε στη παρέα, τα υπόλοιπα, είναι δικά σου συμπεράσματα και των ατζέντιδων με βάση το παραδάκι, Σόιμπλε, ε Σόιμπλε ;D ;D ;DSuperfunk είπε:παντως με μπερδευεις....πριν απο λιγα ποστ θεωρουσες οτι τον εριξαν και μαλιστα ασχημα
και τωρα μου λες οτι δεν τον εριξαν....ρε μπας και... τσιπουριζεις οταν γραφεις? ;D
δεν σταματησα,ισα ισα τωρα ειναι που συνθετω ακομα περισσοτερο,η ΜΠΑΝΤΑ μου τελειωσε ;D ;D ;DΣτα 44 τι έγινε και σταμάτησες?
φυσικα και εμεινε,οταν γνωρισα τον Κηθ παρεα ητανε στο.... Μυκονος ;D,ηπιαμε και Τζακ μαζιΟ Ίαν αγκάπε μου έμεινε στη παρέα,
κοιτα δεν πειναγε ο ανθρωπΑς αλλα δεν αμοιβονταν το ιδιο με τους αλλους,διαβασε και το βιβλιο του Κηθ αν δεν με πιστευεις.είναι δικά σου συμπεράσματα και των ατζέντιδων με βάση το παραδάκι, Σόιμπλε, ε Σόιμπλε
Του Κιθ, τυχαίνει να το έχω γνωρίσει κι εγώ, δεν νομίζω βέβαια να με θυμάται ;D ;D ;DSuperfunk είπε:φυσικα και εμεινε,οταν γνωρισα τον Κηθ παρεα ητανε στο.... Μυκονος ;D,ηπιαμε και Τζακ μαζι![]()
Πλακα κανεις? 5 χρονια τραβιοταν σε ειδικους μπας και καταφερει να σε ξεχασει...samy paraga είπε:Του Κιθ, τυχαίνει να το έχω γνωρίσει κι εγώ, δεν νομίζω βέβαια να με θυμάται ;D ;D ;D
Έχουμε μια διαφορά επιπέδου, εσύ τον είδες στη Μύκονο, υποθέτω παρέα με κανά Κωστόπουλο, καμιά Βανδή-Καρβέλα κλπ κλπ.........εντάξει, ήταν και ο Σκότυ.Superfunk είπε:Εμενα οχι απλα με θυμαται αλλα φορεσε και το t shirt που του χαρισα (τη δευτερη φορα που τον πετυχα στο Μυκονος) σε φωτο του Guitar Player (εκει που ειναι μαζι με τον Σκοτυ Μουρ) εχω και αποδειξη ;D
Οχι δεν ηταν κανεις απο αυτους που λες,αραχτος και μονος του ητανε,αλλα ρε Σαμυ μου αν δεν παει ο Κηθ στη Μυκονο* ποιος θα παει ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΥΜMΟΥΝΙ? ;D ;D ;DΈχουμε μια διαφορά επιπέδου, εσύ τον είδες στη Μύκονο, υποθέτω παρέα με κανά Κωστόπουλο, καμιά Βανδή-Καρβέλα κλπ κλπ.........εντάξει, ήταν και ο Σκότυ.Μα στη Μύκονο? Στη Μύκονο?
Σε ξαναρωτάω βρε τύπε, στη μυκονο?
Ενω Ο κιθ και Μικ ηταν κουκλοι και μοντελα.Πλακα μας κανεις ρε Νικο.Απο το 68 και μετα ο Κιθ απο μπροτσα δεν ειχε δοντι για δοντι.χαχαχαχαχα.Ο Σαμυ εχει ενα δικιο,ξεκινησαν μαζι αλλα τον πεταξε εξω η φαση και εμεινε εκτος μεχρι να πεθανει.Αλλα μπορουμε να πουμε οτι ηταν απο τα πρωραρχικα μελη ,Οταν ψαχνοταν δηλ και τζαμαραν.Ωραιο ρημα το τζαμαράν,χεχεχεSuperfunk είπε:Δυστυχως ηταν ασχημος ,σαν και εμενα, ;D και χοντρος (σαν και εμενα πριν χασω 16 κιλα απο το καλοκαιρι ;D) ....και δεν ταιριαζε στυλιστικα με τους υπολοιπους...![]()
Ο Μικ ΕΙΝΑΙ (ηταν) κουκλος,ο Κηθ ηταν αλητοφατσα και ΕΓΡΑΦΕ και τα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.Ο κιθ και Μικ ηταν κουκλοι και μοντελα
ποια φαση? η εταιρεια τον πεταξε γιατι ηταν χοντρος και ασχημος ;D ;Dαλλα τον πεταξε εξω η φαση
Έω πάει πολλάκις φίλλους, πως νομίζεις πως φτιάχτηκε η ΚΟΒΑ Μυκόνου ;D ;D ;DSuperfunk είπε:αλλα ρε Σαμυ μου αν δεν παει ο Κηθ στη Μυκονο* ποιος θα παει ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΥΜMΟΥΝΙ? ;D ;D ;D
Σα ΓΚΑΡΣΟΝΙ εχεις παει,δε μετραει... ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Έω πάει πολλάκις φίλλους, πως νομίζεις πως φτιάχτηκε η ΚΟΒΑ Μυκόνου ;D ;D ;D