V
VangelisV
Guest
Εγω εχω μια γκομενα που οταν βλεπομαστε της αλλαζω τα φωτα. Εγω θελω να λεω οτι εχουμε σχεση αλλα αυτη με θεωρει απλα τον ηλεκτρολογο της
Χούφτωστη. Θα το μετανοιώσεις.atreu73 είπε:Εγώ έχω μια γκόμενα που είναι πυροσβέστης.
Δεν μπορεί, τον βαστάει απ τη μάνικα λαίμαιtrolley είπε:Χούφτωστη. Θα το μετανοιώσεις.
ΕΛΕΟΣ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Δεν μπορεί, τον βαστάει απ τη μάνικα λαίμαι
ΠυροσβέστηGommer είπε:ΕΛΕΟΣ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Σε μπάντα παίζει ή είναι ηχολήπτης; Ή και τα δύο;atreu73 είπε:Εγώ έχω μια γκόμενα που είναι πυροσβέστης.
Αλήθεια, ποιο είναι το όνομα της? ;Datreu73 είπε:Εγώ έχω μια γκόμενα που είναι πυροσβέστης.
Όχι ρε συ, πυροσβέστης είναι η κοπέλα. Κι όχι από εκείνες με τις μάνικες που λένε οι άλλοι από πάνω. Κανονική είναι, σε γραφείο δουλεύει και χρησιμοποιεί χειροπέδες.theoctapus είπε:Σε μπάντα παίζει ή είναι ηχολήπτης; Ή και τα δύο;
Ε πες μας ότι είναι του ανακριτικού να το το καταλάβουμε πως δεν ασχολείται με μάνικες φίλοουςatreu73 είπε:Κανονική είναι, σε γραφείο δουλεύει και χρησιμοποιεί χειροπέδες.
Δίκιο έχεις. Ένας ηχολήπτης βάλθηκε να μας τρολάρει και μου έκανε και κάκιστη εντύπωση που "έδωσε στεγνά" και το όνομα της μπάντας. Αν τυχόν διαβάσει το thread και κάνα -κανονικό- μέλος της συγκεκριμένης μπάντας, μάλλον ο ηχολήπτης θα γίνει... μπουκετολήπτης.TakisMasterKey είπε:Να με συγχωρείτε, αλλά το θέμα αυτό είναι ο ορισμός του τρολαρίσματος :-X