Θα ήθελα να μου εξηγήσετε πώς θα το κάνω αυτό. Η κάρτα ήχου που έχω είναι η Μultiface.Γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό; Η ποιότητα του ήχου θα είναι ακριβώς η ίδια με το να κάνεις render σε ταχύτητα 1x και μετά να κάνεις import. Υπάρχει άλλος λόγος;
Τι σημαίνει δεν θέλω να ασχολούμαι με files ?.....Πάμε πάλι απο την αρχή' date=' γιατί θες να το κάνεις αυτό ?[/quote']
Γιατί δεν θέλω να κάνω export kai input files στο cubase. Δεν θέλω να ονομάζω αρχεία και να ψάχνω που να τα σώσω και μετά να ψάχνω να τα βρώ για να τα κάνω import. Πιστεύω ότι η κάρτα ήχου που έχω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για για αυτό που θέλω να κάνω.
Από εσάς θέλω να μου πείτε αν γίνεται και πώς. 8O
Δεν εννοώ αυτό ! Γι αυτό που ρώτησα αρχικά θέλω να μου απαντήσετε ...Αφού θέσεις τα locators εκεί που θές να αρχίζει και να τελειώνει το mixdown' date=' στο παραθυράκι που εμφανίζεται όταν επιλέξεις να κάνεις export audio mixdown (file>export>audio mixdown) .....Εχεις πμ
Left kai Right είναι.Οκ !Φτιάξε ένα καινούριο stereo audio track και δώστου input πχ το stereo input 2. Μιούταρε το και κάντο arm.!
Ποιό είναι αυτό; Μπορείς να μου εξηγήσεις καλύτερα ?Τώρα πήγαινε στο Audio channel strip του vst Πάτα record και βουαλά !