IKEA telecaster

Γιατί, κάτι με 150-200 ευρώ τι είναι δηλαδή? Αυτή τουλάχιστον έχει σουηδέζικο ξύλο...

..μην μου πείτε πως είναι αυτός ο "ακατανόμαστος" που πουλάει έπιπλα για κιθάρες και που πρέπει να του στείλεις βίντεο για να σε εγκρίνει, πριν μπορέσεις να παραγγείλεις? :o :o :o :o :o :o

Ναι αυτος ειναι. Και δε μπορεις να παραγγειλεις, φτιαχνει οτι γουσταρει και μετα, αν αποφασισει να την πουλησει του τη ζητας και αν εισαι καλο παιδι και καραμπουζουκλης παικτης μπορει να δεχτει να στην πουλησει. Α και πρεπει να εχεις ακριβο λαμπατο ενισχυτη οπωσδηποτε για να παρεις κιθαρα του.

Ρε σεις αυτή είναι βαρύτερη και από Gibson...

Κατά τα άλλα για αυτόν που μιλάτε ΕΓΩ είμαι! Επίσης ζητώ ΩΔΙΩ να έχετε τελειώσει και να προτιμάτε Σατριγιάννη αντί Κολπλεης...

(....ρε δε πάμε καλά...)

odis13 είπε:
Ναι αυτος ειναι. Και δε μπορεις να παραγγειλεις, φτιαχνει οτι γουσταρει και μετα, αν αποφασισει να την πουλησει του τη ζητας και αν εισαι καλο παιδι και καραμπουζουκλης παικτης μπορει να δεχτει να στην πουλησει. Α και πρεπει να εχεις ακριβο λαμπατο ενισχυτη οπωσδηποτε για να παρεις κιθαρα του.
ε, ρε κάτι γελοίοι που υπάρχουνε..

να δείτε που όλο και κάποια αμερικανάκια (στην καταγωγή ή στην ψυχή..) θα έχουν αγοράσει..

Και φιλέτο για Tartar σου ψιλοκόβω πάνω της αν θέλεις. ;D ;D ;D ;D

Ας είχα και εγώ ένα CNC (να κάνω μ@#!!*ίες) και θα σου έκανα την παλιά πόρτα του παππού Firebird ;D ;D ;D

WilliamSats είπε:
Ας είχα και εγώ ένα CNC (να κάνω μ@#!!*ίες) και θα σου έκανα την παλιά πόρτα του παππού Firebird ;D ;D ;D
CNC έχουμε...σχέδια για να το οδηγήσουμε έχεις?

Όχι. Τα αρχεία πρέπει να έχουν extention .STL

Aπό αυτά τα dxf που κυκλοφορούν στο νετ, έχω τα περισσότερα. Τους λείπει η 3η διάσταση

Για να καταλάβεις, μια πρωτότυπη που σχεδιάζω (με τη 3d βοήθεια μέλους του forum) είναι κάπως έτσι

proto001.jpeg

Οχι οτι ξερω και πολλα απο κατασκευες.....αλλα δεν 8α επρεπε να εχει υποδοχη για το μανικι???

η απλα δεν φαινεται καλα

paranoid_gr είπε:
Οχι οτι ξερω και πολλα απο κατασκευες.....αλλα δεν 8α επρεπε να εχει υποδοχη για το μανικι???
Eάν ήξερα να σχεδιάσω και το pocket...δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα χρειαζόμουν βοήθεια :-[ :-[

δεν μπορώ να δω τη φωτογραφία που ανέβασες για κάποιο λόγο.( δεν την εμφανίζει ο explorer)

WilliamSats είπε:
δεν μπορώ να δω τη φωτογραφία που ανέβασες για κάποιο λόγο.( δεν την εμφανίζει ο explorer)
Σβησε τα Windows,βαλε Linux και μπαινε απο Firefox

Κατω στην κυριαρχια της Microsoft!!!

Ελπίζω πάντως την άλλη εβδομάδα να έχω ένα τελειωμένο 3d απο Strato. Αλλά ποιός έχει ανάγκη από άλλη μια Strato σε αυτό το κόσμο?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back