- Πόντοι
- 36
Σε ευχαριστώ πολύcigaret13 είπε:Πολύ καλός...όπως πάντα.... (αν και θα ήθελα την lead λίγο πιό πάνω) Θα΄θελα πάντως να ακούσω και κάτι δικό σου 8)
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αν και στο θέμα ήχου δεν ήμουν σίγουρος, λόγω των πολλών εφέΠάνο καλό μήνα και σε σένα!
Αυτή τη φορά νομίζω ότι έδωσες ρέστα! Πάρα πολύ ωραίο παίξιμο, απόδωσες εξαιρετικά το κομμάτι και είχες και καταπληκτικό ήχο!
Εύγε!
Αν και δεν έμοιαζε ιδιαίτερα με αυτόν του Satriani στο δίσκο, μου άρεσε πάρα πολύ. Μου θύμισε αρκετά τον ήχο από το Surfing with an alien.hyperpanos είπε:Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αν και στο θέμα ήχου δεν ήμουν σίγουρος, λόγω των πολλών εφέ![]()
Του έβαλα chorus και octaver μια πάνωgeodimitri είπε:Αν και δεν έμοιαζε ιδιαίτερα με αυτόν του Satriani στο δίσκο, μου άρεσε πάρα πολύ. Μου θύμισε αρκετά τον ήχο από το Surfing with an alien.![]()
Ωραίος!hyperpanos είπε:Του έβαλα chorus και octaver μια πάνω![]()
Σε ευχαριστώ φίλε, o τωρινός εξοπλισμός μου είναι :geodimitri είπε:Ωραίος!
Off topic
Πάνο, τι εξοπλισμό χρησιμοποιείς για τα cover του καράφλα;
Το ice 9 σκεφτομαι να το παρω και εγω. Να εισαι καλαgeodimitri είπε:Να 'σαι καλά Πάνο μου για την απάντηση!
Εγώ τώρα πήρα το Vox Ice 9 και λέω να αρχίσω σιγά - σιγά τον πειραματισμό!
Σ' ευχαριστώ και πάλι.![]()
Σε ευχαριστώ φιλαράκοgvour είπε:Καλο μηνα σε ολους,καλο μηνα και σε σε Πανο-αν και καθυστερημενα(τελικα για λιγο δεν εχουμε ιντερνετ και παθαινουμε στερηση)!
Πανο πολυ καλο και τουτο-ισως απ τα πιο καλα σου παιξιματα.
Και κομματαρα ασφαλως.