- Πόντοι
- 38
Aπαιτειται σχολιασμος !!! Ευχαριστω για τον χρονο !!!!
Βασικα το αποτελεσμα που ακουω απο τα κακιστα ακουστικα ακουγεται τιμιο... Αλλα υποθετω οτι στα δικα σας ηχεια πρεπει να ειναι αισχος... Πρεπει να παρψ ηχεια και να μαθω να μιξαρω... Δηλαδη εχω καταληξει οτι το μιξαρισμα ειναι μεγαλυτερη τεχνη απο οτι ολα τα υπολοιπα οργανα... Ειναι οι πρωτες μου προσπαθειες παντως... Θα δειξει... Η που θα μαθω η που θα μεινω ασχετος για παντα !!!!!!!messalion είπε:let the burn begin ;D
1: η προφορα και οι καταληξεις σου θελουν αν οχι λιγη αλλα αρκετη δουλειά
2: στο 2:00 που ξεκιναει το γεμισμα με την κιθαρα εχεις ακουσει τι παιζεις ?
3: τα τυμπανα ειναι στο πουθενα - πρεπει ισως να εδινες περισσοτερο attack στη μποτα η οποια ΔΕΝ ακουγεται
the good part
1: ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ;D
2: πρωτη φορα ακουσα τοσο ωραια ρυθμικη απο εσενα (και πραγματικα μου αρεσε)
γενικα πολυ αξιολογη προσπαθεια και ΜΠΡΑΒΟ
Υ.Γ. ελπιζω να μη με αφορίσεις για οτι λεω παραπανω![]()
αυτο που ακουω λεω και πιστευω - και φυσικα ΑΚΟΜΑ δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω εχεις τα φοντα βιαζεσαι τοσο πολυ να το ανεβασεις και να σου πουμε την γνωμη μας......
![]()
μην βιαζεσαι - το εφτιαξες ? ακουσε το καμια 10αρια φορες με την αντικειμενικοτητα στο μυαλο σου και θα βρεις οτι λαθη εχεις κανει (αν εχεις κανει) και θα τα διορθωσεις (trust me on that)
αυτο ειναι πραγματικα το πιο σημαντικο!!!aris 17561 είπε:Τουλκαχιστον τωρα κατι κανω... δεν καθομαι ολη την ωρα να ψαχνω ποια κιθαρα θα αγορασω...
on topic
Ολα τα σχολια ευπροσδεχτα παρακαλω
Και φαντασου να ειχες παρακολουθησει την πορεια μου στο φορουμ μετα απο 2000 ποστ... Παραυτα ας μην ξεφευγουμεnoe13 είπε:αυτο ειναι πραγματικα το πιο σημαντικο!!!
Σε ευχαριστω πολυ Στελιο...stelios nomikos είπε:μπραβο για την προσπαθεια ετσι και αλλιως.
ακουγοντας το χωρις να σκεφτομαι το πρωτοτυπο ακουω μια καλη βαση που θελει
σιγουρα διορθωσεις,που ειμαι σιγουρος οτι με τον καιρο θα τις αντιλαμβανεσαι και θα
εχεις καλυτερα αποτελεσματα.
καλη συνεχεια και καλες ηχογραφησεις.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...Minoru είπε:Μπραβο για την προσπάθεια κ σεβόμενος την προσπάθεια που έκανες και τον χρόνο που ξόδεψες για την ηχογράφηση τα σχόλια που έχω είναι τα εξής:
ο ήχος της κιθάρας μου άρεσε στα clean αλλά στα rhythm ήθελε περισσότερο όγκο,
μάλλον περισσότερα μπάσα και χαμηλότερα μεσαία,
το lead καπου sto 2.00 θα μπορούσε να παιχτεί λίγο καλύτερα,
τα drums μου φάνηκαν μια χαρά για το επίπεδο της ηχογράφησης,
το μπάσο θα μου άρεσε να είναι λίγο πιο ευδιάκριτο( όπως και στην αυθεντική ηχογράφηση είναι χαμήλά)
τα φωνητικά δεν μπορώ να πω πως μου άρεσαν ιδιαίτερα (βέβαια μου άρεσε παρα μα παρα πολύ στα clean στην αρχή και την μέση) γιατί προσπαθούσες να ακουστείς σαν τον Barlow και νομίζω πως αν τραγουδούσες όπως σου βγαίνει καλύτερα το προσωπικο σου στυλ θα ήταν καλύτερα.
Και πάλι μπράβο για την προσπάθεια!