Μα...με συγχωρείς...ΕΣΥ τι το θέλεις? Να το βάζεις μπροστά ή πίσω από το ΑΧΕ? ;D ;DMarillion είπε:mmm ενδιαφερον!!!! εκανα ενα search αλλα τπτ
Αρρωστάκι...
Μα...με συγχωρείς...ΕΣΥ τι το θέλεις? Να το βάζεις μπροστά ή πίσω από το ΑΧΕ? ;D ;DMarillion είπε:mmm ενδιαφερον!!!! εκανα ενα search αλλα τπτ
Κατ' αρχήν Γιώργη κάνεις τεράστιο λάθος.Marillion είπε:Λοιπον audiokosta λεγε κ μην σφυριζεις αδιαφορα!!!! Μονο εσενα εμπιστευομαι!!!!
Superfunk είπε:...ειχα 2 original,ενα σαν του Nεστωρα & ενα σαν του SRV... )
Σε βρίσκω ιδιαίτερα ενημερωμένο.audiokostas είπε:Αυτό που λέει ο Νέστορας είναι ότι έχει μέσα το NOS JRC4558D το οποίο οι γνώστες λένε ότι δεν έχει σχέση με τα καινούρια JRC4558D που έχουν διαφορετικές ανοχές. Άλλοι λένε καλά λόγια για το JRC4558DV, με πιο smooth od αλλά υπάρχουν τόσες low noise versions (DD, SD και πάει λεγοντας) που είναι για τα χρυσά αυτιά κι όχι για μένα.
Υπάρχει και το αντίστοιχο Texas Instruments RC4558D το οποίο λένε έχει περισσότερα μεσαία. Υπάρχει και το LM833. Για αυτό μου άρεσε πολύ το κόλπο που έχει η Biyang στο OD-8 που μπορείς εύκολα να αλλάξεις τσιπάκια (συμπεριλαμβάνει το JRC4558, το γνωστό στους highendάδες για τα phono NE5532 - που είναι και καταπληκτικό μέσα στο BOSS BD-2 που μου αρέσει πολύ - αλλά και το TI TL072) εύκολα και χωρίς κολλήσεις και με 3 διαφορετικά clip positions.
Είναι και το ποιος την παίζει.Τη κιθάρα θαύμασα την Παρασκευή.
audiokostas είπε:Από την άλλη, στον Παύλο δεν του άρεσε.
Διχασμένη προσωπικότης.Το χρώμα του ταιριάζει πιο πολύ με το παίξιμο μου. ;D
πολυ καλο!! already bookmarked!!audiokostas είπε:Για τα παιδάκια που ψάχνουν το πως και το γιατί και τα παιχνίδια ξεκοιλιάζουν....... http://www.geofex.com/Article_Folders/TStech/tsxtech.htm