• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ibanez RG550XH - Μήπως τα 24 τάστα δεν σας είναι αρκετά;

Αν και δε γουστάρω καθόλου λέμε τόσα τάστα (εκτός αν παιζέι ο Uli!), καλή κίνηση από την Ib.

Ωραίο truss rod cover! Τι παίζει? Μάλλον θα το δείχνει πιο κάτω.

Καλη φαση...ειχα δει και τον Batio με μια αντιστοιχη παλια. Τα 24 ταστα ναι μεν ειναι αρκετα αλλα λογικα ειναι πολυ πιο ευκολο να τα φτασεις σε μια τετοια κιθαρα.

JohnGam είπε:
Αν και δε γουστάρω καθόλου λέμε τόσα τάστα (εκτός αν παιζέι ο Uli!),
Με αυτό το μανάρι

rot3.jpg

το neck joint δεν βολευει....και το φαγωμενο κατω ακρο της κιθαρας δεινει μεν μια ανεση αλλα δεν ειναι αυτο που φαινεται...

θες neck through κατασκευη για να εισαι ανετα τοσο χαμηλα στην ταστιερα...και οχι συνηθισμενο neck through

θες κατι τετοιο...

εδω ο αντιχειρας βρισκεται ακριβως πισω απο το 24 και χωρις καν να εχει αγγιξει το σωμα...ολα τα υπολοιπα δαχτυλα χωρις καμια προσπαθεια βρισκονται ηδη ακριβως επανω απο τα επομενα πεντε ταστα.....εχω 29 οχι 30!!

neck_through.JPG

inkve είπε:
το neck joint δεν βολευει....και το φαγωμενο κατω ακρο της κιθαρας δεινει μεν μια ανεση αλλα δεν ειναι αυτο που φαινεται...

θες neck through κατασκευη για να εισαι ανετα τοσο χαμηλα στην ταστιερα...και οχι συνηθισμενο neck through

θες κατι τετοιο...

εδω ο αντιχειρας βρισκεται ακριβως πισω απο το 24 και χωρις καν να εχει αγγιξει το σωμα...ολα τα υπολοιπα δαχτυλα χωρις καμια προσπαθεια βρισκονται ηδη ακριβως επανω απο τα επομενα πεντε ταστα.....εχω 29 οχι 30!!

Δεν ανεβαζεις μερικες ακομα φωτο της κιθαρα σου , πολυ ενδιαφερουσα φαινεται

φοβαμαι οτι θα παει αλλου η συζητηση.

αν δεν υπαρχει προβλημα με αυτο εγω να τις ανεβασω

inkve είπε:
φοβαμαι οτι θα παει αλλου η συζητηση.

αν δεν υπαρχει προβλημα με αυτο εγω να τις ανεβασω
Μα ουσιαστικα για το ιδιο πραγμα προκειται, δηλαδη κριμα δεν ειναι να ανοιξουμε καινουργιο θεμα.

παραγγελια εκανες μονο εαν ηθελες καπακι maple οπως αυτη...αλλιως ερχοταν σε crackle finish...για εναμιση χρονο κυκλοφορησαν και σταματησαν καπου μεσα στο 89...θεωρουνται και ειναι σπανιες...ποσο μαλλον με maple καπακι

αργοτερα στο 94-95 κυκλοφορησαν πιο φθηνα μοντελα αλλα δεν ειχαν σχεση με τα πρωτα.

ωραιος σχεδιασμος οντως..!!

απλα αν εχεις το καταλληλο neck joint δεν χρειαζεται να αφαιρεσεις τοσο ξυλο για παραπανω ταστα..

αναλογο neck joint αλλα σε bolt on κατασκευη εχουν οι κιθαρες του betencourt που ηταν  βασισμενο πανω στην κιθαρα που ποσταρα

Trending...

Νέα θέματα

Back