Ιατρικές Υποθέσεις και blues

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,018
Αν παρακολουθείτε τη σειρά, υποθέτω θα έχετε δει τον dr. House να βαράει καμιά νότα στο πιάνο ή την κιθάρα του ενίοτε. Απ' ό,τι φαίνεται τελικά, ο ηθοποιός Hugh Laurie, το έχει το μουσικό και κυκλοφόρησε και ένα ωραιότατο cd με blues και νεοορλεάνικο ragtime όπου παίζει πιάνο και τραγουδάει ο ίδιος:

Hugh Laurie - Guess I'm A Fool

Καλά ο Hugh Laurie είναι ΘΕΟΣ! Cool, ωραίος.....μουσικός...και Honda CBR! My kind of man!!!! ;D ;D

LK είπε:
Καλά ο Hugh Laurie είναι ΘΕΟΣ! Cool, ωραίος.....μουσικός...και Honda CBR! My kind of man!!!! ;D ;D
Είναι ο τύπος που θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις ;D

bihlas87 είπε:
Είναι ο τύπος που θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις ;D
Μου αρέσεις! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Α ωραία, ευχαριστούμε που μας το σφύριξες JJ. Πάει για δωράκι, αρκεί να το βρούμε... ;)

Γενικά αυτό το show ήταν θεϊκό... Δεν ήταν όλα πάντα τόσο αστεία, αλλά υπήρχαν και κάποια άπαιχτα!

Λοιπόοον.....

Τον κυρ Laurie τον παρακολουθώ εδώ και χρόνια από την εποχή του Fry & Laurie και του καταπληκτικού Jeeves & Wooster (με τον τρομερό και ταλαντούχο "ομόσταυλο" Steven Fry αμφότερα).

Στο δεύτερο (J&W) είχε εκφράσει από τότε τις μουσικές του ανησυχίες όπως έχει κάνει εξάλλου επανηλλειμένα και στο Dr House (στο οποίο δυστυχώς έχει ελαφρώς εξαμερικανισθεί).

Είναι δεδομένο ότι είναι ένας educated Άγγλος μεγαλοαστός με καλό γούστο και αγνές προθέσεις ως προς το ιδίωμα. Δυστυχώς όμως, πολλές φορές, η παρουσία και των δύο δεν είναι αρκετή. Όχι ότι δεν έχει μουσικές ικανότητες. Απλώς, για μένα πάντα, δεν το χει το άθλημα.

Η καταπληκτική παραγωγή του πάντα υψηλών στάνταρ Joe Henry και τον αγαπημένο του (και μου) σκοτεινό ήχο, συμβάλλει τα μέγιστα σε ένα πολύ ενδιαφέρον άκουσμα αλλά δεν δεν τη σώζει την παρτίδα.

Δεν είναι επ' ουδενί κακό το άλμπουμ. Ίσως εγώ να περίμενα περισσότερα από τον συγκεκριμένο, λόγω της συμπάθειάς μου προς αυτόν. Αλλά δεν με έπεισε......

Θα το ξανακούσω........... αργότερα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει, έχει παίξει σε αρκετές σειρές και στο youtube υπάρχουν εκατοντάδες σκετσάκια του.

Μπορούμε να παραμείνουμε στο μουσικό αντικείμενο του thread ?

LK είπε:
Καλά είναι ΘΕΟΣ! Cool, ωραίος.....μουσικός...και Honda CB-F! My kind of man!!!! ;D ;D
Σε ευχαριστώ αλλά νομίζω ότι υπερβάλλεις ...... Δεν με λες και μουσικό ......

audiokostas είπε:
Σε ευχαριστώ αλλά νομίζω ότι υπερβάλλεις ...... Δεν με λες και μουσικό ......
;) :D ;D ;D

Thanks Jazzjoker!

Δεν το είχα δει, και από ότι διαβάζω πήγε πολύ καλά, π.χ.2 στο uk albums chart. O.k. όχι ότι λέει κάτι αυτό μουσικά...

Μου άρεσε γενικά αλλά θα το ξαναακούσω αφού περάσει ο ενθουσιασμός μου για να διαπιστώσω κατά πόσο μεροληπτώ. 

Για το αν ένας Άγγλος πλούσιος μπορεί να παίζει Blues, απαντά η σειρά House που μπορεί ένας κουτσός, αντικοινωνικός, με διάφορους εθισμούς και κατεστραμμένος ψυχολογικά να είναι ο καλύτερος γιατρός του νοσοκομείου χωρίς να φοράει καν ιατρική ρόμπα για να μοιάζει με γιατρό. Όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα σπάζοντας τα στερεότυπα.

Ο Hugh Laurie είναι και στην Band from TV. Τσεκάρετε αν θέλετε μερικά live στο youtube.

kardc είπε:
Για το αν ένας Άγγλος πλούσιος μπορεί να παίζει Blues, απαντά η σειρά House που μπορεί ένας κουτσός, αντικοινωνικός, με διάφορους εθισμούς και κατεστραμμένος ψυχολογικά να είναι ο καλύτερος γιατρός του νοσοκομείου χωρίς να φοράει καν ιατρική ρόμπα για να μοιάζει με γιατρό. Όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα σπάζοντας τα στερεότυπα.
Για να μην τα μπερδεύουμε......

a) Δεν είπα ότι ο πλούσιος Άγγλος δεν μπορεί να παίξει blues. Θα ταν χαζό.

Είπα ότι το καλό γούστο και η διάθεση δεν αρκούν πάντα.

Η διαφορά είναι σημαντική

b) Θα ήθελα να έχεις στο μυαλό σου ότι το Dr. House είναι τηλεοπτική σειρά και όχι reality show.

Στην διάρκεια των γυρισμάτων δεν πειράχτηκε κανένας ασθενής. Ούτε θεραπεύτηκε βέβαια. ;)

audiokostas είπε:
Δεν είπα ότι ο πλούσιος Άγγλος δεν μπορεί να παίξει blues. Θα ταν χαζό.
Δεν είδες τον Clapton από τότε που πλούτησε? ;D

audiokostas είπε:
Λοιπόοον.....

Στο δεύτερο (J&W) είχε εκφράσει από τότε τις μουσικές του ανησυχίες όπως έχει κάνει εξάλλου επανηλλειμένα και στο Dr House (στο οποίο δυστυχώς έχει ελαφρώς εξαμερικανισθεί).
Αμα προκειται για blues μάλλον καλό το λές αυτό παρά κακό

Trending...

Νέα θέματα

Back