To Bo Diddley όμως να ψάξεις να τον γνωρίσειςHolystone είπε:Δεν ξερω τον Ξενακη, αλλα νομιζω πως δεν θα πολυψαξω και να τον γνωρισω...
(Τωρα, βαρατε ελευθερα....)
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
To Bo Diddley όμως να ψάξεις να τον γνωρίσειςHolystone είπε:Δεν ξερω τον Ξενακη, αλλα νομιζω πως δεν θα πολυψαξω και να τον γνωρισω...
(Τωρα, βαρατε ελευθερα....)
Αν παίζει ''τέτοια μουσική" κι αυτός, να μας λείπει! ;D ;D ;Dmarathon είπε:To Bo Diddley όμως να ψάξεις να τον γνωρίσεις![]()
Μα, δεν είναι ότι δεν ξέρουν τον Ξενάκη, επί τούτου. Είναι ότι δεν ξέρουν τίποτε για τους συνθέτες του 20ου αιώνα, και ως αποτέλεσμα αυτού δεν ξέρουν τον Ξενάκη. Αυτό δεν είναι πταίσμα, αλλά κακούργημα, ειδικά αν τους ρωτήσεις ποια είναι η Lady Gaga, και προκύψει ότι ΟΛΟΙ ξέρουν ποια είναι.theoctapus είπε:Υπάρχουν απείρως σημαντικότερα πράγματα για την έλλειψη των οποίων θα πρέπει να νοιώθει κανείς αμηχανία. Το να μην ξέρεις τον Ξενάκη δεν είναι ούτε καν πταίσμα, είναι ανευ ουσίας.
Καλά που τα είπες...δεν ήθελα να το σχολιάσω...trolley είπε:Σκέψου ότι άλλοι δεν ξέρουν τον Ντήντλεη, δηλαδή μιλάμε για παράκρουση.
Ας μαθαίνουν πρώτα, ας απορρίπτουν κατόπιν, όχι το ανάποδο.
![]()
Μια ζωή με αφήνεις να κάνω εγώ τον κακό.marathon είπε:Καλά που τα είπες...δεν ήθελα να το σχολιάσω...
Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθεις στο νοσοκομείο να μου κρατάς το χέρι...trolley είπε:Μια ζωή με αφήνεις να κάνω εγώ τον κακό.
Όταν προκύψει κάποιος που θα θεωρεί το Μεθήνη, μοντέλο αυτοκινήτου, εκεί να δω την ψυχραιμία σου.
Εγώ πάλι νόμιζα ότι είναι κάποιος με καταγωγή από την Μεθώνη.....LK είπε:Για ποίο Μεθήνη λέτε,το δίλιτρο;![]()
Ναι, αυτό που δίνουν με το Ότις Ρεντινγκ.LK είπε:Για ποίο Μεθήνη λέτε,το δίλιτρο;![]()
Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες στα ΜΜΕ να αναφέρονται οι "σύγχρονοι συνθέτες του 20ου αιώνα"; Πότε ήταν η τελευταία αναφορά στην Lady Gaga; Την Lady Gaga δεν χρειάζεται να την ψάξεις, στην ταίζουνε με την κουτάλα της σούπας. Για τους άλλους πρέπει να γίνεις Indiana Jones για να τους μάθεις.trolley είπε:Μα, δεν είναι ότι δεν ξέρουν τον Ξενάκη, επί τούτου. Είναι ότι δεν ξέρουν τίποτε για τους συνθέτες του 20ου αιώνα, και ως αποτέλεσμα αυτού δεν ξέρουν τον Ξενάκη. Αυτό δεν είναι πταίσμα, αλλά κακούργημα, ειδικά αν τους ρωτήσεις ποια είναι η Lady Gaga, και προκύψει ότι ΟΛΟΙ ξέρουν ποια είναι.
Υπάρχει και η επιλογή να μην ξέρεις σκέτο.Ας μαθαίνουν πρώτα, ας απορρίπτουν κατόπιν, όχι το ανάποδο.
Παιδιά...μη βρίζετε...θα το κλειδώσουν!trolley είπε:Ναι, αυτό που δίνουν με το Ότις Ρεντινγκ.
Ποιος Ιντιάνα Τζόουνς;theoctapus είπε:Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες στα ΜΜΕ να αναφέρονται οι "σύγχρονοι συνθέτες του 20ου αιώνα"; Πότε ήταν η τελευταία αναφορά στην Lady Gaga; Την Lady Gaga δεν χρειάζεται να την ψάξεις, στην ταίζουνε με την κουτάλα της σούπας. Για τους άλλους πρέπει να γίνεις Indiana Jones για να τους μάθεις.
Όχι, δεν είμαι, αλλά δεν θα τους κατακρίνω αν δεν καταλαβαίνουν.trolley είπε:Είσαι βέβαιος ότι όλοι καταλαβαίνουν τι σου γράφω;
Φίλος, δουλεύεις για τον Κάμερον.theoctapus είπε:Όχι, δεν είμαι, αλλά δεν θα τους κατακρίνω αν δεν καταλαβαίνουν.
Ωστόσο, είμαστε σε μουσικό φόρουμ, οποτε, ίσως θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει να ψάξουμε, ώστε, μετά:theoctapus είπε:Για τους άλλους πρέπει να γίνεις Indiana Jones για να τους μάθεις.
Όχι φυσικά. Τίποτα δεν πρέπει να γίνει και όταν δεν γίνεται δεν είναι κακό. Ούτε είναι υποχρεωτικό να απορρίψεις, όπως είπαmustafank είπε:Ωστόσο, είμαστε σε μουσικό φόρουμ, οποτε, ίσως θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει να ψάξουμε, ώστε, μετά:
Υπάρχει και η επιλογή να μην ξέρεις σκέτο.
Καλα...trolley είπε:Μα, δεν είναι ότι δεν ξέρουν τον Ξενάκη, επί τούτου. Είναι ότι δεν ξέρουν τίποτε για τους συνθέτες του 20ου αιώνα, και ως αποτέλεσμα αυτού δεν ξέρουν τον Ξενάκη. Αυτό δεν είναι πταίσμα, αλλά κακούργημα, ειδικά αν τους ρωτήσεις ποια είναι η Lady Gaga, και προκύψει ότι ΟΛΟΙ ξέρουν ποια είναι.
Σκέψου ότι άλλοι δεν ξέρουν τον Ντήντλεη, δηλαδή μιλάμε για παράκρουση.
![]()
Ακριβώς. Λέμε το ίδιο πράγμα.Holystone είπε:Εγω τουλαχιστον, για να ψαξω κατι και να ασχοληθω μαζι του μουσικα, θα πρεπει να με κερδισει και να μου κουρδισει το ενδιαφερον απο την αρχη.