Καλά δεν είμαι και στα καλύτερα οικονομικά, αλλά δεν έχω και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ;D
Απλά παρατηρώ ότι άθελά μας, εμποτιστήκαμε με την λογική του ωχαδερφισμού και σιγά μην τρέξουμε εμείς, καθώς κάποιοι άλλοι θα το κάνουν για μας, για κάτι που μας αφορά άμεσα. Προσωπικά το καλό είναι, ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία έγινα γνωστός με τα μαγαζιά αυτά, με τα όποια θετικά ή αρνητικά ίσως μπορεί να έχει αυτό.
Και αυτός είναι και 1 λόγος που το φχαριστιέμαι, να βλέπω επιτέλους την κατάσταση στα μουσικά όργανα να διορθώνεται σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο χρόνο!
Αυτό λοιπόν είναι αυτό που κάνω εγώ, οπότε θα περιμένω να ακούσω και τι κάνουν και άλλοι πάνω σε αυτό, ώστε σιγά σιγά, σε αυτήν την κουβέντα, να ξεφύγουμε για λίγο από το στάδιο της μιζέριας και της καταγγελιομανίας και να δούμε αν κάνουμε και τπτ πέρα από το να κραυγάζουμε. Οπότε πλέον αναμένω μαζί με τον Elavd τις υπόλοιπες απαντήσεις. Τουλάχιστον ας γίνει μια κουβέντα πάνω σ' αυτό και ας σκεφτούμε ότι πάνω απ' όλα φταίμε εμείς, οι "απλοί" καταναλωτές και όχι οι πάσης μορφής επιχειρηματίες-"απατεώνες" . Αν μου βρει κάποιος, κάποιον από αυτούς και να μην έχει στόχο το κέρδος κερδίζει 1 κιλό κουραμπιέδες μέρες που είναι.
Μέχρι και ο αγαπητός σε πολλούς μας Ντούκας, αυτό δεν έχει στο νου του; Το κέρδος; Τώρα αυτό είναι παντελώς διαφορετικό από το πως συμπεριφέρεται και ποια σημασία δίνει στον πελάτη του ξεχωριστά. Αλλά μπας και αυτό μακροπρόθεσμα τον οδηγεί σε περισσότερα κέρδη, που και αυτός είναι χαρούμενος, αλλά και οι πελάτες του, έχουν μια μόνιμη ικανοποίηση; Και τέτοιους επαγγελματίες τους χαίρομαι και τους θαυμάζω.
Κάτι παρόμοιο γίνεται και με τα μαγαζιά που συχνάζω, όπου προτιμούν να τα έχουν καλά με τους πελάτες τους και να τους έχουν "δεμένους", παρά να τον κοροϊδέψουν 1-2 φορές. Παραπάνω πλέον είναι ζώο ο πελάτης και καλά του κάνει τότες.