Προτάσεις για ηλεκτρικό μπάσσο ~1000 ευρώ

Παρηγγειλε ενα χειροποιητο EAS στον Φωτη τον Αναγνωστου  ;)

Έχει παίξει κανείς με "φθηνά" G & L που φτιάχνονται εκτός Ηνωμένων Πολιτειών; ???

hadgi είπε:
σωστο σε βρισκω το εχω παιξει και λεει ασχημα και σε αυτα τα λεφτα...

ακου πως εχει με το G&L ολο hardware μαγνητες ηλεκτρικα ξυλα κτλ ειναι κατασκευασμενα στις ΗΠΑ.απλα το δεσιμο γινεται καπου στην ασια δεν θυμαμαι ποια χωρα.σε ενα σχετικο threat που ειχα ανοιξει μου ειπαν οτι διαφορες στον ηχο δεν υπαρχουν πολλες.με τοσες παραμετρους στο eq τ υπαρχει τεραστιο φασμα ηχων που δεν νομιζω να εχεις προβλημα...

προτεινω το blueburst με maple ταστιερα και για πιο bright ηχο και λογο εμφανισης ;D

warchief είπε:
σωστο σε βρισκω το εχω παιξει και λεει ασχημα και σε αυτα τα λεφτα...

ακου πως εχει με το G&L ολο hardware μαγνητες ηλεκτρικα ξυλα κτλ ειναι κατασκευασμενα στις ΗΠΑ.απλα το δεσιμο γινεται καπου στην ασια δεν θυμαμαι ποια χωρα.σε ενα σχετικο threat που ειχα ανοιξει μου ειπαν οτι διαφορες στον ηχο δεν υπαρχουν πολλες.με τοσες παραμετρους στο eq τ υπαρχει τεραστιο φασμα ηχων που δεν νομιζω να εχεις προβλημα...

προτεινω το blueburst με maple ταστιερα και για πιο bright ηχο και λογο εμφανισης ;D
Ωραια ειναι αυτα τα Fender, αλλα ειναι σαφως προτιμοτεροι οι J μαγνητες εναντι των P για τον ηχο που θελω.

Οσο το ψαχνω παντως, ολο και περισσοτερο καταλαβαινω οτι τα Tribute της G & L αποτελουν πολυ καλη value for money επιλογη. Ποιος τα φερνει στην Ελλαδα αληθεια; 

warchief είπε:
καπου στην ασια
Η Κορέα  ή  Ινδονησία., ρίξε μια μάτια και μια πενιά στον Λογοθέτη  νομίζω  οτι έχει κανα  δυο κομμάτια

Edit  Πολύ πιθανών να έχει  και κανα αμερικάνικο  οπότε τα τεστάρεις 

delta66 είπε:
Παρηγγειλε ενα χειροποιητο EAS στον Φωτη τον Αναγνωστου  ;)
Προφανως δεν εχετε δει δουλεια του και περασε απαρατηρητο.Αν εγραφαν επανω warwick ή δεν ξερω εγω τι, θα εκαναν πανω απο 4-5000 και θα ηταν καλη τιμη.  ;D

http://www.myspace.com/fotiseasbasses/photos

kg74 είπε:
Όπως και να έχει και πάλι σας ευχαριστώ όλους, μάλλον με βλέπω να τα δίνω τα παραπάνω φράγκα, γιατι στη τελική το Bongo είναι που γουστάρω περισσότερο από όλα και με διαφορά! 
Μακάρι να τα καταφέρεις να το πάρεις... και θα με θυμηθείς ;)

delta66 είπε:
Προφανως δεν εχετε δει δουλεια του και περασε απαρατηρητο.

Αν εγραφαν επανω warwick ή δεν ξερω εγω τι, θα εκαναν πανω απο 4-5000 και θα ηταν καλη τιμη.  ;D

http://www.myspace.com/fotiseasbasses/photos

Φίλε δεν αντιλέγω, τα είδα στις φωτογραφίες και έπαθα πλάκα, γλυπτά έργα τέχνης είναι αυτά, όχι μουσικά όργανα και φαντάζομαι θα παίζουν και εκπληκτικά...

αλλά προφανώς για custom μπάσο, όσο οικονομική τιμή και να σου κάνει ο "μάστορας", ξεφέυγεις από τα 1000 ευρώ κατα πολύ.

Thanks anyway πάντως...

kg74 είπε:
Φίλε δεν αντιλέγω, τα είδα στις φωτογραφίες και έπαθα πλάκα, γλυπτά έργα τέχνης είναι αυτά, όχι μουσικά όργανα και φαντάζομαι θα παίζουν και εκπληκτικά...

αλλά προφανώς για custom μπάσο, όσο οικονομική τιμή και να σου κάνει ο "μάστορας", ξεφέυγεις από τα 1000 ευρώ κατα πολύ.

Thanks anyway πάντως...
Νομιζω οτι η πτωση της τιμης (λογω ελλειψης ταμπελας με γνωστης μαρκας πανω του) θα αντισταθμισει την ανοδο της τιμης λογω hand made και ΑΑΑ υλικων.

Και τελικα ενα οργανο καλυτερο "αγνωστης" μαρκας θα εχει την ιδια τιμη με ενα χειροτερο αλλα γνωστης μαρκας.

Δεν ξερω ακριβη τιμολογια αλλα πιστευω οτι σιγουρα αν φτιαξει ενα οργανο με τα ιδια ακριβως υλικα με ενα γνωστο μοντελο, θα βγει πολυ πιο οικονομικα.

1000 ευρω δεν ειναι και λιγα για να στηθει ενα οργανο αν και χειροποιητο.

Το λεω γιατι επαιξα το αταστο το 6χορδο και εχασα τη μασελα μου.

Το κοστολογησα (σκεπτομενος αν ειχε μαρκα επανω του) τα τριπλα απο οσο εμαθα αργοτερα οτι πουληθηκε.

Συμπληρωνω για να μη παρεξηγηθω, οτι απλα αν μπορειτε δοκιμαστε και κατι αλλο.

(λεω "αν μπορειτε" γιατι ο κατασκευαστης που αναφερω ζει πλεον στην Ολλανδια και ερχεται μερικες φορες το χρονο μονο στην Ελλαδα φερνωντας και καποιο οργανο που εχει παραγγελθει)

Λοιπόν φιλε ήμουν στην ιδια κατασταση πριν περιπου ένα χρόνο...έψαχνα ένα μπάσο γύρω στο χιλιάρικο(και κάτι παραπανω)!Είδα τα stingray, ειδα τα jazz bass , είδα και τα odyssey...η αλήθεια είναι ότι ξεφεύγουν λιγο από το χιλιάρικο αλλα τι να κάνουμε αυτά κοιτουσα!Και κατέληξα στην καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα κατά την γνώμη μου...οικονομικότερη και αποδοτικότερη(κατα την γνώμη μου και τα γούστα μου τονίζω!!!)Αγόρασα ένα sandberg JM5!!!Απομίμησει jazz bass με απίστευτη ευελιξία όμως!!!Αν και δεν το είχα παίξει και είχα ένα αγχος, μόλις το έπαιξα δεν  ξεκολλούσα!Handmade στην Γερμανιά με delano μαγνήτες και clogkenglang ηλεκτρονικα!Απιστευτη ποιοτητα...και εξωτερικά δεν παίζεται!Μπορείς να κάνεις ότι συνδιασμό σκεφτείς!Ρίξε μια ματία...

Ελπίζω να βοήθησα...

Με διαφορά η πιο άνετη ταστιέρα που έχω δοκιμάσει (θα χαρείς να παίζεις σλαπ), προσφέρει ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές με τους μαγνήτες (+ έχει και active και passive κυκλώμα ταυτόχρονα). Βέβαια σε πολλούς δεν αρέσει εμφανισιακά και το δέχομαι.

http://www.thomann.de/gr/warwick_corvette4_nt_natural_ofc.htm

Εξαιρετικές επιλογές για funk:

http://www.dv247.com/guitars/musicman-stingray-bass-guitar-2eq-maple-blue-pearl--79137

http://www.thomann.de/gr/fender_american_standard_pbass_mn_ow.htm

(Κλασσικό και ωραίο. Πoλύ καλύτερη επιλογή κατ'εμέ από jazz bass για funk)

Από fender μου αρέσουν πολύ το aerodyne και το sting bass, αλλά δεν θα τα πρότεινα για funk. Όπως και να χει ο τελικός κριτής πρέπει να είναι οπωσδήποτε το αυτί σου και το χέρι σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back