- Πόντοι
- 398
Σφιχτό. Όπως πρέπει. Δικό σας!
Γιατί ρε Φάσιον... πως ξηγιέσαι έτσι; Πρέπει να δείχνει και πιστοποιητικό τεστοστερόνης κανείς για να πάει να δει έναν απο τους συνεπέστερους και αξιοπρεπέστερους μουσικούς με την πάντα άψογη (όπως αποδεικνύεται) ροκ μπάντα του;Βρε ρέμπελέ μου, εσύ πώς και ροβόλησες προς τα κει?
Άλλα πράγματα ακούς συνήθως.
Έτερο ήμισυ, μεγαλύτερη αδερφή, ή παλιό απωθημένο σε οδήγησε?
Ναι , γενικά δεν είναι στα ακούσματα μου , "φλωριες" τα λέω για πλάκα στους φίλους μου ( αλλά επουδενί δεν είναι )Βρε ρέμπελέ μου, εσύ πώς και ροβόλησες προς τα κει?
Άλλα πράγματα ακούς συνήθως.
Έτερο ήμισυ, μεγαλύτερη αδερφή, ή παλιό απωθημένο σε οδήγησε?
Γιατί ρε Φάσιον... πως ξηγιέσαι έτσι; Πρέπει να δείχνει και πιστοποιητικό τεστοστερόνης κανείς για να πάει να δει έναν απο τους συνεπέστερους και αξιοπρεπέστερους μουσικούς με την πάντα άψογη (όπως αποδεικνύεται) ροκ μπάντα του;
ΝΑΙ
και ΝΑΙ
η μπάντα του ( βάζω και μπασίστα - πιανίστα ) ήταν φανταστική. Ο ίδιος μεγάλη φωνή , αναλλοίωτη
οι μισοί απ' αυτούς ήταν αποκλειστικά μεταλάδες, οι άλλοι μισοί αποκλειστικά πανκο-νιούγουέιβ-ολτέρνατιβ-κι-έτσι, οι άλλοι μισοί κλάσικόροκ-μπλουζάδες (φάση, 'Ρόρυ, θεός ρε φίλε'), κι οι άλλοι μισοί προγκρέσιβο-φιούζιον (τα μαθηματικά είναι κβαντικά, don't bother).
γιατί οι μισοί απ' αυτούς ήταν αποκλειστικά μεταλάδες, οι άλλοι μισοί αποκλειστικά πανκο-νιούγουέιβ-ολτέρνατιβ-κι-έτσι, οι άλλοι μισοί κλάσικόροκ-μπλουζάδες (φάση, 'Ρόρυ, θεός ρε φίλε'), κι οι άλλοι μισοί προγκρέσιβο-φιούζιον (τα μαθηματικά είναι κβαντικά, don't bother).
βασικά ήταν 1.5+ο φούζιοςΚάτσε ρε φίλως, εγώ ξέρω ασούμε δω, ότι τα δύο μισά μας κάνουν ένα ολόκληρο.
Πώς στο διάτανο εσύ έβγαλες τέσσερα μισά? :classic_biggrin:
Μήπως είσαι στην τριμελή επιτροπή από πέντε άτομα? :classic_biggrin:
Είπα ότι είναι κβαντικά μαθηματικά βρε Στράτο. Μη την ψάχνεις λέμε. :classic_biggrin:Κάτσε ρε φίλως, εγώ ξέρω ασούμε δω, ότι τα δύο μισά μας κάνουν ένα ολόκληρο.
Πώς στο διάτανο εσύ έβγαλες τέσσερα μισά? :classic_biggrin:
Μήπως είσαι στην τριμελή επιτροπή από πέντε άτομα? :classic_biggrin: