Φίλε Σταύρο σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Για τέτοια σχόλια, από μουσικούς του δικού σου επιπέδου, ζωfreerock1974 είπε:Δε θα σταθω στην επιλογη του κομματιου.
Μιλαμε για ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ παιξιμο τωρα οχι μ#$%ες.
Αυτο που ακουω ειναι η αληθεια της κιθαρας.
Γιατι δεν εχει κανενα ''υποβοηθημα'' απο αυτα που ψαχνουμε οι ηλεκτρικοι να μας σωσουν.
Το βιντεο σου ανεβαζει το επιπεδο του φορουμ Γιωργο.
Δωσε ηχο στο λαο.
Ζηλευω και υποκλινομαι.![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!Εξαιρετικη διασκευη και παίξιμο.
Συγχαρητηρια.
Θενκς. Το κούρδισμα είναι όπως συνήθως DADGAD.ndnikola είπε:Εξαιρετικός,as always. Κουρδισμα;
Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πολύ ακριβό όργανο για να ασχοληθείς, αρκεί να είναι αξιοπρεπές. Π.χ. οι φτηνές Seagull πιστεύω ότι είναι πολύ καλές για fingerstyle αν είναι σεταρισμένες καλά.nasokosm είπε:Ειναι και για μενα η ακουστική μεγάλη αγάπη αλλά δεν ετυχε να εχω ενα τοσο καλό όργανο! $&@
Σε ευχαριστώ για το λινκΑν μου επιτρεπεις, για τους φιλους στο φορουμ που δεν το εχουν δει
Σε ευχαριστώ πολύ. Είναι αλήθεια ότι δεν το έχω φανταστεί έτσι αλλά φαίνεται ενδιαφέρον. Αν και εδώ στην επαρχία που μένω μου φαίνεται θα κάνω κουαρτέτο με τον εαυτό μου ;Dpericles είπε:Πολυ καλο δειχνει οτι εισαι γνωστης .Το φανταζομαι τριο :rhodes piano ,κιθαρα ακουστικη ,σκουπες στα τυμπανα η κρουστα ,και μια καλη φωνη θα εσκιζε .Χριστος Ανεστη .