Η πιο ...αερινη tele του πλανητη!

Νίκος

Superfunk

R.I.P.
Πόντοι
2,368
is this cool or what?! ;D

p1.jpg

http://www.tdpri.com/forum/tdpri-2010-%24210-tele-build-challenge/202061-2010-tdpri-%24210-challenge-caster.html

Άι θινκ ιτ'ς άγκλι μαν  :o

Πριν:

3281459404_4d37e62660.jpg

Και μετα!:

p1.jpg

Μιλάμε για επανάσταση στο νοικοκυριό!

Infernal Έλιωσα  ;D

Θέλω πάντως ηχητικό δείγμα. Αέρας beats alder  ;D

Ειχα δει και παλαιοτερα κατι παρομοιο και η γνωμη μου ειναι οτι αν της βαλεις δυο λεπτα καπακια μπροστα και πισω ωστε να φαινεται πιο "συμβατικη" εχεις μια ΦΟΒΕΡΗ υλοποιηση για tele.

Μια tele έφτιαξε ο άνθρωπος .... απλά αφαίρεσε το περιττό βάρος  :)

Ωραία ιδέα πάντως ... χμμμ μια strat που έχω φτιάξει απο corian είναι 6 κιλά  ;D μωρέ λες να της κάνω κι εγώ δίαιτα ?  ::)

odis13 είπε:
δυο λεπτα καπακια
Τσίγκινα ,  διάτρητα ,  να πέσουν  τα σάλια του Trussart  ;)

…και να σουρώνεις μακαρονάδες

Superfunk είπε:
βασικα ΦΟΒΕΡΗ ειναι η ΔΟΥΛΕΙΑ του τυπου που την εφτιαξε. ;)
Οντως ο τυπος εχει και τον εξοπλισμο αλλα και τη γνωση....για να παιζει το ξυλο στα δαχτυλα (κυριολεκτικα και μεταφορικα). Μαστορας κανονικος και στη φωτογραφιση του προτζεκτ βημα-βημα.

Όταν μπορείς να έχεις σώμα απο Paulownia που ζυγίζει 2 - 3 το πολύ pounds ποιος ο λόγος να το γεμίσεις τρύπες ? Και είναι και πιο όμορφο ....

GiorgosVolos είπε:
Όταν μπορείς να έχεις σώμα απο Paulownia που ζυγίζει 2 - 3 το πολύ pounds ποιος ο λόγος να το γεμίσεις τρύπες ? Και είναι και πιο όμορφο ....
Αυτα που πουλάει το guitarfetish? Αν δεν κόστιζαν τα μεταφορικά όσο το σώμα θα ήθελα πολύ να φτιάξω μια κιθαριτσα με ενα τέτοιο. Έχεις αγοράσει?

Tι είναι πάλι το Paulownia? Δεν μας έφταναν τα άλλα?

marathon είπε:
Tι είναι πάλι το Paulownia? Δεν μας έφταναν τα άλλα?
Για να ζυγίζει 1 κιλό το σώμα, μάλλον ξύλο μπασταρδεμένο με φελιζόλ, θα είναι τόσο

μαλακό που αν το δαγκωσεις θα κόβεται ;D Κοστίζουν μόνο 50 δολλάρια όμως και

βγαίνουν σε ωραία χρωματάκια, σκάνδαλο.

http://store.guitarfetish.com/Telecaster-Style-Body-Lightweight-Paulownia-Surf-Green_p_2067.html#

Αν πατήσεις στη φωτό εμφανίζεται σε πολύ μεγάλη ανάλυση.

Για παλικάρι σε κόβω...με 1 κιλό το σώμα...δεν φοβάσαι τις συχνότητες του ξύλου? ;D ;D ;D

Μήπως αντί για Telecaster, φτιάξεις μαντολίνο? ;D ;D

Μήπως το σώμα αυτό δεν έχει καν συχνότητες; Μήπως σε βάζουν μετά να τις αγοράσεις έξτρα;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back