NS Red Tele 72 είναι πλέον στα χέρια μου!!!

akisgr είπε:
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες φίλε μου απλά δεν υπάρχει πρόθεση διαφήμισης!  :) Αυτό λέω κι εγώ....... :)

Συμβουλή: Ξαναγίνε τελεκαστεράκιας χαχαχαχαχα  ;D, αν και η strat τα σπάνε αλλά δεν είναι καθόλου στο στυλ μου! :)
ποιος σου ειπε πως ημουν ποτε τελεκαστερακιας? δε σφάξανε! ;D μια σεκτερ με διπλους ειχα παλια. Τωρα σοβαρευτηκα και πηρα στρατ

IraklisZS είπε:
ποιος σου ειπε πως ημουν ποτε τελεκαστερακιας? δε σφάξανε! ;D μια σεκτερ με διπλους ειχα παλια. Τωρα σοβαρευτηκα και πηρα στρατ
χαχαχαχαχαχ σόρρυ φίλε μου! (Πως έπαιζες με σέκτερ? Δεν τις πάω καθόλου χαχαχαχα). Πάντως εαν πήρες στρατ είσαι σε καλό δρόμο!! Άντε σύντομα να σε δω και με Τέλε!! χαχαχαχα  ;D Η στράτ με μονούς?

akisgr είπε:
χαχαχαχαχαχ σόρρυ φίλε μου! (Πως έπαιζες με σέκτερ? Δεν τις πάω καθόλου χαχαχαχα). Πάντως εαν πήρες στρατ είσαι σε καλό δρόμο!! Άντε σύντομα να σε δω και με Τέλε!! χαχαχαχα  ;D Η στράτ με μονούς?
με μονους φυσικά! ;)

IraklisZS είπε:
με μονους φυσικά! ;)
Σωστότατος.....!!!  ;D Πάντα μισούσα τις στράτ με διπλούς......Αν ποτέ θελήσεις αλλαγή στους μαγνήτες τσέκαρε οπωσδήποτε Haussel μονούς για στρατ είναι πολύ ψαγμένοι...!!!  ;)  ;)  ;)

Καλοριζικη φιλος να τη χαιρεσαι και οτι επιθυμει.Να τα 100στησει.

Οι υπολοιποι νιωσατε μνημονιο λογικα ε?Περαστικα μας

trigga είπε:
Καλοριζικη φιλος να τη χαιρεσαι και οτι επιθυμει.Να τα 100στησει.

Οι υπολοιποι νιωσατε μνημονιο λογικα ε?Περαστικα μας
Σ'ευχαριστω φίλε μου να' σαι καλά!  :)

Μωρέ το μνημόνιο το νιώσαμε όλοι........και αυτό πιστεύω δεν είναι τίποτα ακόμα......θα το νιώσουμε βαθύτερα......

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back