Η νέα μου Gibson!

Steve_Vai06

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Σώμα από κουρδισμένο πλαστικό και τάστα με κουμπιά!

Τι λέτε?

gitfiddle.jpg

Το παιχνίδι πάντως τα σπάει!!!

Τρελό κιθαρόνι!Ωραίος επιλογέας μαγνήτη σα λεβιές ταχυτήτων είναι.Μ'αρέσει που έβαλες το θέμα στο Guitars, Bass & Amps :D

Τρελό κιθαρόνι!Ωραίος επιλογέας μαγνήτη σα λεβιές ταχυτήτων είναι.Μ'αρέσει που έβαλες το θέμα στο Guitars' date=' Bass & Amps :D[/quote']
λειτουργεί και σαν τρέμολο

χαχαχαχα....μπες στο youtube να δεις τι τρελες σολιες κανει το κιθαρονι!!!!! :lol:

ολα τα λεφτα!!στην εδωσαν με δωρο θηκη η τσαμπα ο κοπος και ο μοχθος??οεο?μια τετοια ειχα κιεγω μικρος ρε συ αλλα δεν ηταν εξπλορερ(ηταν στρατ και ειχα βαλει και P-90!!!) και φυσικα δεν ηταν για ps2! :twisted:

λολ...πλακα πλακα μπορει σε λιγα χρονια να ειναι απο πλαστικο οι κιθαρες ελεος

Οταν καναμε... "απογραφη"εξοπλισμου  8) στο νοιζ ,ειχα παραθεσει φωτο της πιανοκιθαρας μου (πρωτοπορος!),που εχει ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ παρακαλω.Ιδου!

Προσκυνηστε τωρα ;D

red.JPG

Μάγκες.... σας ρίχνω χαλαρά.... το γράφει και στο Headstock....

(Άμα έχεις δυό παιδιά........)

chord είπε:
Οταν καναμε... "απογραφη"εξοπλισμου  8) στο νοιζ ,ειχα παραθεσει φωτο της πιανοκιθαρας μου (πρωτοπορος!),που εχει ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ παρακαλω.Ιδου!

Προσκυνηστε τωρα ;D
Κλιψ εδώ και τώρα!  :D

eMoRdReD είπε:
Σε "LIVE" θα κάνει χρωματική αντίθεση με την Custom Kramer μου  ;)
[offtopic]Έχεις Kramer και σου αρέσει ο Frusciante??? :)

Πως τα συνδυάζεις??? ;D ;D

(κρίνοντας από το avatar)[/offtopic]

RogerWaters15 είπε:
[offtopic]Έχεις Kramer και σου αρέσει ο Frusciante??? :)

Πως τα συνδυάζεις??? ;D ;D

(κρίνοντας από το avatar)[/offtopic]
Ε καλά, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει! ;)  (φταίνε τα πολλά και διάφορα ακούσματα μου, αν και κλίνω προς το metal...βέβαια παλιότερα ήμουν βιολιστής σε συμφωνική ορχήστρα...βλέπεις πώς μπορούν να συνδιαστούν όλα?! 8))

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back