Βασικά κι εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τα έχεις κάνει όλα μόνη σου/μόνος σου και είσαι γυναίκα... Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά επειδή υποτίθεται πως είσαι ελληνίδα! (δε μπορώ να φανταστώ ελληνίδα να χώνει σολίδια στην κιθάρα και να ασχολείται με recording-mastering έστω και ερασιτεχνικά!!!). Πάντως υπήρχαν αρκετά καλά στοιχεία μέσα και για ερασιτεχνική ηχογράφηση είναι πολύ καλή κατά την άποψή μου. Η προφορά είναι ένα ζήτημα αλλά γενικά η φωνή είναι αρκετά σωστή. O ήχος του μπάσου είναι από κάποιο vst ??
Πολύ όμορφη δουλειά' date=' μπράβο, ακούγεται πολύ ευχάριστα. Από άποψη έμπνευσης και σύνθεσης νομίζω ότι αξίζει. Με μια πιο προσεγμένη παραγωγή θα κερδίσουν πολύ κόσμο.[/quote']
Eχεις απολυτο δικιο!Η παραγωγη παιζει σημαντικό ρολο...Και αυτη που εχω κανει ειναι λιγακι του ποδαριου πολυ φλου.Eyxaristw Wasted!
Πάντως' date=' αν κάποιος ξέρει, ας μου πει και εμένα γιατί διάφοροι γουστάρουν να τους περνάνε για κορίτσια (δεν είσαι κορίτσι βρε, αγοράκι είσαι...).[/quote']
Ξέρεις κάτι που εμείς αγνοούμε;
Το οτι ο σεξισμος εδω μεσα παει συννεφο ειναι σιγουρο και δεν ειναι η πρωτη φορα που το παρατηρω.Οταν παιζει κανα post με link γυναικας μουσικου' date='το πρωτο που σχολιαζεται ειναι το αν ειναι ωραια γκομενα,και αν οχι παιζουν ατακες του τυπου:
"Πωπω τι μπαζο ειναι,εχει φατσα για κλωτσιες,πολυ σκυλοφατσα και αλλα τετοια."
Τυπικοι ελληναραδες(ομορφοφυλη-απολλωνες),που οι μισοι μοιαζουν με τον τσακωνα και οι αλλοι μισοι με τον μπουλα,αλλα ψαχνουν να βρουν τα ψεγαδια των θυληκων γυρω τους για να κραξουν.
Και το αν στην ελλαδα ειναι μικροτατο το ποσοστο των γυναικων που ασχολειται με την μουσικη(περα απο το να τραγουδαει σε ενα σχημα 4 μπουλαδων),εχει να κανει με συμπεριφορες και προτυπα της της κοινωνιας μας,που ενδοξα συνεχιζει την παραδοση των οθωμανων προγονων της.[/quote']
:lol: Eνα μεγάλο Μπραααβοοοοο !!!!Πες τα πες τααααα Χρυσοστομε!!!! :idea:
Θα το έχω υπόψιν μου τον Αύγουστο που θα πάω (για πολλοστή φορά) Βόλο :lol:περα απο την πλακα αυτο με την ιασωνος το εννοουσα....
Οχι τον....Θεο Μπουλα!!......ελεος!! http://www.youtube.com/watch?v=byjVs5ZQ9W4Τυπικοι ελληναραδες(ομορφοφυλη-απολλωνες),που οι μισοι μοιαζουν με τον τσακωνα και οι αλλοι μισοι με τον μπουλα,αλλα ψαχνουν να βρουν τα ψεγαδια των θυληκων γυρω τους για να κραξουν.
Δεν εννουσα αυτο.Εχει σημασια το υφος των σχολιων σου και φανερωνει πολλα για αυτα που εχεις μεσα στο κεφαλι σου.αυτο μας ελειπε να δουμε γυναικα σε φωτο και να μη σχολιασουμε αν ειναι ωραια η οχι.
Παιδιά είστε θεοί οι στιχομυθίες σήμερα έχουν ανέβει κατακόρυφα σε ποιότητα & στυλ!!Δεν εννουσα αυτο.Εχει σημασια το υφος των σχολιων σου και φανερωνει πολλα για αυτα που εχεις μεσα στο κεφαλι σου.αυτο μας ελειπε να δουμε γυναικα σε φωτο και να μη σχολιασουμε αν ειναι ωραια η οχι.
Ποτε δεν βλασφημησα' date='αμφισβητοντας την [b']θεια φυση του μπουλα[/b]!!
Ο τυπος τα σπαει!!! :lol: :lol:
Δεν εννουσα αυτο.Εχει σημασια το υφος των σχολιων σου και φανερωνει πολλα για αυτα που εχεις μεσα στο κεφαλι σου.αυτο μας ελειπε να δουμε γυναικα σε φωτο και να μη σχολιασουμε αν ειναι ωραια η οχι.
Ποτε δεν βλασφημησα' date='αμφισβητοντας την θεια φυση του μπουλα!!
Ο τυπος τα σπαει!!! :lol: :lol:[/quote']
mesimeriaris τι προβλημα εχεις αγορι μου εκτος απο το προφανες οτι εισαι ο ρομπεν των γυναικων του νοιζ?
παω για δουλεια . προσεχε πως θα τα γραψεις . μην με εξοργιζεις αλλο , ειμαι ενας φιλησυχος πολιτης.......