Η Μιμή έκανε ένα ΜΙ.... (ακόλουθους)....πλάκα πλάκα....

Παιδιά εγώ πιστεύω οτι η Μιμή ανήκει στην κατηγορία "Δεν θα την ήθελα για γκόμενά μου, αλλά θα έβλεπα τσόντα με αυτήν". Κάντε λάηκ όσοι συμφωνείτε..

Παιδιά εγώ πιστεύω οτι η Μιμή ανήκει στην κατηγορία "Δεν θα την ήθελα για γκόμενά μου, αλλά θα έβλεπα τσόντα με αυτήν". Κάντε λάηκ όσοι συμφωνείτε..

Δεν συμφωνώ, γι' αυτό έβαλα "χαχα".

Παιδιά εγώ πιστεύω οτι η Μιμή ανήκει στην κατηγορία "Δεν θα την ήθελα για γκόμενά μου, αλλά θα έβλεπα τσόντα με αυτήν".
Αν ήταν απ'τα '90s και πιο πριν, μέσα.

Τέσπα, μια και αναφέρθηκαν οι tele, θυμήθηκα ότι προχτές ο Σταρόβας χάρισε μια δική του Tele Elite μετά από κλήρωση. Αν ο τυχερός είναι μέλος του ΝΟΙΖ και μας διαβάζει, ας φτιάξει ένα νέο θρεντ γι αυτήν.?

image.png

Αν ήταν απ'τα '90s και πιο πριν, μέσα.

Τέσπα, μια και αναφέρθηκαν οι tele, θυμήθηκα ότι προχτές ο Σταρόβας χάρισε μια δική του Tele Elite μετά από κλήρωση. Αν ο τυχερός είναι μέλος του ΝΟΙΖ και μας διαβάζει, ας φτιάξει ένα νέο θρεντ γι αυτήν.?

Προβολή συνημμένου 39818
Μπα, δεν έκατσε στη σωστή θέση ο τροχός.

προχτές ο Σταρόβας χάρισε μια δική του Tele Elite μετά από κλήρωση.

Την ξεφορτώθηκε εννοεις, τι να κάνει και δαυτος, ούτε να το πουλήσει δεν μπορεσε, το μαδέρι... ?

Εδώ είμαστε, κιθάρε και βυζγιά. Κάτι ήξερε ο Φράνκ ο Ζάππας που έλεγε κάποτε τίτις εντ μπιρ, αλλά κάποια ζώα δεν τον πίστευαν, τώρα θα τον πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα.

Να πώ τώρα μια κακία; Αν η Μιμή δεν ήταν κιθαρίστρια και ήταν ντράμερ ή οτιδήποτε άλλο, δεν θα είχε τόσο σύντομα 1Μ ακόλουθους. Τί μας λέει αυτό για τους κιθαρίστες ..εε.. ακόλουθούς της;

Να πώ τώρα μια κακία; Αν η Μιμή δεν ήταν κιθαρίστρια και ήταν ντράμερ ή οτιδήποτε άλλο, δεν θα είχε τόσο σύντομα 1Μ ακόλουθους. Τί μας λέει αυτό για τους κιθαρίστες ..εε.. ακόλουθούς της;

844rhp.jpg

Το 2000 είχα γνωρίσει τη Βέρα Λάμπρου, όταν ήταν ακόμα μια κανονική κοπέλα. Μετά βέβαια έκανε εκείνο τον χωρισμό που την έστειλε κι έπαθε νευρικό κλονισμό και άρχισε τις φωτογραφήσεις στα penthouse κλπ κι εξελίχθηκε στη γνωστή trash persona που όλοι ξέρουμε.. κρίμα, την είχα συμπαθήσει.

Ναι αμε πως...

Ναι αμε πως...

Αυτή την έχω σταμπάρει κάποια χρόνια τώρα.

Άμα κάνω μπάντα, θα είναι σίγουρα η ντράμερ.

Θα πάρει την φανέλα σπίτι.

Επιρροες ακουω απο Elvin Jones και Tony Williams...

Χρώμα νυχοποδαρων δεν είδα, μαλακία βίντεο...

Αντε και στο επόμενο βίντεο τοπλες με τάνγκα στην ντουσιέρα assούμε...

Ωρε που πάμε ρε φούστη μου...

Επιρροες ακουω απο Elvin Jones και Tony Williams...

Χρώμα νυχοποδαρων δεν είδα, μαλακία βίντεο...

Αντε και στο επόμενο βίντεο τοπλες με τάνγκα στην ντουσιέρα assούμε...

Ωρε που πάμε ρε φούστη μου...
Ασε τον καλλιτεχνη να εκφραστει οπως νιωθει

Το μπισταει το ταμπουρο.

Το γυαλιζει το πιατινι.

Το μαφλαρει το τομ.

Την κουρδιζει την κασα.

Το ξεπεταει το blast beat.

Τη στριφογυριζει την μπακετα.

Το παει μαρουλι το γεμισμα.

κλπ

Trending...

Νέα θέματα