Τότε, μάλλον, θα είμαι πληκτράς (λόγω ηλικίας) και θα παίζω με το απαύγασμα των synths....MOOG!!!!Waterfall-K είπε:Ελπιζω να μην ερθεις ξανα το 2040 (26 χρονια μετα) και μας πεις παλι "Κατάλαβα το λάθος μου 28 χρόνια αργότερα".![]()

Τότε, μάλλον, θα είμαι πληκτράς (λόγω ηλικίας) και θα παίζω με το απαύγασμα των synths....MOOG!!!!Waterfall-K είπε:Ελπιζω να μην ερθεις ξανα το 2040 (26 χρονια μετα) και μας πεις παλι "Κατάλαβα το λάθος μου 28 χρόνια αργότερα".![]()
εγω ειχα παρει τον IBZ5..!!!η μονη διαφορα που βλεπω οτι υπαρχει ειναι οτι ο 5 εχει ενα παραπανω ποτενσιομετρο το οποιο δεν εκατσα να ψαξω ποιο ειναι και τι υποτιθεται οτι κανει...!!Iliaspap είπε:O πρώτος μου ενισχυτής! Ο Θρυλικός IBZ3!!
Ακολουθεί και το ανάλογο videaki! Watch out!
http://www.youtube.com/results?search_query=ibz3&sm=3
Πνοή και Νύξη είπε:-Αrtec soundhole pickup για ακουστική. To ήθελα για lo-fi καταστάσεις. Ούτε γι' αυτό δεν έκανε...
+1ThisIsSparta είπε:Με πρόλαβες...και ότι ετοιμαζόμουν να σχολιάσω οτι το fast fret με έχει βολέψει πολύ.. ;D
Πάντως η χρήση του δεν είναι για να παίζεις πιο γρήγορα, ουσιαστικά καθαριστικό/λιπαντικό για τις χορδές είναι, απλά σου δίνει μια καλύτερη αίσθηση και πιο άνετα γλυστρίματα όταν παίζεις.Η ταχύτητα είναι καθαρά θέμα χεριών..
Επίσης σημαντικό ότι αφού βάλουμε fast fret στις χορδές, σκουπίζουμε το πολύ με το πανάκι..!
Φίλε Άγγελε, θα μου επιτρέψεις να πω ότι ειδικά για την GT-8 μου κάνει τεράστια εντύπωση που αναφέρεται ως epic fail και διαφωνώ, άρα δεν ισχύουν και όλαΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Και το καλό είναι ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής
διαφωνία για κάτι που θεωρήθηκε
ως χειρότερη αγορά.. Οπότε σίγουρα ισχύουν...
;D
Και μένα με παραξένεψε.. μιας και είχα την gt10TakisMasterKey είπε:Φίλε Άγγελε, θα μου επιτρέψεις να πω ότι ειδικά για την GT-8 μου κάνει τεράστια εντύπωση που αναφέρεται ως epic fail και διαφωνώ, άρα δεν ισχύουν και όλα![]()
Πόσο σε αντιλαμβάνομαι. Το θεωρώ καλοστημένο για projects μέσα σε στούντιο παραγωγής.neeq είπε:Akai Miniak. Αξιοπρεπές οργανάκι, και καλή περίπτωση ως εξτρα gadget για καποιον που δεν ασχολειται ιδιαιτερα (πχ καποιος που παιζει αλλο οργανο).
Αλλα για μενα ηταν απλά μια πολυ αποτυχημένη επιλογη, καθως σε καμια περίπτωση δεν ήταν για μεγάλη σκηνή.