Η Κερκόπορτα.

Σε περιμένω το απόγευμα στη πρόβα να δεις τον T(ele)rademark. 

Εχομεν σωβάδισμα και φτιάξιμο ντουσιέρας σημερα και αυριο, θα αφήσω τον γάμο να παω για Τελέδια?

Στο είπα Nes, τον έχω παιξει καλά με πάθος*. Άλλωστε ο δικός σου** είναι πολύ μεγάλος για μένα.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΨ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΟΥΝΙΑ ΩΡΕ?

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

*τον ενισχυτή

**ο ενισχυτής

Εχομεν σωβάδισμα και φτιάξιμο ντουσιέρας σημερα και αυριο, θα αφήσω τον γάμο να παω για Τελέδια?

Στο είπα Nes, τον έχω παιξει καλά με πάθος*. Άλλωστε ο δικός σου** είναι πολύ μεγάλος για μένα.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΨ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΟΥΝΙΑ ΩΡΕ?

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

*τον ενισχυτή

**ο ενισχυτής
Βαδίζω αργά διότι βιάζομαι. Εντός ολίγου αφικνείται*

*Σπηρούνια  ψάχνω. 

Βαδίζω αργά διότι βιάζομαι. Εντός ολίγου αφικνείται*

*Σπηρούνια  ψάχνω. 
Βιαστηκες θα σου εδινα μια

1. Πιο ελαφριά

2. Με κρεας

3. Με ενα μαγνητη ακομα

4. Με μπΛεντερ

5. Ελαφρως ρελικωμενη

6. Με ονοματεπωνυμο

4. Με μπΛεντερ

Ας έριχνες μέσα στην συμφωνία kai ένα μούλτι και έναν φουρνο μικροκυμμάτων και θα "έπεφτε" ο Nes...

Incentives, παιδες, incentives...

Βιαστηκες θα σου εδινα μια

1. Πιο ελαφριά

2. Με κρεας

3. Με ενα μαγνητη ακομα

4. Με μπΛεντερ

5. Ελαφρως ρελικωμενη

6. Με ονοματεπωνυμο
Άργησες. 

Ως εκ τούτου όχι άλλες φωτό με... tele.

over...?

npap gibsonkaselakis.jpg

Μια μικρή υπενθύμιση των κανονισμών: 

- Μην αναπαράγετε προπαγάνδα. Πολιτική, κομματική, ιδεολογίας, κοσμοθεωρίας ή συνωμοσιολογίας.

πέραν της πλάκας Τέρυ μου κατανοώ την υπενθύμιση... αμέσως και όχι εμμέσως λοιπόν  mea culpa... ως υπεράσπισή μου μόνο το ότι θεωρώ πως τα θέματα που αφορούν τον εν λόγω δεν χρήζουν σοβαρής πολιτικής προσέγγισης και σχολιασμού αλλά κυρίως μελέτη μέσα από την ματιά της κοινωνικής ψυχολογίας (με εύρος που ξεκινά από την ψυχολογία της μάζας και φτάνει σε χρόνο dt έως και το κουτσομπολιόν το κοινόν)...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αμέσως και όχι εμμέσως λοιπόν  mea culpa
Μπαααα... άλλος ήταν ο ? που έκανε την kick start αναφορά στο "επίμαχο" όνομα, η οποία φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο θα δημιουργούσε "αναταραχή" ?

Για όλα τα άλλα που αναφέρεις, συμφωνώ και επαυξάνω.  

Μπαααα... άλλος ήταν ο ? που έκανε την kick start αναφορά στο "επίμαχο" όνομα, η οποία φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο θα δημιουργούσε "αναταραχή" ?

Για όλα τα άλλα που αναφέρεις, συμφωνώ και επαυξάνω.  
Μα δεν έκανα πολιτική αναφορά.

Εκτός κι αν η αναφορά σε πρωταγωνιστες του σόου της Αννίτας Πάνια είναι πλέον πολιτική αναφορά.

?

Αντιθέτως μια και το φόρουμ είναι μουσικό και μιλάμε για κανονικά ΠΑΡΑΤΡΆΓΟΥΔΑ είμαι 100% εντός κανονιΖμου.

Μα δεν έκανα πολιτική αναφορά.
Το ξέρω... Όμως δεν χρειαζόταν να κάνεις. Μόνο και μόνο το όνομα ήταν αρκετό για να δημιουργηθούν οι... κατάλληλες συνθήκες για ένα νέο... ?

Κουγκι.JPG

Το ότι παίρνοντας τέλε θα φτάναμε στην Πάνια δεν το περίμενα. Τουλάχιστον ρε παιδάκι μου στη Σκορδά. 

Όχι δεν είναι τίτλος νέου τραγουδιού στο οποίο συμμετέχω. Απλά ήθελα να καταδείξω ότι κάθε κάστρο έχει κι' από μία.

Προβολή συνημμένου 38907
Συγχωρεμενος.
Για μια butterscotch μπορει να εμπαινα στον πειρασμο κι εγω.

Άλλο ένα θύμα influencing. 
Οχι ρε.
Οταν ημανε 17-18, επαιζα με μια tele του  57 butterscotch ("δανεικια" για αρκετο καιρο) και δεν με χαλαγε καθολου.

Απλα μαζι ειχα (παλι δανεικια) και μια strat blacky του 69 και με εφτιαχνε περισσοτερο.

.

Οχι ρε.
Οταν ημανε 17-18, επαιζα με μια tele του  57 butterscotch ("δανεικια" για αρκετο καιρο) και δεν με χαλαγε καθολου.

Απλα μαζι ειχα (παλι δανεικια) και μια strat blacky του 69 και με εφτιαχνε περισσοτερο.

.
Πολύ του βερεσέ σε κόβω. 

Πολύ του βερεσέ σε κόβω. 
Ακόμα οβιΝδεο όμως δεν ανεβακεΣ.

Πολύ λάδι και από τηγανητα τιποτιΣ.

Άσε λοιπόν την κασελοστρατοκαστερ και ρικΣε πενιες με την πραγματική κιθάρα που επιτέλους απΟχτησες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back