Η πλάκα είναι ότι ο Wilson είχε ψύχωση με τους Beatles. Ο εσωτερικός ανταγωνισμός που ένιωθε για αυτούς τον οδήγησε στο Pet Sounds εξαντλώντας βέβαια τον εαυτό του και τους υπόλοιπους στο γκρούπ. Υγιής ανταγωνισμός πάντως που λειτούργησε υπέρ της δισκογραφίας και των ακροατών.newmind είπε:Συμφωνω,σχεδον,με ολα τα παραπανω.
Πριν ενα χρονο ακουσα το PET SOUNDS των Beach Boys (δισκος του1966).
Ρε παιδια επαθα πλακα απο την παραγωγη, o Brian Wilson (ασχετα αν ηταν σε καταθλιψη) εκανε ενα ηχητικο αριστουργημα.
Σιγουρα αποτελει δισκο αναφορας αφου εκει βασιστηκε το Stg PEPPERS και μετα απλα ολα πηραν τον δρομο τους.
Φίλτατε, είσαι που είσαι... blind, μην είσαι και deaf! Kαλή και χρυσή παραγωγή μεγάλων αξιώσεων αλλά άκου και κάτι παραπάνω...blind είπε:-Ρε υπαρχει καλυτερη παραγωγη απτον κρυσταλλινο ηχο του black album?
-ΟΧΙ
+1bloody_sunday είπε:Φίλτατε, είσαι που είσαι... blind, μην είσαι και deaf! Kαλή και χρυσή παραγωγή μεγάλων αξιώσεων αλλά άκου και κάτι παραπάνω...-Ρε υπαρχει καλυτερη παραγωγη απτον κρυσταλλινο ηχο του black album?
-ΟΧΙ
δεν εννοούσα παραγωγές από Metallica....Smurflord είπε:Ειδικά δε το justice for all... Τρομερές μπασσογραμμές...
Μα δεν σε ειρωνεύτηκα, ίσα ίσα, συμφωνώ όσον αφορά τις παραγωγές των metallica, εξ'ού και το σχόλιο. Με συγχωρείς αν φάνηκε ειρωνικό.panagiotis είπε:δεν εννοούσα παραγωγές από Metallica....Ειδικά δε το justice for all... Τρομερές μπασσογραμμές...
και μην ειρωνεύεσαι χωρίς λόγο....τη γνώμη μας λέμε...
Φιλε εχω ακουσει κατι περισσοτερο απτο παραπανω. Γιαυτο πεταγομαι.bloody_sunday είπε:Kαλή και χρυσή παραγωγή μεγάλων αξιώσεων αλλά άκου και κάτι παραπάνω...
και έμενα μου αρέσει η συγκεκριμένη παραγωγήbloody_sunday είπε:σε κάποια σκίτσα της Ισπανίας της τζαζ...
άλλο κατάλαβα, μάλλον εγώ βιάστηκα :-XSmurflord είπε:Μα δεν σε ειρωνεύτηκα, ίσα ίσα, συμφωνώ όσον αφορά τις παραγωγές των metallica, εξ'ού και το σχόλιο. Με συγχωρείς αν φάνηκε ειρωνικό.
Respect.Δίσκος ογκόλιθος στη σύγχρονη μουσική!PaulVon είπε:και έμενα μου αρέσει η συγκεκριμένη παραγωγήσε κάποια σκίτσα της Ισπανίας της τζαζ...