- Πόντοι
- 36
Harilatron περιμένουμε το review για το σουηδικό junk food.....Δεν ξεχνώ....:lol: :lol: :lol: :lol:
![]()
κατασκευασματα απο τον θρυλικο πρασσα(αυτες τις μαλακιες τρωμε οι φοιτηται εδω πανω και γιναμε σαν ντολμαδες). οταν ειναι μισο κιλο το ενα' date=' οπως αυτα, δεν λεγονται ουτε σουβλακι ουτε καλαμακι.δεν εβρεθη ακομα η λεξη να τα περιγραφει[/quote']
"Aνθοδέσμη" τα έλεγα πάντα εγώ! Σιχτίρια, θα φάω το λάπτοπ...
Οι εκ Θεσσαλονίκης (γιατί μόνο αυτοί ξέρουν τι θα πει σάντουιτς......![]()
![]()
![]()
Που είναι αυτό; Σε κλέβουν δείρτους. Όποτε λέω απ' όλα βάζουν ντομάτα πατατα κρεμμύδι τζατζίκι κετσαπ μουστάρδα.Εδώ στην ελάδα το απόλα σημαίνει κρεμμύδι πατάτες κέτσαπ μουστάρδα
αυτόν τον τρώνε άνετα οι φαγητοδρομίες (το δ αλλάζει και με β χαλαρά)
Εκεί δίπλα πήγαινα φροντιστήριο! :lol: :lol: :lol:
Πλάκα πλάκα οι Αθηναίοι δε ξέρουν τι πα να πει καλτσόνε με γύρο και πουρέ' date='καλτσόνε με κοτόπουλο και carry ,καλτσόνε με μποφτέκι πατάτες και σως ροκφόρ...[/quote']Δοξάζω το Θεό που δεν με έχει αξιώσει να δοκιμάσω έστω και ένα από τα εδέσματα που ανέφερες! Κόντεψα να ξεράσω και μόνο που τα διάβαζα, φαντάσου να τα φάω κιόλας! :lol:
Ως Αθηναίος μιλώντας, προτιμώ τις ταβέρνες στην πλατεία ¶θωνος. Κάθε φορά που πάω κάνω γ@μώ τις μάσες... 8)
Χωρίς πλάκα το καλτσόνε με κοτόπουλο είναι γαμάτο, δε φαντάζεσαι, μόνο αμα φας θα καταλάβεις.Πλάκα πλάκα οι Αθηναίοι δε ξέρουν τι πα να πει καλτσόνε με γύρο και πουρέ' date='καλτσόνε με κοτόπουλο και carry ,καλτσόνε με μποφτέκι πατάτες και σως ροκφόρ...[/quote']Δοξάζω το Θεό που δεν με έχει αξιώσει να δοκιμάσω έστω και ένα από τα εδέσματα που ανέφερες! Κόντεψα να ξεράσω και μόνο που τα διάβαζα, φαντάσου να τα φάω κιόλας! :lol:
Ως Αθηναίος μιλώντας, προτιμώ τις ταβέρνες στην πλατεία ¶θωνος. Κάθε φορά που πάω κάνω γ@μώ τις μάσες... 8)
Τα άλλα δυο ,εε......experimental που λέμε,μιά φορά το χρόνο για πειραματισμό.Πάντως αυτό με το μπιφτέκι και τις πατάτες φούρνου δε το έχω δοκιμάσει, αν και έχω ένα κολλήτό που τα κατεβάζει δύο δύο. :roll: :roll: :roll: :roll:
Πλάκα πλάκα οι Αθηναίοι δε ξέρουν τι πα να πει καλτσόνε με γύρο και πουρέ' date='καλτσόνε με κοτόπουλο και carry ,καλτσόνε με μποφτέκι πατάτες και σως ροκφόρ[/b']...
Οποιος θεσσαλονικιός δε ξέρει που να βρεί τα παραπάνω και άλλα πολλά,να με στείλει ΠΜ ΤΩΡΑ.