Η Ιταλία και το καλαμάκι ή το σουβλάκι

Ντονερ είναι ο μοσχαρίσιος κιμάς σε γύρο και ναι είναι ο καλύτερος γύρος!
Ο αρνίσιος είναι το λεγόμενο κεμπάπ!

Πω πω πάλι πείνασα!

p.s. τα καλαμάκια στον καφέ :lol:
Καλα δεν εχεις ιδεα.....

το κεμπαπ ρε ειναι αυτο

019UrfaKebap.jpg


:lol: :lol: :lol:

το ντονερ ειναι αυτο

Gida-doner01R.jpg


αλλωστε και τα δυο τουρκικα ειναι (η αλλον περσικα μια και απο αυτους τα πηρανε και οι Τουρκοι) και ως γνωστον στην Μεση Ανατολη δεν τρωνε παρα μονο αρνι & κοτοπουλο (μοσχαρι σχεδον δεν υπαρχει μια και τα "ζα" αυτα δεν αντεχουν τη ζεστη) ακουσε με ,εχω μεταπτυχιακο στα σουβλακια!! :lol:

 
Στη Γερμανία το Ντόνερ γίνεται με μοσχάρι και στην Αγγλία το κεμπάμ είναι ο αρνίσιος γύρος! Από εκεί και πέρα το χάος! :lol:

 
Στη Γερμανία το Ντόνερ γίνεται με μοσχάρι και στην Αγγλία το κεμπάμ είναι ο αρνίσιος γύρος! Από εκεί και πέρα το χάος! :lol:
Πω,πω τι μαματο που'ναι το κεμπαπ στην Oxford Street (OASIS λεγεται) κοντα στο Tοτεναμ Κορτροντ ,φανταζομαι το εχεις επισκευθει....βρωμας αρνιλα 2 μηνες μετα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

 
Στη Γερμανία το Ντόνερ γίνεται με μοσχάρι και στην Αγγλία το κεμπάμ είναι ο αρνίσιος γύρος! Από εκεί και πέρα το χάος! :lol:
Πω' date='πω τι μαματο που'ναι το κεμπαπ στην Oxford Street (OASIS λεγεται) κοντα στο Tοτεναμ Κορτροντ ,φανταζομαι το εχεις επισκευθει....βρωμας αρνιλα 2 μηνες μετα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']

Nαι με μπόλικο ξύδι και σως μέντας!!!

Μετά πρέπει να κατουράς από το μπαλκόνι από τη βρώμα!! :lol: :lol:
 
Αυτό με το κατούρημα όντως ισχύει. Μερικές φορές είναι τραγικό, βρωμάει όλη η τουαλέτα για μέρες.

Πάντως αμφότεροι δεν ξέρετε να τρώτε, αν ξέρατε θα προτιμούσατε παϊδάκια προβατίνα. Εσένα σούπερφακ σε δικαιολογώ όμως, μεγάλος άνθρωπος είσαι, λογικά δεν έχεις δόντια, εσένα άτιμε σερραίε δεν μπορώ να σε δικαιολογήσω.

 
Στη Γερμανία το Ντόνερ γίνεται με μοσχάρι και στην Αγγλία το κεμπάμ είναι ο αρνίσιος γύρος! Από εκεί και πέρα το χάος! :lol:
Πω' date='πω τι μαματο που'ναι το κεμπαπ στην Oxford Street (OASIS λεγεται) κοντα στο Tοτεναμ Κορτροντ ,φανταζομαι το εχεις επισκευθει....βρωμας αρνιλα 2 μηνες μετα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']

Nαι με μπόλικο ξύδι και σως μέντας!!!

Μετά πρέπει να κατουράς από το μπαλκόνι από τη βρώμα!! :lol: :lol:
Καλά...τα κιμπάπια είναι must για το πολύ μία φορά στην Αγγλία. Αλλά τους προλαβαίνω και δεν βάζουν ξύδια και αηδίες. :lol: :lol: Την άλλη βδομάδα θα σας κάνω review για το Σουηδικό junk food. Να το ποστάρω εδώ ή στο "recording" (πνευστά ... κλπ)? :lol: :lol:
 
Στη Γερμανία το Ντόνερ γίνεται με μοσχάρι και στην Αγγλία το κεμπάμ είναι ο αρνίσιος γύρος! Από εκεί και πέρα το χάος! :lol:
Πω' date='πω τι μαματο που'ναι το κεμπαπ στην Oxford Street (OASIS λεγεται) κοντα στο Tοτεναμ Κορτροντ ,φανταζομαι το εχεις επισκευθει....βρωμας αρνιλα 2 μηνες μετα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']

Nαι με μπόλικο ξύδι και σως μέντας!!!

Μετά πρέπει να κατουράς από το μπαλκόνι από τη βρώμα!! :lol: :lol:
Καλά...τα κιμπάπια είναι must για το πολύ μία φορά στην Αγγλία. Αλλά τους προλαβαίνω και δεν βάζουν ξύδια και αηδίες. :lol: :lol: Την άλλη βδομάδα θα σας κάνω review για το Σουηδικό junk food. Να το ποστάρω εδώ ή στο "recording" (πνευστά ... κλπ)? :lol: :lol:
το πες και μόνος σου....Στο reviews ντε.... 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
 
Αυτό με το κατούρημα όντως ισχύει. Μερικές φορές είναι τραγικό' date=' βρωμάει όλη η τουαλέτα για μέρες.Πάντως αμφότεροι δεν ξέρετε να τρώτε, αν ξέρατε θα προτιμούσατε παϊδάκια προβατίνα. Εσένα σούπερφακ σε δικαιολογώ όμως, μεγάλος άνθρωπος είσαι, λογικά δεν έχεις δόντια, εσένα άτιμε σερραίε δεν μπορώ να σε δικαιολογήσω.[/quote']

+10000000

Η προβατίνα απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Ειδικά αν ψηθούν σε σιγανή φωτιά!

Εν τω μεταξύ, εχουν τόσο λίπος που αν ψηθούν σε ταψί μετά πρέπει να τα στραγγίξεις και πάλι θα έχει μείνει ένα ωραιότατο στρώμα λίπους πάνω στο παϊδάκι για να σε φτιάξει...

Η χαρά της χοληστερίνης και της γεύσης λέμε! :D
 
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΛΕΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ

ΚΑΙ...

151_articles_1.jpg


 
το κανατε το topic καλοκαιρινο!!!!
Εσένα τώρα τι σε πείραξε? Τι είσαι? Vegeterian ή Ολυμπιακός? :lol:

 
μΠΑΟΚτσήδες μην μασάτε, απλά να μην ξεχάσετε να εφοδιαστείτε με πορτογαλικό ξυπνητήρι. Φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα.

 
0607120133082px.jpg


κατασκευασματα απο τον θρυλικο πρασσα(αυτες τις μαλακιες τρωμε οι φοιτηται εδω πανω και γιναμε σαν ντολμαδες). οταν ειναι μισο κιλο το ενα, οπως αυτα, δεν λεγονται ουτε σουβλακι ουτε καλαμακι.δεν εβρεθη ακομα η λεξη να τα περιγραφει :P

και επειδη τα κλισε ειναι αναποφευκτα και θα μιλησουμε και για μπουγατσες σε λιγο..

800px-Bougatsa.jpg


μαλλον με τυρι ειναι αυτη :roll:

 
...και το ανεκδοτο της βραδυας...(κυκλοφορουσε στους κυκλους των καταληψεων, οπου ειχαμε χρυσωσει τον εν λογω κυριο,αντικατοπτριζει την ποιοτητα του γυρου)

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;;;

Ο Πρασσας με την αποχη.

 
Πάντως ο Καραμανλής είπε χτες στο debate ότι τα βήματα για να ανοίξεις επιχείρηση μειώθηκαν από 25 σε 5.Αληθεύει?? :twisted:

 
Xαλαρά το χειρότερο κεμπαπ το κάνει πάντως ο μπαιρακτάρης στην αθήνα.

Και το μεγαλύτερο γύρο (0.6 κιλά) το Food Paza 5 μέτρα από το σπίτι μου.

Επίσης η καλύτερη μπουγάτσα είναι με κιμά, ιδιαίτερα όταν ο κιμάς είναι τίνκα στο κρεμμυδι και τρώς 3 μερίδες στις 7 το πρωί.

Αυτά.

 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top