Καλα δεν εχεις ιδεα.....Ντονερ είναι ο μοσχαρίσιος κιμάς σε γύρο και ναι είναι ο καλύτερος γύρος!
Ο αρνίσιος είναι το λεγόμενο κεμπάπ!
Πω πω πάλι πείνασα!
p.s. τα καλαμάκια στον καφέ :lol:
Πω,πω τι μαματο που'ναι το κεμπαπ στην Oxford Street (OASIS λεγεται) κοντα στο Tοτεναμ Κορτροντ ,φανταζομαι το εχεις επισκευθει....βρωμας αρνιλα 2 μηνες μετα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:Στη Γερμανία το Ντόνερ γίνεται με μοσχάρι και στην Αγγλία το κεμπάμ είναι ο αρνίσιος γύρος! Από εκεί και πέρα το χάος! :lol:
Πω' date='πω τι μαματο που'ναι το κεμπαπ στην Oxford Street (OASIS λεγεται) κοντα στο Tοτεναμ Κορτροντ ,φανταζομαι το εχεις επισκευθει....βρωμας αρνιλα 2 μηνες μετα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']Στη Γερμανία το Ντόνερ γίνεται με μοσχάρι και στην Αγγλία το κεμπάμ είναι ο αρνίσιος γύρος! Από εκεί και πέρα το χάος! :lol:
Nαι με μπόλικο ξύδι και σως μέντας!!!
Μετά πρέπει να κατουράς από το μπαλκόνι από τη βρώμα!! :lol: :lol:
Καλά...τα κιμπάπια είναι must για το πολύ μία φορά στην Αγγλία. Αλλά τους προλαβαίνω και δεν βάζουν ξύδια και αηδίες. :lol: :lol: Την άλλη βδομάδα θα σας κάνω review για το Σουηδικό junk food. Να το ποστάρω εδώ ή στο "recording" (πνευστά ... κλπ)? :lol: :lol:Πω' date='πω τι μαματο που'ναι το κεμπαπ στην Oxford Street (OASIS λεγεται) κοντα στο Tοτεναμ Κορτροντ ,φανταζομαι το εχεις επισκευθει....βρωμας αρνιλα 2 μηνες μετα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']Στη Γερμανία το Ντόνερ γίνεται με μοσχάρι και στην Αγγλία το κεμπάμ είναι ο αρνίσιος γύρος! Από εκεί και πέρα το χάος! :lol:
Nαι με μπόλικο ξύδι και σως μέντας!!!
Μετά πρέπει να κατουράς από το μπαλκόνι από τη βρώμα!! :lol: :lol:
το πες και μόνος σου....Στο reviews ντε.... 8) :lol: :lol: :lol: :lol:Καλά...τα κιμπάπια είναι must για το πολύ μία φορά στην Αγγλία. Αλλά τους προλαβαίνω και δεν βάζουν ξύδια και αηδίες. :lol: :lol: Την άλλη βδομάδα θα σας κάνω review για το Σουηδικό junk food. Να το ποστάρω εδώ ή στο "recording" (πνευστά ... κλπ)? :lol: :lol:Πω' date='πω τι μαματο που'ναι το κεμπαπ στην Oxford Street (OASIS λεγεται) κοντα στο Tοτεναμ Κορτροντ ,φανταζομαι το εχεις επισκευθει....βρωμας αρνιλα 2 μηνες μετα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']Στη Γερμανία το Ντόνερ γίνεται με μοσχάρι και στην Αγγλία το κεμπάμ είναι ο αρνίσιος γύρος! Από εκεί και πέρα το χάος! :lol:
Nαι με μπόλικο ξύδι και σως μέντας!!!
Μετά πρέπει να κατουράς από το μπαλκόνι από τη βρώμα!! :lol: :lol:
Αυτό με το κατούρημα όντως ισχύει. Μερικές φορές είναι τραγικό' date=' βρωμάει όλη η τουαλέτα για μέρες.Πάντως αμφότεροι δεν ξέρετε να τρώτε, αν ξέρατε θα προτιμούσατε παϊδάκια προβατίνα. Εσένα σούπερφακ σε δικαιολογώ όμως, μεγάλος άνθρωπος είσαι, λογικά δεν έχεις δόντια, εσένα άτιμε σερραίε δεν μπορώ να σε δικαιολογήσω.[/quote']
+10000000
Η προβατίνα απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Ειδικά αν ψηθούν σε σιγανή φωτιά!
Εν τω μεταξύ, εχουν τόσο λίπος που αν ψηθούν σε ταψί μετά πρέπει να τα στραγγίξεις και πάλι θα έχει μείνει ένα ωραιότατο στρώμα λίπους πάνω στο παϊδάκι για να σε φτιάξει...
Η χαρά της χοληστερίνης και της γεύσης λέμε!
Εσένα τώρα τι σε πείραξε? Τι είσαι? Vegeterian ή Ολυμπιακός? :lol:το κανατε το topic καλοκαιρινο!!!!