Η επιστολη του Πανου...

Status
Not open for further replies.
Ας ανακεφαλαισουμε: Αυτος που τραγουδησε εντεχνα κομματια οπως Ριτα Ριτακι και την διασκευη του "Dont worry be happy" και ανοιξε νεους δρομους στο ειδος και καταξιωθηκε' date=' την λεει σε αυτον που εγραψε το αλλο εντεχνο " ... σαν τρελη η καρδια μου χτυπαει" και βραβευτηκε ως εντεχνος.[/quote']
Νομίζω πως το νοημα της επιστολης του Πανου ειναι οτι την εποχή που έδιναν στον κόσμο το "Ριτα Ριτάκι", ΔΕΝ διανοήθηκαν να το παίξουν ντίβες όπως κάνει ο νεανίσκος και νεανίας Χ/γιαννης. Στο κάτω κάτω η καριέρα των Κμιχαίων τραβηξε την ανηφόρα ενώ ο Χ/γιαννης περνάει την όποια εμπνευση του χερι χερι με τον χορηγό Cosmote και πιστεύω οτι η μουσα του έχει αρχίσει να βαριέται. Ο Χγιάννης έγραψε ολοκληρο δίσκο με θέμα την κινητη τηλεφωνία :Ρ ... Ας περάσει άλλα 10 χρόνια στο κουρμπέτι και ας πει την γνώμη του γιατι είμαι σίγουρος οτι μέχρι τότε θα την έχει διαμορφώσει πολλές φορές... Σε λίγο θα μας λεν την άποψη τους και οι Κατέλης, Αισθησιακός κλπ κλπ :ΡΡρρ

Να συμπληρώσω οτι τα τραγούδια των Κμιχαίων είναι αναγνωρίσιμα απο τον καθένα. Έχουν το στίγμα τους. Αναγνωρίσιμα απο τον καθένα ειναι και τα τραγούδια του Χγιάννη αλλα για άλλους λόγους. Είναι όλα τους παρόμοια :Ρ

Μπράβο στον Μιχαλάκη για το τσαμπουκαλίδικο ξεκίνημα στην δισκογραφία αλλα ειναι wet behind the ears όπως θα έλεγαν και οι Αμερικάνοι.. Πολύ νωρίς. Δεν είναι η σειρά του...

Εδω θα διαφωνισω,οι Κατσιμιχαιοι οταν τελικα τα "καταφεραν" ηταν ηδη "γεροντες" (για τα μουσικα δεδομενα) ,Ο Χατζηγιαννης ομως ειναι νεωτατος,στο προσκύνιο συνεχως εδω και αρκετα χρονια και στο ΕΙΔΟΣ του (δηλ.την εμπορικη ευκολοπεπτη ποπ) ο καλυτερος,εκτος των αλλων σαν ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ καθαρα ειναι παρα πολυ καλος (κατι που ο κοσμος εκτιμαει πολυ στην Ελλαδα),αρα εχει ΠΟΛΥ δρομο ακομα,ειτε μας αρεσει ειτε οχι :wink:η επιτυχια του δε,ειδικα στις τραγικες δισκογραφικα μερες ειναι πραγματικα φαινομενο.....

Εγώ πάλι γιατί νόμισα ότι πρόκειται για την καινούρια δουλειά των Διάφανων Κρίνων; :lol:
πεσ'μου τι Δώρο θέλεις να σου κάνω :D :D (η χειρότερη ελληνική μπάντα ever μετά τους defacto και τις δυτικές συνοικίες)

επειδή εγώ έχω παίξει σε μαγαζί έχοντας κοινό μου τους αδελφούς κατσιμιχα θα σας πω πως είναι πολύ φιλικοί, ενθαρρύνουν και συμβουλεύουν τα νέα παιδία(τότε ήμουν νέος :D )

για μένα οι κατσιμηχα ήταν εξαιρετικοί(+ πορτοκαλογλου) :wink:

Ώπα ρε μεγάλε. "πραγματικα φαινομενο....."

δηλαδή ποιό είναι το φαινόμενο ? Επιδή οι Κύπριοι υποστηρίζονται στην Ελλάδα, και τον προοθούν? Εντάξει δεν είναι και άχρηστος αλλά όπως είπε και ο Κατσιτέτοιος,για τα 7χρονα παιδάκια καλός είναι.

Δεν εννοώ ποώς είναι εύκολο να φτιάχνεις μουσική για 7χρονα και να έχει επιτυχία, αυτό πολλοί το θέλανε αλλά δεν τα κατάφεραν.

όχι όμως και να πάρει και βραβείο! Ξεφτίλα στον θεσμό ....

κοιτα,την σημερον ημερα πραγματικες πωλησεις ανω των 50.000 και ενα μαγαζι τιγκα απο Πεμπτη-Κυριακη ΟΛΟ τον χειμωνα ΕΙΝΑΙ φαινομενο πως να το κανουμε...δεν παει να τον στηριζει και η...Αλ Καϊντα :lol: το παλικαρι εμπορικα σκιζει..... :wink:

τα γεγονοτα απλα αναφερω τιποτα παραπανω και τιποτα παρακατω...

Εγώ πάλι γιατί νόμισα ότι πρόκειται για την καινούρια δουλειά των Διάφανων Κρίνων; :lol:
πεσ'μου τι Δώρο θέλεις να σου κάνω :D :D (η χειρότερη ελληνική μπάντα ever μετά τους defacto και τις δυτικές συνοικίες)
ε,βεβαια συμφωνω και εγω απολυτα :lol:

οπως αλλωστε και ο ξενος τυπος (ο οποιος προτιμα χαλαρα τους Κατσιμιχαιους και εχει επανειλημενα αναφερθει σε αυτους :lol: :lol: )

http://www.geocities.com/diafana_krina_gr/cdreviews/foreign-reviews.htm

Δεν την εστηλε καποιος τυχαιος αλλα οι Κατσιμιχα που εχουν προσφερει τοσα πολλα σ' αυτη τη χωρα.
Αληθεια ΤΙ προσφεραν σε αυτη τη χωρα?Γιατι δεν μπορω να θυμηθω ακριβως....

Η λεγόμενη ελληνική ροκ σκηνή είναι ιδανικό πεδίο αντιπαράθεσης
η ΠΟΙΑ???? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SUPERFUNK απορώ πώς σε έχουν GATE KEEPER σε αυτό το forum;

στα σοβαρα! Είναι δυνατόν να σου έχουν σεβασμό όλοι εδώ μέσα; Επειδή ξέρεις 5/10 πράγματα παραπάνω; μη σου πω τι ξέρεις!

Απορώ πως συναναστρέφονται με ένα άτομο που όχι μόνο ροκ δεν ακούει αλλά και λέει και ότι είναι όλα τα ίδια και τα ίδια (βλέπε στο θέμα: ''Τι μουσική ακούτε;'' του panagiotis)

πραγματικά λυπάμαι για κατι τέτοια άτομα!

τώρα όσον αφορά το ελληνικό ροκ, υπήρξε (οι Socrates και Aphrodites Child τι ήταν γαμώ την που....ανα μου! βγάζοντας έξω βεβαια όλους τους εκπροσωπους δεκαετιας 80: Κατσιμιχαίοι, Μπουγάς, Ζουγανέλης, Αθερίδης, Μπονάτσος, Μπέζος έστω και παροδικά) και θα υπάρχει (τα Διάφανα Κρίνα και ο Τζίμης Πανούσης τι είναι ρε άκυρε countryάκια).

όσον αφορά τους Κατσιμιχαίους, άκυρε (το ξαναλέω), όχι μόνο έδωσαν μοναδικό στυλ στο ελληνικό ροκ αλλά και εισήγαγαν δεδομένα απίστευτα για την ελληνική μουσική γενικότερα!!! Ήμαρτον ρε κακομοίρη!!!!

Ξέρεις κάτι κάτσε και άκου τα λαϊκούλια σου (που πολύ σου πέφτουν) και δώσε καμιά εξηγηση για καμια Tele!!!

Μα είναι δυνατόν ρε φίλε;

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΡΕ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Ζητω η Ελλας!!

Και οι μαχες του Αφιον Καραχισαρ!!! :lol:

Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει....

:lol: :lol: :lol:

(κοιτα ρε τι μαθαμε ,οι Clash,o Mark Ribbot & ο Nick Cave παιζουν "λαϊκουλια" & country...,γειρασκω αει διδασκομενος....

:lol: :lol: :lol: )

επειδή εγώ έχω παίξει σε μαγαζί έχοντας κοινό μου τους αδελφούς κατσιμιχα θα σας πω πως είναι πολύ φιλικοί' date=' ενθαρρύνουν και συμβουλεύουν τα νέα παιδία(τότε ήμουν νέος :D )

για μένα οι κατσιμηχα ήταν εξαιρετικοί(+ πορτοκαλογλου) :wink:[/quote']

Περιττό να μιλήσω για white noise!!!! ρε κακομοίρη ξερεις τι λες;

ρε ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ = ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ!!!!

Πώς σας έχουν εδώ μέσα ρε;

Αλλά τι μιλάω σε άτομο που Πυξ Λαξ και πίπες μπλε γνωρίζει από Ελλάδα!!!

(αν ισχύει κι αυτό!)

Ζητω η Ελλας!!Και οι μαχες του Αφιον Καραχισαρ!!! :lol:

Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει....

:lol: :lol: :lol:

(κοιτα ρε τι μαθαμε ' date='οι Clash,o Mark Ribbot & ο Nick Cave παιζουν "λαϊκουλια" & country...,γειρασκω αει διδασκομενος....

:lol: :lol: :lol: )[/quote']

ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΡΕ!!! ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ CLASH, ή για Nick Cave ρε; Η απαντηση σου ειναι τελειως ακυρη!!!

Ωπ,τωρα τα παιρνω πισω αυτα που ειπες γιατι τα λατρευω τα Κρινακια (χαλαρα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ever εναλλακτικη μπαντα στην Ελλαδα,απλα για μενα δεν παιζουν ροκ αλλα εναλακτικη ηλεκτρικη ελληνικη μουσικη :wink: )

οποτε ειρηνη ημην!!!

ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΡΕ!!! ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ CLASH, ή για Nick Cave ρε; Η απαντηση σου ειναι τελειως ακυρη!!!
μα αφου αυτα ακουω ως επι το πλειστον,οπως εχω πει σε πολλα μου ποστ... :wink: τι να κανω ο μαυρος... :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απορώ πως συναναστρέφονται με ένα άτομο που όχι μόνο ροκ δεν ακούει αλλά και λέει και ότι είναι όλα τα ίδια και τα ίδια
' date=',,,,,,,,,,,

πραγματικά λυπάμαι για κατι τέτοια άτομα!

Μα είναι δυνατόν ρε φίλε;

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΡΕ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!![/quote']

άμα δεν ακούς ρόκ δεν αξίζεις ... ούστ ρε :lol:

FatalK η ρόκ είναι μουσική για πιτσιρίκια και για όσους δεν μεγάλωσαν ποτέ. εσύ την ανακάλυψες τώρα που εμείς την έχουμε πια συχαθεί :x

..... έδωσαν μοναδικό στυλ στο ελληνικό ροκ αλλά και εισήγαγαν δεδομένα απίστευτα για την ελληνική μουσική γενικότερα!!!
Όπως -ας πούμε- το ΛΑ μινόρε σε συνδυασμό με ύφος "με κόβει το string".

Είπε κανείς ρε ότι αν δεν ακούς ροκ δεν αξίζεις;

Καμμένε και εσύ....

Ο μεγάλος ρε!!! Ρε κακομοίρη βάζω στοίχημα ότι παραπάνω από 5 χρονών στο μυαλό δεν είσαι!!! τώρα για ηλικία κανονική άστο καλύτερα!!!

Ώπα ρε όποιος ακούει ροκ είναι παιδί!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ SUPERFUNK!!! Αντε και τα μυαλα στα καγκελα!!!

..... έδωσαν μοναδικό στυλ στο ελληνικό ροκ αλλά και εισήγαγαν δεδομένα απίστευτα για την ελληνική μουσική γενικότερα!!!
Όπως -ας πούμε- το ΛΑ μινόρε σε συνδυασμό με ύφος "με κόβει το string".
Βέβαια!!! ΡΙΤΑ ΡΙΤΑΚΙ ακούς κάθε νύχτα πριν μαχλουμπέψεις με τη γκόμενα!! Χάσου!! Βλέπω έχουμε επίθεση από Gate Keeper!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Είπες "Απορώ πως συναναστρέφονται με ένα άτομο που όχι μόνο ροκ δεν ακούει αλλά και λέει και ότι είναι όλα τα ίδια και τα ίδια "

Δεν τον απαξιώνεις έτσι? Καταλαβαίνεις τι λές; Αλλά από ροκάδες τί περιμένεις? ppp

Ωπ' date='τωρα τα παιρνω πισω αυτα που ειπες γιατι τα λατρευω τα Κρινακια (χαλαρα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ever εναλλακτικη μπαντα στην Ελλαδα,απλα για μενα δεν παιζουν ροκ αλλα εναλακτικη ηλεκτρικη ελληνικη μουσικη :wink: )
οποτε ειρηνη ημην!!!

μα αφου αυτα ακουω ως επι το πλειστον,οπως εχω πει σε πολλα μου ποστ... :wink: τι να κανω ο μαυρος... :lol:
Μα το γνωρίζω!! Απλά με ξένησε λίγο η αποψή σου για το ελληνικο ροκ γενικοτερα!!! Αντέδρασα και εγω λιγο ανώριμα και αγρια....συγγνώμη ζητώ πραγματικά.....ο σεβασμός εννοείται πως υπάρχει ακόμα!!! αντε ρε παιδια αν δεν αναψουν λιγο τα αιματα δεν κανουμε τιποτα!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

[ρε ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ = ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ!!!!

Πώς σας έχουν εδώ μέσα ρε;
Oταν θα μεγαλωσεις και θα ακουσεις περισσοτερα πραγματα' date=' θα δεις οτι τα κρινα ειναι μαραμενα για τα καλα.

Οπως επισης θα δεις οτι περα απο ελαχιστες εξαιρεσεις, ελληνικο ροκ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ(βαλε socrates, Aphrodites Child, τρυπες, ξυλινα σπαθια και αντε και μερικους ακουμα που δεν μου ερχονται).

Τελος για τον συμπεθερο

η ρόκ είναι μουσική για πιτσιρίκια και για όσους δεν μεγάλωσαν ποτέ. εσύ την ανακάλυψες τώρα που εμείς την έχουμε πια συχαθεί
Ελπιζω να αστειευεσαι, γιατι αν οχι, τοτε μην θαβεις ενα μουσικο ιδιωμα επειδη εσυ το εχεις βαρεθει και ιστοριες. Δεν λεω κατι αλλο.

Είπες "Απορώ πως συναναστρέφονται με ένα άτομο που όχι μόνο ροκ δεν ακούει αλλά και λέει και ότι είναι όλα τα ίδια και τα ίδια "
Δεν τον απαξιώνεις έτσι? Καταλαβαίνεις τι λές; Αλλά από ροκάδες τί περιμένεις? ppp
Συμπέθερε για ροκ μιλούσαμε, για ροκ απάντησα!! το σοφό αλλού γιατι δεν σου παει κιολας!!!! Αλλά από άτομα που σιχάθηκαν τη βίβλο τι περιμένεις;

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back