Η επιστολη του Πανου...

Status
Not open for further replies.
ρε forensick δεν απαντας σωστα (γνώμη μου) δεν έχει ουσία να μου πεις αν μεγαλωσω θα καταλάβω κάποια πράγματα.....23 χρονών$ είμαι' date=' ακούω ροκ, μπλουζ και τζαζ από τα 11 (χάρη στον πατέρα μου) νομίζω (διορθώστε με αν κανω λαθος) ότι μπορώ να κρίνω κάποια λίγα πράγματα...αλλά το θέμα δεν είναι τι ακούω και πόσο καιρό το ακούω...το θέμα είναι να λέγονται πράγματα ουσίας....αντέδρασα πριν ανώριμα, άσχημα (όπως θελετε πειτε το) αλλά όχι και να λέμε ότι το ροκ είναι νεκρό, ξεπερασμένο μα μου, μα μου......ζήτησα συγγνώμη....back to our friendship!!![/quote']
Οκ, αφου παραβλεψουμε λοιπον, το πως απαντουσες πριν(σαν μικρο παιδακι) και εχοντας καποιο που μιλαει και δεν φωναζει...

Ελληνικο ροκ δεν υπηρχε ποτε. Εκτος αν το παμε οτι ειναι "Ελληνικο *ροκ*". Για να παιξεις ροκ δεν χρειαζεται μονο μια ηλεκτρικη και ενας ενας ενισχυτης. Ναι μεν υπηρχαν ελληνικα ροκ γκρουπ, αλλα σκηνη δεν υπηρχε ποτε. Αν θεωρουμε τους κατσιμηχες ροκ(που οκ, σε καποια κομματια...εστω), τοτε τι να πουν οι ac dc ας πουμε, που μπροστα τους ειναι death metal?
ξεφεύγεις πάλι αλλά δεν πειράζει...καταλαβαινόμαστε στο κατω κατω......για να παιξεις ροκ δεν χρειαζεται ηλεκτρικη και ενισχυτη αλλά και ροκ δεν είναι μόνο ηλεκτρική και ενισχυτής!!! πάντως νομίζω ότι συμφωνούμε!! :wink: :wink:

FatalK
Η επέμβασή σου στη συζήτηση χαρακτηρίζεται από αγένεια και αδικαιολόγητη επιθετικότητα. Μάθε ότι η γνώμη σου δεν μας ενδιαφέρει περισσότερο από τη γνώμη των υπολοίπων.

Προειδοποιήθηκες.
ζήτησα συγγνωμη 3 φορες και ξαναζηταω.....έχεις δικιο Wow! και για αυτο φροντισα να σταματησω....

Πάντως εμένα από Χατζηγιάννη μου αρέσουν μόνο 4 τραγούδια, εκ των οποίων ένα είναι του Λάκη Παπαδόπουλου

Κατά τα άλλα η μουσική του μου είναι αδιάφορη γιατί, όπως και στα περισσότερα ελληνικά τραγούδια, υπάρχει μόνο για να γεμίζει τα σημεία που δεν έχουν στίχο.

Παρόλα αυτά το παλικάρι έχει καταφέρει και είναι Νο1 στην Ελλάδα και αρέσει σε πολύυυυυ κόσμο. Τί να κάνουμε τώρα?

Οι Κατσιμηχαίοι δε μου αρέσουν καθόλου και γενικότερα η μουσική της γενιάς τους (με κάποιες εξαιρέσεις).

Από όσα έχω ακούσει, σχεδόν τίποτα δε με έχει εντυπωσιάσει μουσικά και αυτό επειδή δεν έχουν ξεφύγει από τις κλασσικές ελληνικές 'ροκ' φόρμες (2-3 δομές κομματιών, F-G-Am φα-σολ-λάδα, ήχος προϊστορικός και γενικότερα τίποτα που να σου ξαφνιάζει το αφτί)

Μου τη σπάει επίσης που έχουν ταυτιστεί με την ΚΝΕ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι:Το κοινό τους θέλοντας και μη μαθαίνει να τους αγαπάει και έτσι γίνεται και περισσότερο αποδεκτός στο κόμμα(ούτως ή άλλως με την επανάληψη του ρεφραίν πάνω από 3 φορές το μυαλό παπαρίζει - πάρε κοκα-κόλα! πάρε κόκα-κόλα!)

Off Topic

Είδα τον Παπακωνσταντίνου στην ΕΤ1 που παρουσίαζε το νέο του δίσκο.

Ούτε και αυτός δεν πρόκειται να ξεφύγει ποτέ από το ελληνικό 'ροκ' και ο κιθαρίστας τους από το στυλ του Slash (Sunburst LesPaul στο ύψος του πέους,κόμμη περμανάντ και Jack Daniel's στη μπλούζα)

Και να ρωτήσω και κάτι ψιλοάσχετο με το εδώ που έφτασε το θέμα?

Με ποιά κριτήρια μπορούμε να καταλάβουμε αν κάποιος προσέφερε στη μουσική γενικώς ή ενός τόπου ειδικώς? (Εννοείται ότι δε μιλάμε για τον Ξενάκη). Γνώμη μου μου είναι ότι προσφορά=να κάνεις κάτι ρηξικέλευθο. Και αν έχω δίκιο ή αν συμφωνείτε τέλος πάντων, τι ρηξικέλευθο ΜΟΥΣΙΚΑ έκαναν οι Καστιμίχες? (Ναι, το παραδέχομαι μπορώ να τους ακούσω ευχάριστα).

Εισαι ΘΕΟΣ, ήλιος καλοκαιρινός, πάει και τελείωσε λέμε!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάλι γιατί νόμισα ότι πρόκειται για την καινούρια δουλειά των Διάφανων Κρίνων; :lol:
πεσ'μου τι Δώρο θέλεις να σου κάνω :D :D (η χειρότερη ελληνική μπάντα ever μετά τους defacto και τις δυτικές συνοικίες)

επειδή εγώ έχω παίξει σε μαγαζί έχοντας κοινό μου τους αδελφούς κατσιμιχα θα σας πω πως είναι πολύ φιλικοί' date=' ενθαρρύνουν και συμβουλεύουν τα νέα παιδία(τότε ήμουν νέος :D )

για μένα οι κατσιμηχα ήταν εξαιρετικοί(+ πορτοκαλογλου) :wink:[/quote']

Περιττό να μιλήσω για white noise!!!! ρε κακομοίρη ξερεις τι λες;

ρε ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ = ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ!!!!

Πώς σας έχουν εδώ μέσα ρε;

Αλλά τι μιλάω σε άτομο που Πυξ Λαξ και πίπες μπλε γνωρίζει από Ελλάδα!!!

(αν ισχύει κι αυτό!)
φριγανιες και μαρμελαδα εχει στο ψυγειο,ο καφες ειναι ετοιμος στην καφετιερα

ετοιμο στο εχω το πρωινο...(αν ξυπνησεις ποτε σου)

FatalK το ΡΕ δεν είναι... καθωσπρέπει προσφώνηση... 8)

Για να μη πω για τις προσωπικές επιθέσεις...

Έχεις και έχετε παραβεί κάθε κανονισμό του forum.

Διαβάζοντας από την τελευταία σελίδα (δεν έφτασα ακόμη στην πρώτη) είναι γεμάτο απαξιωτικά ποστ.

Αφού τελειώσαμε με τους Κατσι... πιάσαμε τον Χατζη... και καταλήξαμε στα προσωπικά.

Μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή το κάναμε.

Θαψ, θαψ, θαψ... Τουλάχιστον να βάλω και κανα κώλο της προκοπής να έχουμε και επισκεψιμότητα!

Φιλαράκια μου, "όποιος αναμάρτητος, πρώτος τον λίθο βαλέτω..." ή κάπως έτσι...

Δεν βλέπω τίποτα παραγωγικό στο θέμα, μιας και το Noiz γι αυτό είναι εδώ, αλλά μια τεράστια τάση για γκρέμισμα και μηδενισμό.

Ποιός είμαι εγώ ρε φίλε που θα σου πω ότι αυτό που ακούω είναι το καλύτερο; Και γιατί;

Η φάση μου θυμίζει κάποιους που μου ζήταγαν δουλειά στο ραδιόφωνο επειδή είχαν δισκοθήκη. Δηλαδή δεν σου φτάνει που την ακούς εσύ; Πρέπει να την επιβάλεις και στο υπόλοιπο λεκανοπέδιο; Για σένα δεν την πήρες έτσι κι αλλιώς; Πρέπει να τους διαφωτίσεις με τις επιλογές σου;

Ευχαριστήσου αυτό που έχεις.

Η μουσική είναι δώρο.

Και ιδιαίτερα όταν μάθεις να την παίζεις κιόλας.

Ας μη γινόμαστε απόλυτοι.

Live and let live!

Όλοι μουσική κάνουμε ή θέλουμε να κάνουμε εδώ μέσα.

Βοηθήστε. Παραγωγικά.

Ποκ ή Ροπ ή ¨Ατεχνο ή high pap... ή δημοτικά!

Μη ξεκατινιάζεστε.

Το απαιτώ.

FatalK το ΡΕ δεν είναι... καθωσπρέπει προσφώνηση... 8) Για να μη πω για τις προσωπικές επιθέσεις...

Έχεις και έχετε παραβεί κάθε κανονισμό του forum.

Διαβάζοντας από την τελευταία σελίδα (δεν έφτασα ακόμη στην πρώτη) είναι γεμάτο απαξιωτικά ποστ.

Αφού τελειώσαμε με τους Κατσι... πιάσαμε τον Χατζη... και καταλήξαμε στα προσωπικά.

Μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή το κάναμε.

Θαψ' date=' θαψ, θαψ... Τουλάχιστον να βάλω και κανα κώλο της προκοπής να έχουμε και επισκεψιμότητα!

Φιλαράκια μου, "όποιος αναμάρτητος, πρώτος τον λίθο βαλέτω..." ή κάπως έτσι...

Δεν βλέπω τίποτα παραγωγικό στο θέμα, μιας και το Noiz γι αυτό είναι εδώ, αλλά μια τεράστια τάση για γκρέμισμα και μηδενισμό.

Ποιός είμαι εγώ ρε φίλε που θα σου πω ότι αυτό που ακούω είναι το καλύτερο; Και γιατί;

Η φάση μου θυμίζει κάποιους που μου ζήταγαν δουλειά στο ραδιόφωνο επειδή είχαν δισκοθήκη. Δηλαδή δεν σου φτάνει που την ακούς εσύ; Πρέπει να την επιβάλεις και στο υπόλοιπο λεκανοπέδιο; Για σένα δεν την πήρες έτσι κι αλλιώς; Πρέπει να τους διαφωτίσεις με τις επιλογές σου;

Ευχαριστήσου αυτό που έχεις.

Η μουσική είναι δώρο.

Και ιδιαίτερα όταν μάθεις να την παίζεις κιόλας.

Ας μη γινόμαστε απόλυτοι.

Live and let live!

Όλοι μουσική κάνουμε ή θέλουμε να κάνουμε εδώ μέσα.

Βοηθήστε. Παραγωγικά.

Ποκ ή Ροπ ή ¨Ατεχνο ή high pap... ή δημοτικά!

Μη ξεκατινιάζεστε.

Το απαιτώ.[/quote']

κοίταξε yameth δεν ειπα ούτε για αστειο οτι αυτο που ακουω ειναι το καλυτερο και οτι όλοι οι αλλοι ειναι off. ούτε ότι θελω να διαφωτισω καποιον.....ξαναλεω και σε σενα οτι ζητησα συγγνωμη και νομιζω ότι ετσι ειναι το ανθρωπινό.....έσφαλα, το αναγνωρισα, νομίζω ότι τελειωσε....

Εγώ πάλι γιατί νόμισα ότι πρόκειται για την καινούρια δουλειά των Διάφανων Κρίνων; :lol:
πεσ'μου τι Δώρο θέλεις να σου κάνω :D :D (η χειρότερη ελληνική μπάντα ever μετά τους defacto και τις δυτικές συνοικίες)

επειδή εγώ έχω παίξει σε μαγαζί έχοντας κοινό μου τους αδελφούς κατσιμιχα θα σας πω πως είναι πολύ φιλικοί' date=' ενθαρρύνουν και συμβουλεύουν τα νέα παιδία(τότε ήμουν νέος :D )

για μένα οι κατσιμηχα ήταν εξαιρετικοί(+ πορτοκαλογλου) :wink:[/quote']

Περιττό να μιλήσω για white noise!!!! ρε κακομοίρη ξερεις τι λες;

ρε ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ = ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ!!!!

Πώς σας έχουν εδώ μέσα ρε;

Αλλά τι μιλάω σε άτομο που Πυξ Λαξ και πίπες μπλε γνωρίζει από Ελλάδα!!!

(αν ισχύει κι αυτό!)
φριγανιες και μαρμελαδα εχει στο ψυγειο,ο καφες ειναι ετοιμος στην καφετιερα

ετοιμο στο εχω το πρωινο...(αν ξυπνησεις ποτε σου)
οκ ξύπνησα!!!! που σαι παιδι;

έσφαλα' date=' το αναγνώρισα, νομίζω ότι τελείωσε....[/quote']η γνώμη μας περισσεύει...

έσφαλες το αναγνώρισες, αυτο-δικαιολογήθηκες, αυτο-συχωρέθηκες και όλα καλά. 8O

Όντως είσαι μικρούλης (καθόλου κακό) :wink:

πώς αυτοδικαιολογηθηκα; αυτοσυγχωρεθηκα;

πώς γίνεται αυτό; γίνεται;

νομιζω οτι εσυ εισαι υπο καποια επηρεια έτσι;

ψηνεστε για καβγα παλι ε??? :lol:

νομίζω δεν υπάρχει καβγάς!!!

χιχιχιχι

έλα πλακίτσα κάνουμε!

πώς αυτοδικαιολογηθηκα; αυτοσυγχωρεθηκα; πώς γίνεται αυτό; γίνεται;

νομιζω οτι εσυ εισαι υπο καποια επηρεια έτσι;
όχι ακόμη αλλά διαβάζοντας αυτά που γράφεις μάλλον σύντομα θα αρχίσω να τρυπιέμαι :D :D

αυτο που εχεις δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό παντως , μην τρομαζεις..

παρατεταμένη εφηβεία λέγεται :wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
έχεις δίκιο..... μόλις είχα αρχίσει να ανυσηχώ.....θα την περάσω που θα πάει.....

η χειρότερη ελληνική μπάντα ever μετά τους defacto και τις δυτικές συνοικίες
τι λε ρεεεεε....... τα "καλοκαιρινά ραντεβού" είναι μακράν το καλύτερο ελληνικό τραγούδι που έχει βγει την τελευταία 20ετία...

βασικα πειτε με βλακα αλλα ολη αυτη η συμπεριφορα(και ας λετε ολοι δν ακουμε ροκ κτλ )ειναι πολυ ροκ!!!αυτο ακριβως ειναι η ροκ κοντρα στην κοντρα βραζει το αιμα μας :lol: :lol:

η χειρότερη ελληνική μπάντα ever μετά τους defacto και τις δυτικές συνοικίες
τι λε ρεεεεε....... τα "καλοκαιρινά ραντεβού" είναι μακράν το καλύτερο ελληνικό τραγούδι που έχει βγει την τελευταία 20ετία...
εγώ μαζί σου είμαι πάντως..

όταν βλέπω πιπίνια να τραγουδάνε παθιασμένα,κατι παθαίνω :D

πες τα ρε Rope.....αλλά πρόσεχε γιατί θα σε πουν έφηβο!!!! χαχαχαχαχα.....

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back