Σβήσε το δικό σου σχόλιο να σβήσω το δικό μου. Εσύ το άρχισες κι όχι εγώ
Τραλαλαλα τραάάλαλαλα ..
Οκ τραγούδα, μόνο να ξέρεις ότι δεν, θα σου ξανά δώσω την ευκαιρία, να έρθουμε σε απευθείας διάλογο ..
Εσυ ΣΚΑΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙ !!
Σβήσε το δικό σου σχόλιο να σβήσω το δικό μου. Εσύ το άρχισες κι όχι εγώ
sorry αλλα με 70 ευρω παιρνω 20 σετ χορδων απο τον Θωμα...οποτε ναι θα τα μετρησω..... :wink:Ε εντάξει αν οι διαφορές είναι ως βαριά 70e τότε θα πάρω από Ελλάδα. Εντάξει μη μετράμε μέχρι και το cent για να αποφασίσουμε!
Ναι, το παραδέχομαι ότι είμαι τεμπέλης, αλλά άχρηστος? Ζαμαί των ζαμών. 8)Μπα άστο κι εσύ σαν και μένα είσαι. ¶χρηστος τεμπελχανάς
Το δέχομαι... εμάς τα γαϊδούρια είναι γνωστό εξάλλου ότι μας ζηλεύουν και μας φθονούν για ένα ενδιαφέρον κομμάτι της ανατομίας μας (*) 8) 8)Μωρέ να μην πω και γαϊδούρι ( έτσι να μην ξεφεύγουμε κι από το "θέμα" ) !
Χρόνια πολλά και μην μαλώνετε δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Όμως τώρα που "ανοίξανε" λίγο τα μάτια μας πρέπει να κοιτάμε το συμφέρον μας.Καλά ναι συμφωνώ. Αλλά παρόλα αυτά δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι άρχισαν οι τιμές να ανταγωνίζονται τον θωμά έτσι;Και μην ξεχνάς ότι πολύ καλύτερες οικονομικές επικρατούν στην Γερμανία για τους εμπόρους σε σχέση με την ελλάδα έτσι; :wink:
Θα συμφωνούσα αν μιλάγαμε για προϊόντα ελληνικής προέλεσης :wink: Δεν νομίζω ότι κάθε κατασκευάστρια εταιρία βάζει διαφορετικές τιμές ανά χώρα!
Απλά καθορίζει 1 πλαφόν και από κει και πέρα είναι στο χέρι του κάθε αντιπροσώπου το πόσο θα ανεβάσει την τιμή ( και πάντα λαμβάνοντας υπόψιν διάφορες ιδιάζουσες συνθήκες κάθε κράτους' date=' όπως είναι η φορολογία, το εισόδημα κ.α. )[/quote']
Κάνεις λάθος. Σε πολλά προϊόντα δίνονται αρχικές τιμές κόστους αντιπροσώπου αλλά και προτεινόμενες τιμές καταναλωτή για πολλά προϊόντα. Οι παραγωγοί πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί παντού.
Ακόμα και ο Thomann έχει άλλες τιμές (άσχετες με το ΦΠΑ) για διαφορετικές χώρες.