- Πόντοι
- 2,368
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Wow!
Αν ήμουν Ελλάδα θα τον τσιμπούσα άμεσα.
Πολύ καλή τιμή αν το μηχάνημα είναι έτσι όπως το περιγράφει ο πωλητής.
xaxaxaxaxax. Δεν είμαι Ελλάδα SF, θα μου κοστίσει πιο πολλά να τον φέρω Ολλανδια από το να τον παρω καινιύργιο. Θα το κοιτάξω όμως. Φαίνεται καλή περίπτωση, έχει και λούπα και ριβέρμπ. Στα πλας ότι μου αρέσει πολύ ο ήχος του Andy Timmons όταν επαιζε με τους laney.
Δε καταλαβαίνω όμως γιατί ειναι τόσο ακριβός, Τι το σπέσιαλ έχει?
αμφιβάλλω ότι ειναι made in UK. εχω την αίσθηση ότι τπτ πλεον δε φτιάχνει η laney Αγγλία (οπως και ολοι).Δύο πράγματα ως κατ΄αρχήν ύποπτα:
Ι) UK made (τουλάχιστον ήταν ο δικός μου του 2009)
ΙΙ) ακριβό μεγάφωνο
Έχω χάσει ομολογώ τη ροή της κουβέντας και το ποιός ψάχνει τί, αλλά αν μπορείς να τον βρεις σε καλή τιμή παίξε μαζί του και θα δεις ότι είναι no brainer. Αρκεί να μην ψάχνεις headroom ή metal γκάζια από το drive channel του. Πρόκεται για premium λύση κρεβατοκάμαρας. Για καθαρούς ήχους και για καυλάντισμα στη περιοχή του breakup είναι μάνα καημένη.
thanks για την απάντηση. έχουν αλλάξει πάντως το μοντέλο. Γράφει στο site οτι εχει digital reverb και ότι ειναι designed in gb. φτιάχνονται στη Κίνα πλεον. δες σχετικά:
χ ο Vox του superfunk ειναι οντως φτιαγμένος στην αγγλετερα οποτε εχει ενα προφίλ handwired low wattage premium amp