Και ετσι να'ναι, που δεν ειναι, γιατι αυτοι που θα το αγοραζαν θα ηταν πολυ περισσοτεροι, ο κατασκευαστης του προγραμματος θα ειχε σιγουρα μεγαλυτερο κερδος. Και δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησει κανεις σπασμενο προγραμμα για να το δοκιμασει, τα περισσοτερα προγραμματα σου επιτρεπουν να τα δουλεψεις τζαμπα για ενα διαστημα, 20 μερες με ενα μηνα, πριν κλειδωθουν και ζητησουν αγορα κλειδιου.ThanosJ είπε:το θεμα ειναι ποιοι θα το αγοραζαν αμα δεν υπηρχε σπασμενο. παντως σιγουρα οχι και οι 1000. αντε 200.
Καλά εσύ είσαι και ψηφιακός χαρακτήρας ;D αλλά για ρώτα και κανένα άλλο αν για τέτοιου είδους προγράμματα σε έναν αδαή είναι αρκετές οι 20-30 μέρες.Ούτε μυρωδιά δεν παίρνεις.Waterfall-K είπε:Και δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησει κανεις σπασμενο προγραμμα για να το δοκιμασει, τα περισσοτερα προγραμματα σου επιτρεπουν να τα δουλεψεις τζαμπα για ενα διαστημα, 20 μερες με ενα μηνα, πριν κλειδωθουν και ζητησουν αγορα κλειδιου.
Τελικά είσαι μουσικός ή ηχολήπτης? Γιατί εαν είσαι μουσικός....και πολύ σου είναι το 30% ;Dsamy paraga είπε:4 χρόνια μετά και με ένα σκασμό μάνιουαλ και οβίνδεο απ το σωλήνα είναι θέμα αν κατέχω το 30% των δυνατοτήτων του.
Για ηχολήπτης ούτε κατά φαντασίαν, αλλά ποιός σου είπε πως είμαι και μουσικός ;D ;D ;Dmarathon είπε:Τελικά είσαι μουσικός ή ηχολήπτης? Γιατί εαν είσαι μουσικός....και πολύ σου είναι το 30% ;D
Το θέμα των σπασμένων κάνει τζιζ στο noiz. Επισήμως δεν επιτρέπεται η κουβέντα για σπασμένα προγράμματα.road είπε:επιτρεψτε μου κατι ασχετο αλλα που αναφερθηκε και σε αυτη την κουβεντα…λεω για αυτο το «ανηθικο»που αναφερει ο νικοδημος σχετικα με τα «σπασμενα προγραμματα»και που περασε ασχολιαστο. Μονο εμενα μου χτυπαει ασχημα; Οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο;Τι ειναι ηθικο και τι οχι νομιζω οτι ειναι «βαρυ» θεμα και δεν αφορα αμεσα το φορουμ.Το θεμα δεν ειναι προσωπικο το ξεκαθαριζω,αλλωστε το εχω ξανασυναντησει στο φορουμ απλα τωρα ειχα χρονο να σχολιασω επ'αυτου!
Γιαυτό το λόγο οι εταιρείες έχουν τα διάφορα demos, trials και light editions.ThanosJ είπε:off topic
το θεμα ειναι ποιοι θα το αγοραζαν αμα δεν υπηρχε σπασμενο. παντως σιγουρα οχι και οι 1000. αντε 200. εγω πχ, αν δε μπορουσα να κατεβασω θα χρησιμοποιουσα κανα audacity, γιατι δε διαθετω 500 ευρω για ενα (απο τα 3-4 που χρειαζεται κανεις) προγραμμα οποτε δε θα κερδιζε τιποτα απο μενα η εταιρεια. ισα ισα, ισως εχανε ενα πιθανο μελλοντικο (και πλουσιο ) πελατη αφου δε θα μπορουσα να ξερω ποσο καλο ειναι το software της.
Με το downloading ομως, κατεβαζω προγραμματα διαφορα και δοκιμαζω , μαθαινω και χρησιμοποιω το καλυτερο. Οταν ερθει η ωρα και εχω λεφτα, σιγουρα θα το αγορασω (ποσο μαλλον εαν βγαλω και χρηματα απο τη μουσικη) γιατι κανεις δε θελει να χει και να δουλευει ενα σπασμενο προγραμμα (αλλα φυσικα ειναι και ηθικο να πληρωθουν οι δημιουργοι του).
Οποτε οι καλες εταιρειες (με την εννοια οτι παραγουν ποιοτικα προιοντα) μονο να κερδισουν εχουν απο το downloading και νομιζω το ξερουν και οι ιδιες.
αυτο μας ελειπε αρχηγε μου,να απολογηθεις επειδη λες τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...και ουτε φυσικά αισθάνομαι την υποχρέωση ή ανάγκη να δικαιολογηθώ ή να αιτιολογήσω τις απόψεις μου.
Άντε ρε άσχετοι... Ξέρετε εσείς και δεν ξέρει ο Bill Gates...Superfunk είπε:αυτο μας ελειπε αρχηγε μου,να απολογηθεις επειδη λες τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...
αλλα οπως ειπες και εσυ...ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.... :
Bloum καλώς ήρθες στην παρέα μας!bloum είπε:Γεια σας! Αν έχετε λίγο χρόνο κάντε τον κόπο και απαντήστε στο ερωτηματολόγιο που παραθέτω. Είναι για μια εργασία που αφορά νέους καλλιτέχνες! Ευχαριστώ πολύ!
http://questionpro.com/t/AKtTiZQwJe