• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

hohoguitar.com - Πουλάει μαϊμούδες;

al6sjackson!

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ρε παιδια τι παίζει?Οκ ήξερα το thomann  αλλα βρήκα σήμερα ένα site,το hohoguitar.com,στο οποίο έχω βρεί τις φθηνότερες μέχρι στιγμής υποτιθέμενες γαμάτες κιθάρες.π.χ. το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πανω στην ibanez JEM7V και μάλιστα την ακριβώς ίδια κιθάρα του VAI δλδ αυτή με τους dimarzio μαγνήτες και το EDGE III tremolo.Για τσεκάρετε και εσείς και πείτε μου γνώμες.παίζει να μας κοροιδεύουν ή φταίει για όλα η γαμημένη κρίση?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δες τι γράφει κάτω από το όνομά σου... Newbie... ;)

Κάνε ένα search στο forum, και θα γλυτώσεις τα λεφτά σου...

marathon είπε:
Δες τι γράφει κάτω από το όνομά σου... Newbie... ;)

Κάνε ένα search στο forum, και θα γλυτώσεις τα λεφτά σου...
ναι οκ αλλά δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει το newbie μπορεί απλα να μην έχω ασχοληθεί με το site δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω.

Σελήνη σε ευχαριστώ πάρα πολύ,τελικά κατάλαβα ότι αν δεν βρεθεί κάποιος που να κάνει την θυσία να αγοράσει απο εκεί δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ!

al6sjackson! είπε:
ναι οκ αλλά δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει το newbie
σημαίνει ότι είσαι καινούργιος, και δεν έκανες search στο forum πριν χαρείς....

από ότι είδες και από το προηγούμενο link, πάλι καινούργιος έκανε την ίδια ερώτηση...ΗοΗο...

Μόνο μια απορία  αναφορικά με αυτά τα κούτσουρα: Πως στην ευχή δεν του έχει τραβήξει από το αυτί η κάθε εταιρία που χάνει λεφτά και δυσφημείται από τους… Χόχους; Γιατί εδώ μιλάμε για παραχάραξη…

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μόνο μια απορία  αναφορικά με αυτά τα κούτσουρα: Πως στην ευχή δεν του έχει τραβήξει από το αυτί η κάθε εταιρία που χάνει λεφτά και δυσφημείται από τους… Χόχους; Γιατί εδώ μιλάμε για παραχάραξη…
και σε αυτο λογικα φαινεται η μαγκια του η η κωλοφαρδια του αν ολο αυτο ειναι αληθεια φυσικα! :P

@ al6sjackson!- Φίλε μου να μην τρελαθούμε κι όλας… Gibson με 350 δολάρια, σε αυτήν την ζωή, σε αυτόν τον πλανήτη, σε αυτόν και σε όλους τους άλλους γαλαξίες… απλά δεν υπάρχει. Εκτός αν είναι φτιαγμένη από selected φελιζόλ με ταστιέρα γηγενούς μολόχας…

Μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι είσαι απέναντι σε απάτη ολκής…

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ηι Κίνα είναι η μαύρη τρύπα των πνευματικών και άλλων δικαιωμάτων...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back