scofield είπε:
Ναι μαν την ειδα.Αλλα
1ον.Ψαχνω Hohner κ οχι Rockwood (ειναι σα να λεω ψαχνω Fender κ να μου δειχνεις μια Squier)
2ον.Περα απο αυτο ψαχνω ενα πολυ συγκεκριμενο μοντελο της εταιριας κ οχι γενικα.Στα υποψιν υπαρχει μια στρατ Hohner σε αγγελιες (οχι rockwood) στην μιση τιμη απο την συγκεκριμενη που μου δειχνεις.Απλα το θεμα μου ειναι οτι θελω μια
Hohner ST59 Professional (εξου κ ειναι αρκετα δυσκολο να την εντοπισω).
Οπως κ να εχει thanks για το link.
Στο θεμα μας Makis ειναι μεγαλο ρισκο να ψαχνεις τα s.numbers της hohner γιατι ειναι αλλα νταλα.Απο οσο εχω διαβασει δεν εχουν καμια σειρα,δεν ειναι οπως σε αλλες εταιριες (τουλαχιστον που ακολουθουν ενα τροπο για να ξερεις ποτε κ που).
Απο την αλλη ολα τα μοντελα ειχαν συγκεκριμενο ετος/η που έβγαιναν κ ετσι ειναι σχετικα ευκολο (με πολυ ψαξιμο) να προσδιορισεις εστω κ κατα προσεγγιση το ποτε εγινε η κατασκευη.(Για το Korea μαλλον πρεπει να ειμαστε σιγουροι για την συγκεκριμενη)
Οπως εγραψα κ παραπανω εγω στην θεση σου (αν μου καθοταν καλα στο χερι) θα την κραταγα μονο κ μονο λογο σπανιότητας.
Υ.γ.Ολη την ωρα εγραφα τις λεξεις συγκεκριμενη κ μοντελο..μαλλον χρειαζομαι καφε
Με την κουβεντα θυμήθηκα να ανανεωσω την αγγελια που εχω βαλει για την κιθαρα που ψαχνω.Thank you both.