HARLEY BENTON. " Λέει" για μια αρχή;

Συγνώμη...νόμισα ότι αναφερόσουνα στην strat του Lampiris... :oops:

Δεν μπορώ να ανεβάσω. Μου βγάζει λάθος γμτ!

Αργότερα ένα αρπισματάκι clean με τον διακόπτη και στις 3 θέσεις!

@Abraxas αν δεν σου ειναι κοπος ανεβασε κανενα clipακι με την benton hs να ακουσουμε πως κελαηδαει!

@Abraxas αν δεν σου ειναι κοπος ανεβασε κανενα clipακι με την benton hs να ακουσουμε πως κελαηδαει!
Βρε Αστέρι μου, ευχαρίστως να ανεβάσω κλιπάκι, αλλά τώρα πια δεν είναι ακριβώς Harley Benton η κιθάρα...

Αν βρω χρόνο πάντως θα κάνω κάτι με τη λογική 'είμαι φτωχομπινές αλλά κάνω ότι μπορώ' (δηλαδή, Harley + απλοϊκός ενισχυτής + καρφί στην κάρτα), για να δούμε τι μπορεί να γίνει με τα απολύτως απαραίτητα. :wink:

Αν βρω χρόνο πάντως θα κάνω κάτι με τη λογική 'είμαι φτωχομπινές αλλά κάνω ότι μπορώ' (δηλαδή' date=' Harley + απλοϊκός ενισχυτής + καρφί στην κάρτα), για να δούμε τι μπορεί να γίνει με τα απολύτως απαραίτητα. :wink:[/quote']

για όποιον θέλει να μπει σε αυτή τη λογική υπάρχει κι αυτό

http://www.thomann.de/gr/ik_multimedia_stealthplug.htm

για όποιον θέλει να μπει σε αυτή τη λογική υπάρχει κι αυτό

http://www.thomann.de/gr/ik_multimedia_stealthplug.htm
Καλά' date=' για λίγο περισσότερα παίρνεις έναν [b']κανονικό [/b]προενισχυτή/DI και κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος.

Καλύ ιδέα το free software πάντως.

είναι free το amplitube 2 live?

ρίξε καμιά ιδέα πιο συγκεκριμένα για το preamp/di....

θα κανω δώρο στον εαυτό μου ένα stealthplug ως τα χριστούγεννα και με ενδιαφέρει αν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις

είναι free το amplitube 2 live?
ρίξε καμιά ιδέα πιο συγκεκριμένα για το preamp/di....

θα κανω δώρο στον εαυτό μου ένα stealthplug ως τα χριστούγεννα και με ενδιαφέρει αν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις
Λέει ότι στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται τα: AmpliTube 2 LE, SpeedTrainer, Traction, SampleTank 2 SE, T-RackS EQ, Grooves/Loops

Φαντάζομαι περικομμένες/light εκδόσεις των κανονικών προγραμμάτων.

Για preamp σ'αυτά τα χρήματα, κοίτα Presonus/A.R.T./Behringer. Μ'αυτή τη σειρά. Μπορείς να κάνεις ουσιαστική δουλειά με ένα απ'αυτά τα μηχανάκια και φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο μικρόφωνο αν χρειαστεί, όχι μόνο καρφί την κιθάρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back