- Πόντοι
- 36
Είχα δοκιμάσει το Pod 2.0 .Καθόλου ζωντάνια στο ήχο.Παρόλα αυτά σήμερα άκουσα και ένα rack για μπάσσο και μπορώ να πώ οτι ακουγοντας το μου άρεσε
Ειναι κατι που πολλοι δεν το καταλαβαινουν.....και δινουν "πεταμενα" λεφτα.....και επιπλεον μετα λενε "μουφα ειναι ρε συ" .... 8O :lol:βεβαια για να αποδωσουν καλα ολα τα modeling devices θελουν ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ & ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ...(κατι που λιγοι κανουν & για αυτο αποτυγχανουν..τονικα... :lol: )
Καρντάσι πολύ καλά τα λες. :wink:Θα σταθω σε δυο πράματα.Ενα που είπε ο Superfunk στο αν πραγματι χρειαζόμαστε τόσους ήχους και αυτό που είπε ο dienekes για το feeling της κιθάρας αυτής καθε αυτής
1)Όσοι απο εδώ μέσα χρησιμοποιείτε modelling κάνετε χρήση του 100% των ήχων του;Όχι;90%;Όχι.70%Δύσκολο(εκτός λίγων εξαιρέσεων ίσως και ετκός ίσως αυτούς που είπε ο dienekes για τα μαγαζιά.Αλλά ο μέσος κιθαρίστας/μπασίστας ζήτημα είναι πιστεύω αν θα χρησιμοποιείσει τους μισούς ίσως και πολύ λιγότερους.Αν σας έδιναν την επιλογή μεταξύ του ενισχυτή των ονείρων σας και ενώς line6 πιστεύω οι περισσότεροι θα διάλεγαν τον ενισχυτή.Προσωπικά όταν είχα το pod για ένα διάστημα χρησιμοποιούσα το American Clean και το Modern High Gain οπότε πρακτικά θα πλήρωνα για κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω.Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι θα ήταν πολύ πρακτικό για να αποδώσω τους διάφορους ήχους των διασκευών που παίζουμε στο μαγαζί αλλά δεν μου πολυαρέσει να παίζω με ήχο που δεν είναι του γούστου μου
2)Όσο για τις κιθάρες πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω dienekes αν τελικά σου καθόταν γάντι στο χέρι μια τέτοια κιθάρα θα την έπαιρνες; :wink:
τα περισσοτερα προιοντα της ειναι για στουντιακη χρηση. μπορεις να γραψεις πειστικα με μια variax και ενα pod εχοντας επιλογες στις κιθαρες και στους ενυσχητες. (οικονομικη λυση) για live δεν το συζητω αν και παλι πιστευω οτι το 80-90 τοις εκατο ειναι τα χερια. μου φαινεται καλη η προσπαθεια αλλα μερικα προιοντα της ειναι πλαστικη κουκλα. αλλαζεις ενυσχητη και ακους ολα τα συμφωνα..
τσ ντσ τζ ντζ τντζ τντσ γγ γκκ :wink: